Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rožukalne: TV3 un LNT bezmaksas apraidi nepametīs, taču valsts atbalstu vajag

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV TV
T
Tad jau lattelekom dabūs kost pirkstos, ja tiks palista analogā televīzija :D
!!!
!
Vajag analogo televīzīju atpakaļ un tad nebūs nekādas jezgas, kā agrāk!!!
gruzis
g
Lai pamet bezmaksas paku. Viss ir kārtībā. Nekāds zaudējums cilvēkiem nebūs. TV ir laika zaglis, labāk lai vecāki pavada laiku ar bērniem spēlējoties, savā starpā runājoties utt. TV pāraides ik pa 15min vajadzētu pārtraukt ar reklāmu ziņojumu - izraisa atkarību un prāta deģenerāciju. Īpaši LNT un TV3 skatīšanās...
zivs
z
vip laikam ir baigas TV eksperts. ja būtu kaut drusku painteresējies, redzētu, ka to bezmaksas paku skatās tikai nabagi laukos, pārējiem visiem ir kabeļi, satelīti utml. reitingi nekur nepazudīs, jo cilvēki tāpat redzēs un skatīsies LNT un TV3 vai viņi būs tajā bezmaksas pakā vai nebūs
zivs
z
jocīgi, ka MARTA saka, ka NP reklamē Vienotību - šo svētdien bija sižets, kas viegli izskatoties, nebija glaimojošs Ēlertei un attiecīgi arī Vienotībai... Ka tik nu Tu MARTA nestrādā kādā politiskā birojā par PR dāmu..
e
e
Ja pārstās rādīt šie divi, tiešām labi TV kanāli, tad vairs nav ko skatīties, jo virszemes TV uztverē pie mums ir problāmas un maksāt par pakalpojumiem nav jēgas.
U2
U
..kāds tad ir VALSTS PASŪTĪJUMS???? ''naša raša''..brat''..utt i tak daļe.....vai tie tizlie šovi???..tad varbūt ..lai tiešām skrien uz Ogres tiesu..bankrotēt!!!!
xxl
x
Ko nozīmē "mēdiju eksperte netic"?
vip
v
tā Rožukalne, neko nejēdz no mediju finansēšanas pamatiem!. Komerctelevīzijas nekur no bezmaksas paketes nepazudis, viņām , taču vajaga skatītāju reitingus, lai paŗdotu reklāmas laikus! Ja pazudīs no bezmaksas paketes, tad parakstīs nāves spriedumu sev un pašas arī to izpildīs! Un kāds vēl valsts atbalsts privātkompānijām, kas pārtiek no reklāmas un piegružo ēteru ar lētām masu kultūras filmām!
gudriniece
g
Rožkalne ar saviem paziņojumiem mēģina ierēdņus atbrīvot no problēmu risināšanas.Es tomēr cerēju,ka cilvēks,kurš pretendē uz eksperta statusu,atbildīgāk izturēsies pret pateikto un prognozēs savu prātuļojumu sekas.
ingūna
i
Mēdiju eksperte gan nav iztikusi nevienu argumentu,kas viņai liek domāt,ka komercteleīzijas paliks bezmaksas pakā.Gribētos dzirdēt kaut vienu iemeslu,kas mudinātu komerctelevīzijas tur palikt.
krišs
k
Ak šī, skumjā dāma fotogrāfijā! Jūtama nolemtība, ka valsts nauda kā nodokļu maksātāju ziedojums šoreiz nekritīs privātajā ķešā!
tieši tā
t
Rožkalnes kdze kārtējo reizi ir nošāvusi pilnīgi greizi un labāk būtu izmantojusi iespēju paklusēt. TV3 taču pieder kaut kādiem tur skandināviem vai kam vēl un ir pietiekami liels uzņēmums Eiropas ietvaros. Kāpēc mana nodokļu maksātāja nauda būtu jāiegulda skandināvu privātbiznesā? Tas ir privātbiness!!!!! Un vai tad privātie vairs nemāk vislabāk apsaimniekot savu biznesu, ja jau jāuzprasās valsts maizē? Un ja vēl par programmu - nu viens amerikāņu un krievijas seriālu jūklis... Lnt arī ir privātbizness. Ja ēķim nav naudas joprojām norēķināties ar torni par raidīšanu, tā ir viņa problēma! Pie tam LNT labi parādīja, ka no neatkarīgas preses tajā nav ne smakas, viss stabulēts vienas partijas stabulē. Kāpēc nodokļu maksātāju nauda atkal jāiegulda vienas partijas stabulētājā? Un vēl. Vai mēdiju ekspertam tā kā vajadzētu būt politiski neitrālam vai arī mīlēt kādu vienu partiju?
MARTA
M
NP izliekas neredzam, kā valdība veido budžetu...
MARTA
M
Jūs esat aizmirsis piebilst, ka TV3 savukārt reklamē Vienotību. Arī Nekā personīga kļuvis pavisam tukšs, jo par mīļoto Vienotību jau neko sliktu negrib teikt, bet AŠ ir opozīcijā. NP

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas