Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Rubiks prognozē politiskās varas maiņu pēc vēlēšanām

Latvijas Sociālistiskās partijas (LSP) priekšsēdētājs Alfrēds Rubiks pēc 9. Saeimas vēlēšanām prognozē pašreizējās politiskās varas maiņu. Rubiks pēc nobalsošanas aģentūrai BNS sacīja, ka pašreizējā politiskā vara valsti novedusi līdz tādam stāvoklim, ka vēlētāji vai nu neatnāks nobalsot, vai arī balsos par politiskās varas maiņu.

Apvienībai Saskaņas Centrs (SC), kuras sarakstā vēlēšanās startē LSP, Rubiks prognozēja 10 līdz 12% vēlētāju atbalstu. Pēc Rubika domām Saeimā iekļūtu, taču lielu vēlētāju atbalstu neizpelnītos, partijas Jaunais Laiks un Latvijas Pirmā partija, kas "vainotas korupcijā, un kuru lietas guļ KNAB (Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs) un prokutratūrā".

"Tagad tiek zagts tā kā nekads iepriekš," sacīja Rubiks. Viņš pauda pārliecību, ka SC pašreizējā situāicjā ne vien pārvarēs 5 procentu barjeru, bet arī iegūs diezgan lielu mandātu skaitu parlamentā, un apvienība būs gatava sadarboties ar ikvienu, izņemot "tos, kas bļauj "Krievi nāk!" vai "Latvieši nāk!", sacīja Rubiks.

Rubiks vēlēšanās savu balsi atdevis par SC.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas