Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rungainis: nodokļu nemaksātāji jāpadara par zagļiem un sabiedrības padibenēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindnieks
i
FM tēze par burkanu un pātagu uzņēmējiem ir uzmanības vērta. Ja nebūs uzņēmeju, nebūs FM, EM, MK, utml. Tulkojot šo tēzi no ne visai veiklas metaforas, uzņēmēji ir un būs ēzeļi, kuriem pietiek ar burkānu, un ik pa brīdim jauzdod ar pātagu. Varbūt iesākam vienkāršak- ar izmaiņām likumdošanā un valdības lēmumu nacionalizējam visus ofšorus un cita veida nodokļus nemaksajošas kompanijas, auditējam, ar interpolu un eiropolu atrodam tīklveida organizēto struktūru naudu, tad privatizējam, naudu ieguldot zinatnē un lauksaimniecībā.
pārpūlējies miets?
p
džekam galvā pilnīgs sviests!
rungaiņa leksika
r
Re kā šie baņķieri - politiķi runā par tautu
Nu nē
N
Ja nedzīvo Latvijā, tad nebļausties, ka nemaksāsi nodokļus.
atis
a
Es nemaksāšu nodokļus, jo man nevajag ne kautkādu pensijas pabalstu, ne štruntīgu bezmaksas medicīnu, ne pilnīgi izgāzušos bezmaksas izglītības sistēmu maniem bērniem.
vilis
v
Kā naglai uz galvas.Visam var pievienoties.
dainis
d
Rungaini, interesanti, no kurienes tev naudina nak, tikai ludzu, ludzu nesaki, ka esi kartejais valsts mazas naudinas dalitajs, tad tiesam butu zel!!!!! Savadak pa valsts kasi tik daudz siveretaji sarosijusies!!!!
Jautājums Rungainim
J
Kā ar tiem dāvinātajiem un pārdāvinātajiem zemes gabaliem? Vai tā bija noziedzīga izvairīšanās no nodokļiem vai nodokļu ''optimizācija''?
Ēriks
Ē
Principā, viss pariezi, un pēc būtības, tādi viņi arī ir, tik jāpiebilst, ka par tieši tādiem pašiem jāpadara valsts (mūsu visu) naudas izšķērdētāji, tie, kas valsts pārvaldi vadot nepilda pašu pieņemto likumu uzliktās saistības, tos, kas melo un krāpj tautu. Tos gan mēs saucam par "eliti" vai "krējumu"... Fu, tāds krējums!
Klibs Aita
K
Kas saka, ka nodokļus nemaksā? Tu un Melbārdis. VID presē publicē pavisam citu informāciju. Neesi slinks.
juris
j
Būtu jau labi Latvijai, ja tas būtu...
kentis
k
Rungainim piekrītu pilnībā. Nodokļu nemaksātāji ir noziedznieki, un tādi paši noziedznieki ir visi tie, kas viņus attaisno un visādos absurdos veidos pamato, kāpēc ir pareizi nodokļus nemakšat. Tie nodokļu nemaksātāji ir kā indīga sēne, kas rada savu sēņotni un pārvērš par neapdzīvojamu vietu visu apkārtni. Latvija nebūs jauka zeme, kāda tā varētu būt un tai jābūt, kamēr būs negodīgi un blēdīgi šepšu kārtotāji pa kluso uz valsts rēķina, kuru viņi paši skaļu balsi lamā un gānā. Fui, pretīgi.
Krišs.
K
Kamēr augšas šķaidīsies ar naudu savām algām un izklaidēm, nevajadzīgiem amatiem, tikmēr nav stimuls maksāt nodokļus. Vai tāpēc pašiem jāsavelk jostas, lai cits peldētos taukos!? Padomājniet par to! Tieši attieksme nosaka ļaužu rīcību.
Lelle
L
Es gan domāju , lai tas rumbainis pa priekšu samaksā nodokļus par savām gešeftēm iepriekšējos gados un tad te bazūnējas par Vienotības jenotu trubadūru. Kauns lasīt šī šmučmaņa kārtējos prātojumus, kas ir tikai benku un Vienotības jenotu interesēs, jo Vienotības jenoti aplikuši ar nodokļi visus nabagus , bet bagātie ņirdz. Un šo ņirgšanu pastiprina šā jenota rungaiņa nelabā balsī izkliegtie saukļi kā komūņizma laikos.
Jukums
J
Kaut kādi saprātīgi elementi šoreiz jau Rungaiņa priekšlikumos ir - domāju, ka tas gan drīzāk ir tādā kā piespiedu kārtā, jo pat viņām beidzot sāk pielekt, ka bez nopietnām reformām neiztiks nevienā variantā. Kas attiecas uz virsrakstā minētajiem priekšlikumiem, tad Rungainis lai sāk ar visiem bijušajiem un esošajiem politiķiem - tieši viņi jau arī ir paši sevi pieskaitījuši sabiedrības padibenēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas