Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rungainis: Problēma nav politiķos, bet gan iedzīvotāju galvās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
idiots
i
Rungaini, kāpēc tevi dēvē par investīciju baņķieri? Tu tak esi parasts klerks, administrācijas žurka, un baņķieru, īsto baņķieru pakalpiņš. INVESTĪCIJU BAŅĶIERIM PIEDER NU DAŽI MILJARDI VISMAZ, KĀ Sorosam , piemēram. Tavi spriedelējumi ir tik uzjautrinoši, ka tev labāk piestāvētu baņķieru āksta loma. Tu varētu, piemēram, šampānieti pienest, baņķieru sulaiņiem, vai būt par tādu uzsvilpjamo izsūtāmo - kranci, atnes to.... , pasaki šito...., izdari tā... Kurš un no kurienes tevi ir izracis, aktierīt....?
cony
c
Piekrītu Rungaiņa kungam,ka politisko partiju cīņā par varu,jāiesaistās cilvēkiem,kas spēj aizraut,motivēt citus ,kas spēj sastādīt logiskus,prātīgus sabiedrības spēļu noteikumus,likumus,vai arī,kas ir tendēti uz korektu,precīzu izpildes notikšanu.Labiem lietu pārzinātājiem,zinātniekiem,pedagogiem,māksliniekiem labāk politiķiem palīdzēt ar kvalitatīvu padomu.
Uno
U
Finansu spekulantiem , kas parazitē uz reālās ražošanas un tautas zemās maksātspējas rēķina , vajadzētu aturēties gudri prātuļot par jebkuru aktuālu tēmu un pamācīt tautu .
Nesaprotu,
N
Ja finanses brīvdienu vai nakts laikā nosūta uz darbu Amerikas kontinentā,vai tad tā ir spekulācija.Kad Latvijas bezdarbnieks aizbrauc reāli paražot uz kādu citu objektu Eiropā,vai tā arī spekulācija.Es uzskatu,ka tā ir reāla brīvība,darba un finansu spēka brīva kustība no kā iegūst labumu gandrīz visa pasaule.
  • 0
  • 0
Fakts
F
Problēma ir tā, ka rungainis vienmēr te tik daudz tirš.
Novēlu,Fakts,kādu laiku aizcietējum
N
tad varbūt runāsi skaidru valodu un ar mutes un mēles palīdzību
  • 0
  • 1
veina
v
KAD PIENĀKS LATVIEŠIEM TIE LAIKI, KO CITAS TAUTAS TAGAD REDZ ?! Paldies Ģirtam Rungainim par skaidri un dzedri izteiktajiem situācijas vērtējumiem ! Izcila izglī'tība+nelaipošana+bezbailība+pilnvērtas,kuplas ģimenes tēva reputācija +asa spriestspēja - lūk vīrs, kuram ir skaidra izpratne par lietām un valsts nākotnes aprisēm ! Skaidri saskatāms Kārļa Ulmaņa un Alfrēda Bērziņa gaitas iespējamais turpinātājs !
Talis
T
Rungainim ir taisnība. Paši ievēl kaut ko un pēc tam činkst.Kad vajag cīnīties, piemeram, par dīvaini izvēlēto prezidentu, tad lielākā iedzīvotaju daļa tikai plāta mutes kā mirstošas zivis un tā visos citos gadījumos arī.
xx
x
Nožēlojams spekulants kam mīzali galvā !
Mīzals XX,
M
arī par mīzaliem runā,bet mīzali arī satur daudz slāpekļa vielu,kas ir ļoti barojoši daudziem augiem un vienšūniem.Nevajag arī tā mīzalu nolikt ,dažs mīzals ir labāks par tukšpauri.
  • 0
  • 0
runga iz maisa
r
Ja Tu neesi aicināts politikā, tad Tavā galvā ir tā pati problēma, kas ir iedzīvotāju galvās. Iedzīvotājiem tik un tā jābalso par zināmu partiju, kaut esi izsvītrojis kaut visus no saraksta, tāda ir vēlēšanu sistēma, ko paši deputāti ir pieņēmuši un NEPĀRMETIET, KA LŪK PAŠI IEBALSOJĀT.
Neesi jau sīkumains,
N
tomēr katrā partijā cilvēki nolasās gan ar savu tikumu,kompetenci,demokrātijas izpratni,attieksmi pret cilvēku arī ar savu krāsu,jāmāk tikai izvēlēties atbilstoši savas ģimenes vajadzībām vienu partiju kopumā.
  • 0
  • 0
Kviešels
K
Nu ko viņš pateica nepareizi? Tikai mūsu cilvēkie to grūti pieņemt. Ja rietumos ievēļētu prezidentu kā to dara pie mums, tad pils būtu sen nodedzināta.
Bet,
B
cilvēki daudz laba panāk arī ar iecietību,izturību un gaidīšanu.
  • 0
  • 0
Ezis
E
Nu Tu jau esi sviests!! Protams sēdot bankā ,kur pats nosaki spēles noteikumus var tā domāt! Bet ja Tu esi uzņēmējs ,kuram spēles noteikumi mainās regulāri un uz slikto pusi! Ja gadiem nevar skārtot valsts iepirkumu caurspīdīgumu ,kur varētu izdot slavenos ministru kabineta noteikumus,kas sakārtotu to 1 dienā.Un tur visur ir vainīga stulbā tauta? Kura neredz nekādu izeju no šīm zagļu lamatām! Loģiski viņi balso ar kājām!
Ezi,ja ievēlēsim
E
Valsts pārvaldi,kura strādās tikai tautas labumam un ne vis lielāko daļu enerģijas un labumu novirzīs atsevīšķu tipu interesēs,tad būs citi Valsts attīstības tempi un no valsts labumu jutīs ikkatrs iedzīvotājs.
  • 0
  • 0
hgh
h
Politiķis: Problēma nav iedzīvotājos, bet gan Rungaiņa galvā
cony
c
Brīnos,kā var nesimpatizēt gudri cilvēki,lai mēs visi varētu attīstīt savu galvu tā,kā Rungainis,tad mums debate būtu daudz saturīgāka.Uzskatu,ka visskaistākais cilvēkā ir dabas vai izglītības sistēmas iedotā inteleģence,gudrība,dzīves ziņa.Protams kopumā iedzīvotāju vai tautas gudrība ir lielāka,varošāka,nekā visas Valsts Zinātņu Akadēmija un mācību Universitātes kopā ņemot,bet tas tikai attiecās uz visu kopumu un ja tauta ir spiesta pati radušos lielu problēmu risināt.
  • 0
  • 1
Izmaisainis
I
Problēma ir dakteros (galvas).
19.div.
1
Te atnāk viens frajers, kas sataisījis piķi uz likumu caurumiem un sāk ļečīt tautu, viņas galvās viss esot sūdīgi.Varbūt tu, resnais, pa daudz esi satrausis uz citu rēķina? Ar sarkano gaili esi pazīstams? Pirms ļečī ,domā.
Nu muļķis,kas muļķis,
N
šitādu komentāru rakstītājs ar cēlu nike 19.div.
  • 0
  • 0
nasca
n
Komentētāji uzskatāmi parāda, kas daudziem galvā - vienam sviests, citam ģenitālijas. Protams, tā ir elementāra patiesība, ka ne politiķi vainīgi, bet tauta, kura nekritiski ievēl un pēc tam vienaldzīgi ļauj politiķiem darīt ko grib līdz nākamajām vēlēšanām. Rungaiņa domas ir ieklausīšanās vērtas.
Janka,viss nav tik vienkārši,
J
pilnīgi piekrītu,ka vēlētāji ļoti slikti orientējās gan cilvēkos,gan partijās,gan politiski sabiedriskajos procesos un tas ir gluži dabīgi,ja cilvēks nemācās dzīves gudrību,dzīves politiku,no kurienes viņš varētu tur saskatīt likumsakarības.Vai kāds zina ķīmiju,kas nav iemācījies nevienu ķīmijas likumu arī politika,sabiedriskā dzīve ir liela zinātne un tā jāmācās visu dzīvi un tikai tad kaut ko varēs no šīs veienkārsības un sarežģītības kaut ko noprast.
  • 0
  • 0
Janka
J
Atvainojiet, bet tādas elementāras lietas tauta saprot arī bez partnera Rungaiņa.
  • 0
  • 0
Amālija
A
Es nesaprotu, kāpēc mums būtu jāzin, ko domā kaut kāds Rungainis? Kas tass Rungainis tāds ir, ka ar viņa prātuļojumiem tiek piegānīta interneta telpa? Es nevēlos šo resni ne redzēt, ne dzirdēt! Iesperiet viņam pa ģenitālijām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas