Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Rozentāles karjeru izšķīra divas dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
giva
g
jā,ļoti laba,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TPSK darbinieki novesti līdz izmisumam.
Licis
L
Es daudzajiem Baibas talanta cienītājiem piedāvāju ekskluzīvu iespēju, kas saucas " viena diena manā mūžā". Piedāvājumā ietilpst LIC darbinieka ikdiena ar izsmalcinātu kadru politiku, 1000 un 1 rīkojuma apzināšana, kā arī noraudzīšanās nemitīgā valsts naudas šķērdēšanā. Iekļaušana pietuvināto personu lokā ir ekskluzīvs pasākums, par ko jāmaksā vismaz ar dvēseli
Kaspars Gasūns
K
Nenoliedzami pēdējos gados Veselības ministrijas vadītāji nav pozitīvi izcēlušies, bet Rozentāle nu nekādi nav sevi parādījusi kā "runātāja par lietu". Novirzīšanās no tēmas un nestrukturētas valodas plūsmas ziņā viņa konkurē vien ar Šleseru. Un viņas kļūdas LIC (pieņemsim, ka ne ļaunprātības) ir bijušas patiešām muļķīgas. Ja viņai ko var pieskaitīt pie pozitīvajām īpašībām, tad tas drīzāk ir "(līdzekļu) izsitējas" talants un kompetence savā nozarē. Bet ar to pārslogoto pošu kalendāru, atsevišķām apšaubāmām potēm un farmakoloģijas kompāniju apmaksātu lekciju lasīšanu viņa ir metusi nopietnu ēnu uz savu darbību kā LIC vadītāja. "Konsultācijas", "semināri" utt. ir klasiski naudas atmazgāšanas un kukuļošanas veidi, kā to labi ilustrē Daimler lieta. Nu, tika daudz prāta vadītājai it kā vajadzēja būt - atšķirt interešu konfliktu! Nemaz nesāksim cilāt viņas privātās finanses, LIC būvniecības lietas utt.
Lelle
L
Lindiņ, tu esi stulba!!! Atavino, bet fakts! Pati biji deputātos, ministram tomēr elementāri likumi ir jāzina! Vismaz būtu painteresējusies...Citādi noziedzinieki migrē no viena beņķa uz otru un tik turpina vārī mēslus... Gan jau tā fūrija paspēja arī naudu iegrūzt LIC, lai varētu trekni turpināt baroties...
lno
l
...runāja tad par lietu un ar savām zināšanām sabāza visus žurnalistus maisā. ______________________ Kāda nu kuram tā saprašana, lote /ar mazo burtu/:)
lote
l
Nu Mūrniecei līdz Rozentāles līmenim vēl augt un augt.Rozentāle viena no gudrākajām pēdējo gadu veselības ministrēm,ja runāja tad par lietu un ar savām zināšanām sabāza visus žurnalistus maisā.Tā jau ir, ko tu gudram padarīsi,tādi jau mums cilvēki nepatīk.
Puķu Andris
P
Viss izgāja pa smuko. Beibe Rozentāle atkal siltā vietiņā. Ploriņu varbūt uzraus pie kāša, bet galvenais, ka savējos izdevās pasargāt :))
Karātavas
K
Atkal tas Ploriņš. Īsts glumeklis - gan Bērnu slimnīcas apzagšanai blakus stāvējis, gan Rozentāli izručījis... Dievs vien zina, kādas un cik neglītas rebes Veselības jomā vēl parādīsies, kad nosēdīsies pali. LĀSTS PĀR VALSTS IZZADZĒJIEM.
alise
a
varbūt par kļūdām jāatbild, citās valstīs ministri no amata atkāpjas
karro
k
Lindai nav ne vainas! Strādā no sirds!
Inta
I
Par šādu gājienu Mūrnieci izslēgt no JL rindām,jo ir izdarījusi lielāku kaitējumu partijai nekā Titavs.Blondai infektoloģei atņemt ārsta diplomu,jo Latvijā lielākā mirstība ar cūkas gripu Eiropā. Viņas vadītā iestāde nenodrošināja iedzīvotājus ar nepieciešamo vakcīnu...
Justs
J
Lindiņ, vēl jau nafff par vēlu ko gudrot lietas labā!
CUKCA
C
A KO TAD TU NEPALIKI KRETIINAA SKEELA PASPAARNEE,TU TACU PATI TEICI ,KA ATGRIEZIISIES PEEC VEELEESANAAM KOPAA AR SMIRDIIGO SESKU .
lno
l
Mūrniece šoreiz smagi izgāzusies.
lno
l
dzeris 09:39 Esmu laikam šizofrēnuķis. ______________________ Nejauc! Neesi šizofrēniķis, bet bērns ar īpašām vajadzībām no TPJO. Atcerēsies?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas