Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rusanovs KNAB rīcību Miķelsona lietā sauc par "pompozu akciju"; kritizē izmeklētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Un kas tai deklarācijā tik nedabisks, salīdzinot ar viņa atalgojumu?! Vai klausīt visam, ko stāsta KNAB? Diez vai gudri būtu: KNAB-am CV jeb dzivesgājums tāds raibs un nemaz īpaši slavējams: vismaz ne tik labs, lai pārliecinoši ticētu... Kā te jau "necilvēks" minēja, nemaz nebrīnīšos, ja pēc kāda pusgada vai gada -- toties noteikti pēc 02.10.'10. ... -- šai lietā sāksies dažādi brīnumi...
anna
a
Mīļa sirc! Tie taču santīmi. Ne pusmiljonu nevar sakasīt. Kauns lasīt - šitāds nabadziņš...
!!
!
No Miķelsona deklerācijas. Vai petiešām vēl bija par maz? 6. Deklarācijas iesniedzēja skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas (attiecīgās valūtas vienībās) Skaidrās naudas uzkrājuma summa ar cipariem Valūta Skaidrās naudas uzkrājuma summa ar vārdiem 7000,00 EUR septiņi tūkstoši 7000,00 LVL septiņi tūkstoši Bezkaidrās naudas uzkrājuma summa Valūta Bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai norēķinu kartes izdevēja nosaukums Juridiskai personai - reģistrācijas numurs Komercreģistrā un juridiskā adrese; fiziskās personas vārds un uzvārds 52467,00 EUR AP Alage & Privatbank T0900001681 Šveice, Freienbach, Kantonsstrasse 1 1382,00 EUR Akciju sabiedrība "Parex banka" 40003074590 Latvija, Rīga, Republikas laukums 2A 29174,00 EUR AS "SEB banka" 40003151743 Latvija, Ķekavas pag., Valdlauči, Meistaru 1 146,42 LVL AS "SEB banka" 40003151743 Latvija, Ķekavas pag., Valdlauči, Meistaru 1 2416,12 LVL "NORDEA BANK FINLAND PLC LATVIJAS FILIĀLE" 40003486767 Latvija, Rīga, Krišjāņa Valdemāra 62 5000,00 EUR "NORDEA BANK FINLAND PLC LATVIJAS FILIĀLE" 40003486767 Latvija, Rīga, Krišjāņa Valdemāra 62
HA HA HA
H
Mūsu valstī tā pieņemts ko vajag to neitralizē vai cenšas apvainot par smagiem noziegumiem apsūdzētiem,bet īstos maitas ar prezidenta svētību ceļ godā lai turpina cūcības valsts izlaupīšanā tiesu sistēma tikai muļķiem un nabagiem domāta.
necilvēks
n
Bet, ja nu Rusanovam ir taisnība? Gan, laikam paejot, būs redzams- mēs te varam lamāt Rusanovu vai Miķelsonu, bet- kāda ir patiesība?
filozofs
f
ne jau latvijai bet lablatviešiem nav izdeviiga šii apcietinaašana , jo taa paraada cik "labi " viņi ruupeejas par valsti to apzogot , veel jau nav aizmirsta arii beernu slimniicas apzagšana , taa ar bija politika???...teepisti valsti var aptiiriit aizsedzoties ar valsts reputaaciju , diezgan smiekliiga, Šveika vaardiem izsakoties, feigenblatt
Pits
P
Izskatās ,ka advokāts patiešām ir nesaprašanā, Nesaprašanā ,kā lai to lielo honorāru atpelna.
svakajam advokatam
s
Kaa radas prieks Rusanova sii lieta ir par grutu, galvina pieteikosi nestradaa. Tapec to aizstaj ar metodi, ka "neko nesaprotot".
vēlētājs
v
Suņi kauc, bet - karavāna iet tālāk. Rusanov, dod - juridisku motivāciju, argumentus juridiskus, bet - nevis TIRGUS BĀBU RUNAS TE PUMPĒ.
Benita
B
Galvenais, ka to sazagto naudu no Miķelsona un draugiem varētu atdabūt. Bet šis kungs jau laikam tieši grib palīdzēt tam zaglim. Un vai tad krimināllikums nav pret zagšanu ?
WC
W
Bulla meesli vai ziniet! Nu kā cenu pieaugums elektrībai iznīcinās tautu
SKELES IZDZIMTENS.
S
LAI SEEZ ZAGLIS,VISI ZAGLI STAIGA UZ BRIIVAAM KAAJAAM ,SITAS ARII TIKS.JAANOVAKTEE UN JALIKVIDEE AR KAADAAM MEESLU DAKSAAM.
karro
k
Rusanovam - nav ko citu teikt! Kauns, advokāt! Miķelsons un vi[ņa līdzgaitnieki sēž par lietu!
No malas
N
Rusanovs sola Miķelsonam: "Es tevi no cietuma noteikti dabūšu laukā, arī tad, ja man tas prasīs 17 gadus."
KLM
K
Partija ""Vienotība'' grib iznīcināt latviešu tautu. ..................................................... ............................... Jā, kaut ko tādu var dzemdēt tikai gara milzis, bet ne ģēnijs - ģēnijs paziņotu, ka "Vienotība'' grib iznīcināt visas tautas ne tikai Eiropā, bet pat visā pasaulē, kosmosu ieskaitot, atstājot orbītā vien dažus keksus, kuri ziņotu pasaulei par Vienotības noziegumiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas