Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rubiks: Nacionālās apvienības centieni ir tukšs numurs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JURISTS
J
Rubiks ir kārtīgs vecis, nevis kā tie sarkanbaltsarkanās politmafijas klanu TB/LNNK, Visu latvijai slepjoties aiz saviem nacionalajiem lozungiem izlaupa valsti, eskalē totalitārismu un genocīdu !
Sēlis
S
Ja TP blēzus un LC/LPP apvienijumu var uzskatīt par nacionālām partijām,tad es esmu tas Dievs tēvs,kas viņu sauks pie taisnās tiesas,smiekli lai nebūtu nožēlojami.
Jānis
J
Interesanti, kapēc nav liegts kandidet bijusajiem LTF aktīvistiem ,starp kuriem varetu atrast arī ar KGB saistītus cilvēkus?
Valdis
V
Būtu muti turējis!
boņuks
b
Rubiks ir tomēr Lāčplēša zobena cienīgs latviešu tautas ienaidnieks, jo savu noraidošo viedokli par Latvijas nacionālo neatkarību pats nav mainījis. Ko nevar teikt par citiem "padomju' aktīvistiem, kuri, acis nemirkšķinot "kļuva nacionāli", palika pie varas un kuru kosmopolītisko darbību mēs joprojām "baudām"... Un Lāčplēwsim ar tiem nevajadzētu rokas smērēt...Tos pakārsim pie vēstures "kauna staba" - ar visiem viņu pašu piešķirtajiem ordeņiem!
carloss66
c
Liekat mieru Rubikam!:@ Kad Rubiks bija Rīgas mērs, šitāds bardaks jau nu tok nebija!!! Un nav ari manīts, ka, amatos esot, būtu kko sazadzies, sev lepnas villas sacēlis un dārgus autiņus sapircis, kā mūsu pašu bāleliņi, kuri pie siles piesprūk... Viņa politiskie uzskati var patikt nepatikt, toties viņš ir 100% konsekvents (pilnīgs pretstats LV pēd. 20 gadus valdošajai kliķei!) Nu nepiemīt viņam šī hroniskā, teju visiem mūsu politiķiem raksturīgā kaite - solīt vienu, darīt citu...:)
Memory
M
Es arī Itas Kozakēvičas runas fragmentus varētu uzrakstīt - kā cieņas apliecinājumu Atmodas ideālistiem...... '70 gadus savu sistēmu veidojam, taču tagad paši nesaprotam, kas tajā notiek' - 1980-o sākumā atklāti atzinās 'toreizējais KGB šefs J.Andropovs ( runā, ka pēc grāmatas par padomju sabiedrību 'Rēgainās virsotnes' izlasīšanas ). Viņi - augstākā valsts vadība PSKP CK/Politbirojs pat neapjēdza kādā situācijā atrodas, prātiņa nepietika apjēgt, ka sākotnēji vajag krīzi pārvarēt, tad sākt reformas attīstībai..... Kāds ir kapitālisms, to Rubiks pats savām acīm redzēja braukājot pa pasauli, tāpēc ''paredzēja'', bet mainīt ko uz labāku pusi nespēja, mazināt ''paredzamās'' sekas nespēja - prātiņa/gudrības bija par maz, savus spēciņus ar 1990.g. pārvērtēja, jo apspēlēja viņu kā mazo jancīti. Vēstures gaitu/pasaules politiku jau Rīgā nenoteica un nenoteiks - šī zemīte pie Baltijas jūras bija, ir un būs iekārojams ''kumoss'' daudziem, jo daudziem.....
hmmm
h
"..EP ir ļoti plaši pārstāvēti visdažādākie politiskie uzskati, arī ļoti kreisi noskaņojumi. " -------------------- Lai Eiropa, patiešām, saprastu kas tie īsti ir par "fruktiem", pietiktu "ļoti kreisi noskaņotajiem" pabūt pie varas, teiksim, gadiņu. Domāju, ka tad, šī te mentālā slimība, ko sauc par toleranci pret tiem, kuru pātagas nav īsti baudītas uz savas ādas, tiktu ļoti ātri izārstēta...
RoArFr
R
Pareizi! Rubiks, atšķirībā no citiem nav politiskā prostitūta! Viņš cieši turas pie sava viedokļa, neskatoties ne uz ko, pat uz cietumu. Jā, daudziem "patriotiem" viņš nepatīk par pretlatvisku nostāju, bet vai tad valdošā labējā elite šajos 20+ gados bijusi PAR Latviju un latviešiem???? Rubiks ir godīgs - ko domā to saka - liels retums mūsdienu politikā. (Un demokrātiskā valstī ir tiesības cilvēkam uzskatīt, ka šīs demokrātiskas valsts eksistence ir nevajadzīga) Rubiks ir sociālists - un sociālisti pēc definīcijas noliedz nacionālu valsti kā arhaisku palieku. Un tā tas ir!
Hmm
H
10.SAEIMAS VĒLĒŠANU REZULTĀTI SPILGTI APLIECINĀJA - KĀ ROKĀS IR GAN ATSLĒGAS, GAN KUĢA 'LATVIJA' VADĪBAS STŪRE...... ================================= No A.Plotnieka runas Latvijas Republikas Augstākajā Padomē 1990.gada 4.maijā "Godājamie Latvijas tautas deputāti! Tauta gaida. Es gribētu teikt, ka visa Latvija šodien sastingusi un gaida mūsu lēmumu. Šis lēmums ir nepieciešams un nobriedis ne vien mūsu, bet, es teiktu, arī daudz plašākās interesēs.......................................... Es piedāvātu jūsu izvērtējumam šādu normu: "Veidot Latvijas Republiku kā brīvu, demokrātisku, demilitarizētu valsti, kas garantē visos starptautiskajos līgumos deklarētās cilvēktiesības jebkuram Latvijas iedzīvotājam neatkarīgi no piederības pie republikas pilsonības un nodrošina visu tautību kopienu brīvu attīstību." Runājot par to republiku, kuru mēs vēlamies redzēt, apjēgsim arī reālo situāciju, ka mēs neatrodamies uz neapdzīvotas salas un tukšā vietā. Mēs acīmredzot pārņemsim visu to, kas ir radīts ne vien līdz 1940.gadam, bet arī pēc 1940.gada. Ceru, ka nevienam no šajā zālē sēdošajiem nepacelsies roka atteikties no republikas teritorijā izvietotajiem uzņēmumiem, kuru būvniecībā ir ielikta mūsu tautas garīgā un fiziskā enerģija. Šajā sakarībā mums jādeklarē šāda norma: "Uzskatīt Latvijas Republiku par 1918.gada 18.novembrī proklamētās Latvijas valsts un Latvijas PSR tiesību pēcteci.Tātad mēs pārņemam visu un turpinām." Tas būtu taka par to tumbačku un stūri bet atslēgas mēdz staigāt pa rokām.Tajā pašā 4,maija sēdē viss par ko runāja A.Rubiks ir piepildījies un melojis viņš nav.
Memory
M
''Hmm » Memory 20:11 . '' Īstenība nekādas atslēgas es jums neprasīju:) Atslēgas kā reiz ir A.Rubika rokās.'' - - 10.SAEIMAS VĒLĒŠANU REZULTĀTI SPILGTI APLIECINĀJA - KĀ ROKĀS IR GAN ATSLĒGAS, GAN KUĢA 'LATVIJA' VADĪBAS STŪRE......
*****
*
Tevi taču neviens aiz rokas netur, iekļūsti tur, kur iekļuvis Rubiks un sāc tās lietas regulēt, bet ja nespēj, tad seko vecas anekdotes padomam - "nečivini, ja esi sūdos līdz acīm"
Anna
A
Vēl amorālāk un neloģiskāk, ka tā saukti patrioti, pie kuriem Zīle, protams sevi pieskaita, pārdeva par "sviestmaizi" Latvijas nacionālās intereses un, un pielikoties zem kapuces, iznicīnaja ražošanu un lauksaimniecību par labu ES. Un vēl būtu jāskatās, kas ir cienīgāks pārstāvēt Latviju ES. Interesanti, ko tādu ir paveikuši eirodeputāti Kalniete vai Vaidere? Saņem 7000 €, viena, saka, ir iemācījušies taisīt vairāk vai mazāk cienīgu vaksācija uz sejas, bet otra terē gandrīz visu savu euronaudiņi papillomu noņemšanai uz vecās ķermeņā. Un tas ir viss, izņemot runas par okupāciju un krievufobijas propagandas. Man Zīle nevieš nekādu uzticību. Arī es esmu no Latvijas tautas. --- Ja jau runāt par likumu, tad jebkuras ES valsts likumi uzskata dzimušos šajā valsts teritorijā – par pamatiedzīvotājiem. Izņemot Latviju un Igauniju.Un tie diez vai izvēlēsies Zīle, izniruši no nacionālistiem . Amorāli ir tā apgalvot, kad nav pilsonības likuma. Tātad, kādu likumu Zīle minējā? Viņa - miljonāra Zīles - personīgo? Savediet kārtībā Jūsu pašu likumdošanu, un pēc tam runājiet par likumiem.
lauķe
l
Rubikam vajadzētu pateikties Dievam ( tagad jau visi komunisti kļuvuši ticīgie), ka viņu savulaik nepiemeklēja Pugo liktenis......
Hmm
H
Īstenība nekādas atslēgas es jums neprasīju:) Atslēgas kā reiz ir A.Rubika rokās. Man protams imponē jūsu domāšanas vēlme bet diez vai plašāka publika aizdomāsies līdz jūsu "domai":) YL komunistiskā partija Latvija ir aizliegta kur jūs kādu komunistu raujat?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas