Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Saeima balsos par eiro ieviešanas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reālais
R
Dombrovskis vizuāli sāk līdzināties Kalvītim; vai tā ir nejaušība(?)
ĀRĀ
Ā
BET JA NOBALSO PAR IZSTĀŠANOS NO ES .....
zzs
z
pašlaik kangari arDombrovski prieksgalā nodod Latviju pāris labi apmaksātu amatu dēļ Brieselē,grūž valsti iznīcībā,nedrīkst pasreizējā situācijā kā nabagāka ES valsts stāties eiro zonā.
TO paregjes aarsteejosais aarsts
T
paregjes aarsteejosais aarsts Jaa, Vaacijaa dziivo 80 miljoni nodeveeju, Belgijaa 10 miljoni, slinkums skaitiit paareejaas valstiis. (C) VĀCU TAUTAI EIRO UZSPIEDA ARĪ TIKAI NELIELA ČUPIŅA NODEVĒJU - tieši tapat kā pie mums.... Tauta vienkārši tika apmānīta!!!
re!
r
Tas jau ir kabanovietis, kurš iemācījies kaut ko uzskreceļēt latviski!
  • 1
  • 1
Ansis
A
Tu neesi pamanījis, ka arī pats esi apmānīts! Vēsturi neesi mācījies? Reiz jau samaksājām par savu muļķību, ļausim, lai kabanovieši mūs arī šodien piekāš? Vai esi padomājis, kāpēc viņi tā "iemīlējuši" mūsu latu, vai esi pamanījis, ka tie, kas nesen aicināja latu devalvēt, tagad to negrib apmainīt pret eiro? Atjēdzies, pats esi jau iekritis nodevēju tīklos!
  • 1
  • 1
>10.57
&
ES TEIKTU, TĀ IR ATNĀKUSI, ESAT ZAGUŠI NO 1940.G. NU PIETIKS. Vai nu paliksiet vieni vai beigsiet zagt. BŪTU JAUTRI REDZĒT, KO AR JUMS PASĀKTU MAFIJAS ZAGĻI BEZ MŪSU NODOKĻIEM UN DARBA
>10.57
&
ES TEIKTU, TĀ IR ATNĀKUSI, ESAT ZAGUŠI NO 1940.G. NU PIETIKS. Vai nu paliksiet vieni vai beigsiet zagt. BŪTU JAUTRI REDZĒT, KO AR JUMS PASĀKTU MAFIJAS ZAGĻI BEZ MŪSU NODOKĻIEM UN DARBA
Patiesība to cony
P
cony to patiesība ja jūs kaut cik būtu mācījies ķīmiju un sekojis politikām,jums būtu attīstīta domāšana,tad jūs saprastu,ka patreiz V.Dombrovskis,A.Bērziņš,Vilks,S.Āboltiņa,Rimševics un citi ir mūsu gaišākie spēki mūsu valsts vīri,kas Latvijas attīstību noliek uz pareizām sliedēm,kur attīstība,tagad tikai atkarīga no mūsu visu darba.(C) Gruti atbildēt tādām muļķībām.... Grūti strīdēties ar zmobijiem... Vai Salavecim ari ticat? P.S. Skolā biju teicamniece un politiskajiem procesiem sekoju - ne tikai Latvijā, bet ari citur... Tas tā... Jums to nesaprast... kā cūkai....pērles...
LATVIETIS
L
PIE TIK LIELA EKONOMISKO BĒGĻU SKAITA , TĀ BŪS LATVIEŠU NĀCIJAS IZNĪCINĀŠANA !!!!!!!! SEKAS ,TĀPAT KĀ ARĪ PAREX PIRKŠANA ,BŪS REDZAMAS JAU PĒC DAŽIEM GADIEM ... ATBILDĪGO ATKAL NEBŪS ,JO PARTIJAS IR TIKAI ĪSTERMIŅA INTEREŠU KOPAS ,UN NEKAS CITS !!!!
tāpēc
t
lūgsim par eiro ieviešanu!
  • 1
  • 3
to to
t
juus esat rasists un uzskataat, ka latvieshi ir zemaaka rase nekaa vaacieshi vai franci?(C) Tur jau tā lieta, ka iespējams, ka tieši latviešu kultūra ir senās āriešu kultūras mūsdienu versija.. Kā rase - esam baltie - tatad vienādi gan ar frančiem, gan vāčiem. Bet tieši baltu kultūru jodi* cenšās iznīcināt... lai netraucē pasaules iekarošanas plānos... realitati jau redzam...Latvijas depopulācijas plāns norit grandiozi perfekti *Burts o ir senāks kā ū
Pareģe
P
Es runāju par DIEVA tiesu!!! Un tā nāk vienmēr!!!
Opis
O
Vai Tu maz zini, kas ir Dievs?! Kaķa lāsti debesīs nekāpj! Tu lādies un neapjaut, ka Tavi lāsti var skart pašu, jo runā to, ko pati nesaproti vai to liek darīt Tava valsts kaitniekiem pārdotā dvēsele, un tas jau vēl sliktāk priekš Tevis.
  • 1
  • 0
un nekad neaizmirstiet
u
ka arī Sibīrijā bija kriminālie, atgriezās ka 'represēti' un viņu bērni sirt Saeimas logus. SKATĪSIMIES KATRA CILVĒĶA DARBUS UN TIKAI DARBUS, arī nodokļus, parādus....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUMS IR 22 GADU FAKTU KRĀJUMS. MĒS REDZAM , KURI NAV PARAZĪTI
>10.45
&
tavs zelts paliks nerakts , tavi bomži pat bieti iesēt nesēj, kur nu zeltu izrakt
precīzi, taurē haritonova pastnieki
p
22 gadus izzog Latviju, izsit Saeimas logus izlaupa veikalus atšauj policistus...........varbūt pietiks . Nevajag tēlot patriotus, darbi runā par katru no mums.
Pareģe
P
MANS ZELTS IR MANA TAUTA, MANS GODS IR VIŅAS GODS!!!!! Šo nevar teikt nolādētie nodevēji - Vienotība, VL u.c., kas balsos PAR!!! Jo nodevējiem tas nāks atpakaļ!! Ticiet man! Dievs mīt jūsos - tas kontrolē - jus paši sevi notiesajat, balsojot pret savu tautu!!! Atriebība no Augsas nāks!!! Gaidiet!!! Visa saprotošās tautas daļa jums to novēl!!!!
aptaurētā pareģe!
a
Ar šiem saukļiem jau reiz iebraucām krievu lācim rīklē!
  • 2
  • 1
redz, tie kas 1940.g. cieta
r
tie zin šos neliešus pēc acu skatiena vien. Slinki truli zaglīgi lišķīgi un pamatpazīme: neviena godīga darba, ar godīgu darbu sevi uzturēt nespēj, par godu uzksat oatru apzagt. No 1940. g. Latvijas saimnieki sāka slēgt savas mājas, līdz tam atslēgu nebija. uN NEAKU, KA VISI KRIEVI SLIKTI, IR VAIRUMS IZCILU INTELIĢENTIU KRIEVU UN TAD VĒL IR STAĻINA CŪKAS AR KURIEM PIEVAZĀJA PILNU LATVIJU un kuri pinas ar mūsu pašu parazītiem no centrālcietuma, kura vārtus staļins atvēra 1940.g.
Opis
O
Es redzu šos acu skatienus un tāpēc gribu no tā tikt tālāk, un tāpēc atbalstu eiro!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas