Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Rubiks: Mums tagad tādi antiņi pie teikšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sieru Nāve (indiānis)
S
Rubiku pie sienas!
Fredis.
F
Varbut kads ari atceras ko Rubiks teica augusta puca laika,ja ne tad ieteiktu pameklet arhivos un noskatities.Ja tadi ka Rubiks atgriezisies,tad 1940 gads,nebus nekas.
fiksis
f
žēl ka viņš ir komunists.....bet tā visāvisumā viņs ir lāga cilvēks....arī padomijas gados viņs bija labs...pat ļoti labs pilsētas saimnieks....
Populists
P
Pilsoņu Kongresā vadīju LNNK frakciju....
Eva
E
Tieši tā - par tādiem kā Latvijas PSR CK ideoloģisko sekretāru Anatoliju Gorbunovu, kurš ātri apmeta kažociņu uz otru pusi un kuram pateicoties vēl šodien Latvijā daudzos valsts pārvaldes amatos sēž viņa bijušās pakļautības, tagad balti atmazgātie čekisti un stukači...sākam jau aizmirst. Un salīdzinot ar biedru Rubiku, biedrs Gorbunovs veikli paslēpies un bauda ļoti pārtikušas vecumdienas, kaut gan viņu gan arī būtu par ko sēdināt.
Sieru Nāve (indiānis)
S
Rubika laiki. Krievu tautas dzeja: Kolbasu uviģiš v bane, meždu nog u ģāģī Vaņi/ Sļeva molot, sprava serp, eto naš saveckij gerb, hočeš sej , a hočeš kuj , vsjo ravno polučiš .....uj! Un rubiks slavē padomju sistemu, viena lode un rubika problema būtu atrisināta!
Hm?
H
Kādu zāli pīpē?
Populists
P
Daudzi piederēja pie slepkavnieku partijas.....to starpā daudzi mani draugi un radi. Tadi bija laiki! Nezinu neviena, kas līdzīgi Rubikam, sedēdams cietumā godīgi izpirka savus grēkus ... Ja Rubiku salīdzina ar Latvijas PSR CK ideoloģisko sekretāru Anatoliju Gorbunovu, kurš nodeva savējos, ātri apmeta kažociņu uz otru pusi un kuram pateicoties vēl šodien Latvijā daudzos valsts pārvaldes amatos sēž viņa bijušās pakļautības, tagad balti atmazgātie čekisti un stukači, tad jāsaka, ka nav taisnības un Latvija ir tāda kāda tā ir!!! Es vienmēr esmu nīdis krievu okupāciju, kompartiju un čeku .....bet izskatās ka tieši RUBIKS ŠOBRĪD IZDARĪS LATVIJAI UN TAUTAI VAIRĀK LABA, nekā latviešu bāleliņi - VALSTS ZAGĻI !!!
Sieru Nāve (indiānis)
S
Kad bodēs bija pilnīgi tukšas, petrovīč gāja uz komunistu barotavu un par grašiem pirka visu/gan ikrus, gan lakstugaiļu mēles. Viņam bija forši , viņš daudz ko pazaudēja, es vēl reiz saku , ka rubikam nav tiesību dzīvot, jo viņš pieder pie bandīti un slepkavu partijas.Nāvi Rubikam!
Sieru Nāve (indiānis)
S
Es paņemtu to Kropli rubiku un Nošautu, tapat ka darija viņa partijas biedri ar mūsu tautiešiem, Labs komunists guļ kapā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm
H
..Paskaties to nozzeelojamo blokmaaju Sporta ielaa ,kur dziivoja partijas augstaakie bosi un tad runaa.Vinjiem nekaa nebija. ================== Pats kaut reizi esi bijis tajā blokmājā? Divistabu dzīvoklim vairāk kvadrātmetru kā panelenes 3ist. Lodžija tāda, ka var dejot valsi. Vannasistaba ar logu, lielāka nekā 602.sēr. vienīgā dzīv.istaba.. Par parketu pat nerunāšu. .okupants 30.07.2009 15:33 ..te neviens no bada nemira ,no dzivokla izlikts netika,bija darbs un ari alga.mediciniska palidziba un jebkura operacija-bez maksas. ====================== Muļķības. Māšelei par pliku konsultāciju padomju profesors padomju slimnīcā pieprasīja 50 rbļ. konvertā. Minimālā alga 70ajos bija 70 rbļ.
x - man
x
Paldies,labi sacerēts:)
Populists
P
Dievs ieklausies ! Vaid tauta, savā zemē, Latvijā Mūsu senčiem dārgā tēvijā. Tai šķēles, šleseri un repšes ļaunu dara Pār tautu nākusi ir zagļu-mošķu vara. Dievs palīdzi ! Dod tautai svētību, dod sacelšanās garu Lai gāztu ļaundarus un nīsto murgu varu. Pār Latviju lai gaišu ceļu saule iet Un ļautu tautai laimē, priekā diet !
dd
d
AIZMIRSI TIKAI PIEBILST, KA LIELāKAIS ANTIņš UN STūLBENIS ESI PATS.
x - man
x
Labs,velk uz šausmīgām masu nekārtībām un asins izliešanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas