Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šadurskis: Vienotības mērķis ir uzvarēt vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindnieks
i
labi, Jūs uzvarēsiet vēlēšanās un tālāk? Jums divas reizes ,īpaši pēdejo reizi, bija avansēts balsojums,kura rezultātā Jums bija vara- vai tas ir varas oreols, kas sakapj galvā, bet laikam aiz tā neredz, ka liela cilvēku daļa, kura balsoja referendumā par saeimas atlaišanu, nebalsoja konkrēti tikai pret t.s. "oligarhu visaptverošo ietekmi", viņi balsoja arī pret nevēlēšanos, neprasmi Jums ar ZZS attīstīt valsti un Jūsu abu- Vienotības un ZZS varas uzurpāciju. Un kadri tagad gandrīz tie paši. Bet tas, kapēc no jums atgrūdīsies,ir Jūsu pārlieku intīmā "rietumu orjentāciju (?) un interešu (?)" izgaršošana, kur Jūs ignorējiet Latvijas nacionālās drosības intereses un valsts iedzīvotāju tiesības pašiem noteikt, kā attīstīties un dzīvot. Ir lieta, kuru neapjēdz ne āboliņa, ne šadurskis @co uc., ka valsts attīstības vārdā nepilsoņu tiesību cīņu ietvaros ir ignorēta un diskriminēta valsts pilsoņu tiesību ievērošanas konsekvence. Valsts pilsoņu tiesību ievērošana ir uzurpēta citu valstu finansu grupejumu iegribām. Tā ir ļoti nopietna lieta , un ja jūs turpināsiet uz urrā šādu praksi, nebrīnieties, ka pret Jums apvienosies pretēju uzskatu puses. Un vēsturiskā prakse liecina, ka tad Jūs aizslaucīs. tikai par kādu cenu?
pamela
p
Kurai partijai ir mērķis ZAUDĒT vēlēšanās?
LS
L
V vieta vēstures mēslainē.
hah
h
septinas deputatu vietas maksimums!
Andis
A
Tikai un vienīgi par VL/TBLNNK! Pārējie lai iet ratā!
LS
L
Par latvisku Latviju un VL.
  • 1
  • 1
Edvīns
E
Veselīgs domu gājiens.
  • 2
  • 1
.
.
Ich will 30.07.2011 20:54 Ziņot! Par kādiem oligarhiem šī politiskā mēbele ar 20 gadu stāžu murgo? Par tiem no zviedru bankām, kurus apkalpo "vienotība"? šo oligarhu uznāciens ar "vienotības" gādību tiešām ir bijis katastrofāls, vēl 100 paaudzes apmaksās dombrovska organizēto "finansu sektora stabilizāciju."
Stratēģis
S
Piedodiet, bet uzvarēt vēlēšanās nevar būt mērķis. Tas ir tikai līdzeklis, lai realizētu savu politisko programmu.
RTU
R
Man nav nekas pret Kārli, bet uzskatu, ka viņš ir izvēlējies prāta spējām neatbilstošu profesiju. Viņš ir izcils matemātiķis un zinātnieks - lai labāk māca skolā, vai izgudro kaut ko jaunu un ceļ Latvijas tautsaimniecību ar reālu darbu, ko viņš patiešām prot. Studenti ļoti skumst pēc sava profesora un profesori pēc sava kolēģa!
Laila
L
Es par to, lai uzvarētu VL/TBLNNK ,Vienotība, kas cīnas pret korumpantiem savu korumpantu nodokļu nemaksātāju Štokenbergu attaisno, vēl pie tam šis Štokenbergs cīnās par to , lai latviešu tauta atdotu varu SC un lielajai krievu nācijai, kas velk uz okupāciju, tādi paši nodvēji ir gan Lemberga vasāļi ZZS,par šleseristiem vispār nerunāsim tie nav apspriedes vērti, jo par civēkiem viņus neuzskatu. varu teik droši vismaz manas domas ir tādas, ka latviešiem jābalso,tā lai tieši vai neteši neatdotu varu pār šo valsti un savu tautu SC un Maskavai, domāju, ka jābalso ar VL/TBLNNK, lai tas tā nenotiktu, tie vienīgie nepieļauj sadarbību ar SC.
kretuks
k
jābūt [ilnīgiem jampampiņiem, lai balsotu par šiem valsts nīcinātājiem.
viecha
v
Cienītie,vai jums piemirsies,ka esat atlaisti?Un paši šo atlaišanu ar urravām sveicāt!Nu tad goodbye,zēni!Lai veicas jaunajā darba laukā un personīgajā dzīvē !
Oskars
O
Kuri daudz grib un vēl pie tam ar NODOKĻIEM nedabūs NEKO vienīgais MĒRĶIS var būt pie TP kapa !!!!!!
edisons
e
Šaurskim kā matemātikas profesoram vajadzēja aprēķināt, ka PS kopsapulcē pat pēc otrā piegājiemna piedalījās mazāk nekā 25 % no visu biedru skaita, vai arī "apaļais" skaitlis - 600 biedru - ir "izzīsts no pirksta". Tāda kabatas partija kopā ar citām kabatas partijām būšot uzvarētāji! Sens teiciens - melo tik ilgi, kāmēr pats sāc meliem ticēt!
w3e
w
10.Saeimas vēlēšanas jūs uzvarējāt, pietika nieka 9 mēnešu, lai ar 95% tautas balsīm jūs no saeimas izmestu ārā. Tā vietā lai analizētu kļūdas atkal bravūrīgi paziņojumi, ka jātiek atpakaļ pie siles un ne mazākās paškritikas.
es
e
Šadurskis - ne tikai matemātikas, bet arī demagoģijas profesors. 2.vietā 10.Saeimā demagoģijas zinā ir Rasnačs, 3.vietā - Šķēle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas