Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

SAB direktors: ASV nav ietekmējusi manu ievēlēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmītis
K
- ASV ietekmējusi manu ievēlēšanu? Naf - naf – teica Kažociņš. Nif-nifs tikmēr čokurā sarāvies tupēja zem galda, uz celīšiem turēdams diktofonu un cītīgi sekoja, lai visu klātesošo runas un teksti tiktu rūpīgi iemūžināti magnetofona lentē. Nuf-nufs savukārt stāvēja pie durvīm, nemanāmi tēloja stenderi un visus monitorēja. Bet Naf-nafs ... ? Naf-nafs tā arī neatsaucās un neviens tā arī neuzzināja, ko īsti Kažociņš gribēja viņam pajautāt .... :)))
VALDO
V
Nav vis labi - jāmeklē jauns iemesls jaunai revbolūicijai!
Jelgavniece
J
Nu viss labi, kas labi beidzas. Neizdevaas Maskavai ar saviem rokaspuishiem tepat Latvijaa dabuut nost Kazhocinju. Nepaziistu Kazhocinju, bet zinu, ka Maskavai un vieteejiem koumpantiem vinjsh traucee. Taadeelj mums jaabuut par vinju. Nogurdinoshi, ka mums visu laiku jaauzmanas no taa, ka muus grib ieraut atpakalj Krievijaa. Bet citaadi neiet. Diemzheel, Godmanim, Kalviitim,Rieksinjam, kuri parakstiija nodeviigo robezhliigumu, uzticeeties nevar. Neesmu arii augstaas domaas par Zatlera patriotismu, vinjsh tachu galu galaa arii parakstiija likumu par robezhliigumu.
Students
S
Kažciņš ir godprātīgs, Latvijai uzticīgs profesionālis. Priecājos, ka viņš varēs savu darbu turpināt.
V.S.
V
Apsveicu Kažociņu ar ievēlēšanu. Viņš ir neietkmējams un tādēļ promaskaviskie tautpartijieši gribēju viņu izmainīt pret kādu lokanāku darbinieku. Bet neizdevās, jo tādam trūktu NATO uzticības. Kažociņ, turpini strādāt Latvijas interesēs, un neskaties, ko pret Tevi te Maskavas ietkmes aģenti vērpj!
hcx
h
Domāju, ka viņš vienkārši nezina. Kažociņš nav dzirdējis, ka Džordžs Bušs zvanījis Gundaram Bērziņam, iesakot aizvērties un piedraudot atklāt publikai Bērziņa kunga ārzonas īpašumus un slepenos kontus dažādu valstu bankās.
Oskars
O
Un ja būtu ASV ietekmējusi tas būtu ļoti APSVEICAMI,jo MĒS taču esam NATO ,nevis Krievijas - KREMĻA pakļautībā,kā domā tie 16-mit SAEIMAS deputāti,kurus steidzīgi vajag LIKVIDĒT,jo tie grib .........
Kurmītis
K
Melo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas