Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Rubiks: Mēs ar Lembergu vienādi sākām, vienādi pabeidzām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
5. kolonna
5
"Rubiks atšķirībā no vairuma mūsu politiķu nekad nav kažociņus mainījis.." "pēc tam, kad 1991. gada 1. janvārī omonieši ieņēma Preses namu, AP deputāts Vladlens Dozorcevs zvanījis Rubikam, pieprasot tos atsaukt. LKP 1. sekretāra atbilde skanēja: ''Jūs visi karāsieties pie viena zara!''
erels
e
Malacis! Vecis ar mugurkaulu. Atsēdēja par savu pārliecību un tagad ir politikā. Nevis tā kā pērkamās politiskās prostitūtas. Un tagad vēl būs Briselē! Nekas Alfrēd, mācies valodu un uz priekšu.
ZBL
Z
Ja Rubiks komunistu valdīšanas laikā būtu cilvēkiem teicis, aizbrauciet uz kapitālistiskām valstīm, paskatieties kā viņi tur pūst un sapratīsiet kādi mēs komunisti antiņi, tad vēl varētu ko runāt.
axis
a
Puča laikā Rubiks TV tiešajā ēterā draudēja ar fizisku izrēķināšanos ar jekburu Latvijas iedzīvotāju, kas nostāsies pret viņu. Man tad bija 15 gadi un šos kadrus atceros ļoti labi. Paldies, Dievam līdz reāliem darbiem viņš netika. Un tagad šis komunists pārstāv Latviju ES un bārsta omulīgus jociņus. Ironiski vai ne?
JurisM
J
Rubiks atšķirībā no vairuma mūsu politiķu nekad nav kažociņus mainījis...Par to viņu var tikai cienīt. Otra lieta - viņam ir saimnieciskā darba pieredze pilsētas vadīšanā...var teikt ka laiki ir mainījušies...Jā, bet nav mainījies tas ka vietējiem varas pārstāvjiem jābrauc uz `tālo pilsētu (Maskavu vai Briseli) aizstāvēt savas intereses...Te nu Rubikam ir nenoliedzamas priekšrocības un iemaņas...:)) Tā ka viņš nebūt nav tas sliktākais Latvijas pārstāvis...un man vēl ir klusas aizdomas, ka pēc četriem gadiem viņš Latvijas labā būs vairāk izdarījis kā viena otra PS profesionālā politiķe...Laiks rādīs...
t
t
normāls džeks
okupants
o
Nav ko brinities,ka Latvija ir purva lidz kaklam-latviesu"mentalitate"labi redzama sajos komentos...
°rich
°
Rubiks, starp citu ,manuprāt , pēdējo laiku labakais vadītājs Rīgai, viennozīmīgi SAIMNIECISKI visspejīgakais un to pašu var teikt par Lembi Ventspilī.
Kristīne
K
tik ļoti smējusies sen nebiju :) :) :)
Jepis
J
No Rubika var pamācīties, kas ir ciets mugurkauls. Par viņu nākošreiz nobalsos pietiekami daudz un pelnīti.
dzeris
d
Nu, re - mums te ar korupciju viss kārtībā - viens Lembergs, izrādās, korumpēts, vairāk nav. Un vienīgaiw valsts ienaidnieks - Rubiks. Nu, pilnīgi ideāla valsts. Bet, kā būs, kad TP vairs nebūs pie varas? Un, varbūt, LR kļūs par tiesisku valsti? Kaut arī - šķiet, ka tāda tā nekļūs nekad.
borcinsh
b
...vai tad var saprast ka tu ari esi - ZAGLIS ? ...ne, alfred , tu neesi zaglis..., un tava vaina ir - neka nevari izvelet kam kalpot ...!
ha
h
Par humora izjūtu nu gan Rubiks nevar žēloties.
Rembo
R
Fuj, cik riebīgi kaut ko tādu lasīt... Latvieti, atver acis!
Financialis
F
"A.Rubiks intervijā arī salīdzina abu dzīves, jo savulaik abi ar A.Lembergu karjeru sākuši padomju gados komjaunatnē un turpinājuši kompartijas augstos amatos, par ko A.Rubiks arī izcietis cietumsodu: «Mēs kādreiz kopā ar viņu sākām – es Rīgā, viņš Ventspilī. Un, kā es parasti smejos, vienādi arī pabeidzām – abi cietumā.»" ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------------------- Rubika kungam steidzami jāiedod laiks humora raidījumam kādā no TV kanāliem... Šādi smējies es sen nebiju...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas