Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šadurskis: reitingi krīt, jo Vienotība nav pratusi izspēlēt savus gājienus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zivs
z
mans viedoklis gan nav main;ijies - mums jābūt Vienotiem :)
O
O
Vienotība - prom, prom, prom no valdības !
who cares
w
Reitingi krīt, jo džekiem nav ideju.
Labvēlis
L
Ja mēs runājam par reitingiem un partijām. Tad es uzskatu, ka vislielāko ļaunumu Latvijai, tās ekonomikai un iedzīvotājiem tieši politiski ir izdarījusi ZZS. Viņi visus gadus ir bijuši pie varas. Pilnīgi visus. Un nekad nav bijuši opozīcijā. Viss, kas Latvijā ir noticis ar viņu ziņu un absolūtu akceptu ( prihvatzācijas, tautsaimniecības nozaru likvidēšana, Latvijai neizdevīgi lēmumi utt). Viņi joprojām ir pie varas un, vajadzības gadījumā ( jato prasīs viņu materiālās intereses) būs koalīcijā ar SC un turpinās zagt. Latvijas kā valsts atjaunošana jāsāk ar jaunu atmodu. Vispirms būs jārosina lietas un jāizmeklē. Uz katra stratēģiskā dokumenta ( lēmuma, rīkojuma) ir konkrētu ministru un ministriju klerku paraksti. Nu, tad lūk - visus šos "politiķus" ir jāsauc pie atbildības par kaitniecību, par kuru ir jāparedz nāvessods, ja kaitējums valstij ir nodarīts vismaz 100 000 Ls apmērā un vairāk. Vot vienkārši jātiesā un viss. Labi padzīvoja no sazagtā, nu i labi, nav ko te šajā saulē vairs kavēties.
Ja, Karli
J
Karli, Karli, tiesi ta, gulbja dziesma vairs nav talu...nekas, iznemot tuksu vavulosanu, no Jums konkreti un parejiem cinubiedriem, nav sagaidams, diemzel....
Buba
B
Pie tik skarba budžeta nevar gaidit publikas sajūsmu par Vienotību, nemaz nerunājot par muļķībām komunikācijā.
tante v
t
ZZS ir sapinusi savos valgos Vienotību. Arī Vienotībā ir savi kangari.Nekādi svētie nav arī SC,tāpat sagrābušies visādu labumu,tikai savējie viņus neķidā.
Ko nu?
K
Mīļā Latvijas tauta laikam grib iestaties NVS un būt atkal zem Kremļa papēža. Viss, ko Latvijā dara ir slikti. Krievus vajag laist pie stūres, vot !
skolotajs, nr 2
s
Cilvēkiem arī vajag sākt strādat pašu zemē,ne vis skraidīt pa pasauli laimi meklējot. Sēnes var audzēt arī Latvijā ne tikai īrijā.
Pjotrs
P
Nosauc, lūdzu visus karjeristus unierāvējus, kuri slēpjas aiz Dombrovska muguras ! Skaidru valodu! Neslēpies arī TU !
Vienotības
V
Sai partijai ir vajadzīgs suns -pavadonis un baltais spieķis,jo aklums un kurlums ir viņu slimība.SVF caureja viņus padarījusi vājus, augstprātības bacilis sagrāvis viņu imūnsistēmu pret meliem ,un ārlaulības sakari ar ES ,tos padarījuši impotentus pret savu tautu,un tās vajadzībām.Piedodiet par ironiju.
Niks
N
Viens no šādiem gājieniem ir tas, ka Šadurskis kopš ievēlēšanas nav vēlējies apmeklēt Latgali - vietu no kurienes ievēlēts.
viesis
v
Atvaino, es varbūt nelikšos patriotisks :) bet es domāju, ka valdībai vispirms ir jādomā par valsts attīstību, nevis nacionālajiem jautājumiem, un Vienotības reitinga krituma iemesls ir tieši tas- nespēja veicināt valsts attīstību. Bet kādā valodā intervijās atbild Zaķis un co- tad kaut vai ķīniešu, galvenais, lai var redzēt viņu darba POZITĪVUS rezultātus.....
Dombrovskis -Kašpirovskis
D
Atkāpties! Atkāpties! Atkāpties! Un dot vietu opozīcijai!
Dombrovskis -Kašpirovskis
D
Redz spēlējoties,pie tam ar it kā izcilām kārtīm,bet teicās ka būs godīgi,tiesiski un caurspīdīgi. Kur ir Delnas čigāne,lietussargu Ēlerte? Klusums,jo trūkst zināšanu kā vadīt valsti. Dombrovskis aizlaidās no mītiņa,viņam laiks ATKĀPTIES!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas