Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Saeima nobalso pret ZZS priekšlikumu atklāti vēlēt Valsts prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eddi
E
BION I'm ipmressed! Cool post!
lala
l
debīlie dienas spineri. vispār jau ZZS grozījumi bija par to, ka turpmāk parlamenta vēlēšanas būs atklātas :) tas kaut kā 'pazudis' no jūsu ziņas. pašiem nepaliek slikti no šādas ziņu kropļošanas?
zinošais
z
Redz kur parādās dažu deputātu bijība, baidās, kad tauta ievēlēs prezidentu, daži bagātie deputāti nevarēs savas lietiņas bīdīt !!!!!
@
@
Vienotība to pieminēs. Drīz.
Dārznieks
D
Lieliska saspēle . Iesākumā vieni izgāž otrus. Tad izgāztie atspēlējas būtībā par vienu un to pašu lietu. Un tā teātris turpinās līdz jaunai spēlei - vēlēšanām, kurās spēlētāji mainās laukumiem - partijām. Utt - utjp.
Kurts
K
Nu nav jau tālu jāmeklē tie skandāli ar "sarunātām" spēlēm hokejā, futbolā, basketbolā , lai ar play- off nokāstu maksimālu summu no lētticīgajiem patriotiem - skatītājiem.
  • 0
  • 0
who cares
w
un visi kopīgi uzdodas par tautas priekšstāvjiem...
  • 0
  • 0
PRUSAKU VALDĪBA
P
Ha ha ha ha!!! Par to bija jābalso PIRMS VĒLĒŠANĀM
To who cares
T
Laikam esi padomju cilvēks dziimis un audzināts un esi Latvijas nākotne!!!! slava slava slva samaitātiem padomju prātiem
  • 1
  • 0
who cares
w
Vai Tu domā, ka tās bija pēdējās prezidenta vēlēšanas?
  • 0
  • 1
who cares
w
nevar, nevar prezidentu atklāti vēlēt, nevarēs dabūt stīpas... Var jau būt, ka ZZS piedāvāja nelielu populismu, bet V uzvedas pilnīgi necienīgi.
cieņa aizskarotošs rīcība
c
Vai šis balsojums nav mazliet, par vēlu??? deputātusvajdzētu apcienināt par to ka viņu crīc'\iba aizzskar šī valsts iedzīvotāju cieņju.
dzeris
d
Man nav skaidrs, kāpēc V un VL neatbalstīja šo priekšlikumu?
antidzeris
a
Pilsonji ir pieradusi atpusties uz aizmugures sedeklja un tikai ruukt par kaut ko kas nepatik. Vards oligarhs jau sen ir zaudejis jegu un man skiet ka lielaka dalja iedzivotaju vispar nesaprot, ko nozime oligarhs. Varbut citi doma, ka tas ir laundaris, vai zaglis. Pateicoties Vienotibai ir sakushas "oligarhu" medibas, kas nav nekas vairak, ka citadak domajosho nokjezashana ar neko neizsakoshu terminu. VL ir jaunieshu klubinsh, kas labprat gribetu sev uzdzit popularitati, un pateicoties Paradniekam ir selektivi sava partijas gjimenju un konservativisma vertibu noteikshana. Un Vienotiba ir sliktaka par Skelistiem un Sleseristiem, jo atkskiriba no tiem nedoma par savu oligarhisko biznesu, bet gan meneshalgu sev un saviem radiem un sev tuvam radu kompanijam. Isak sakot grauzh viens otram rikli pushu delj algam un sikiem kontraktiem. Taja nav neviena gudra cilveka, tikai dazhi mantkarigi, zemiski cilveki, kuriem gribas varu varu varu, bet nav vareshanas to iegut. Un visam pa vidu bija Zatlers, kursh visu prezidenturas laiku uzvedas, ta ka dazbrid tas balanseja uz uzvedibas, kas lidzinas garigi atpalikushai personai, un pedejas dienas, kads pachuksteja, ka varetu uztaisit jandalinju, nodroshinot sev ienakumus pec prezidenturas beigam. Ko par to visu saka pilsonji - o, kad pasvilpj savas politiskajas intereses par oligarhiem - skrienam ielas. Tas nekas ka isteniba tads Stepanovs vairak atbilst oligarha definicijai neka Slesers. Viens aksts megina sev uztaisit karjeru - atkal skrienam ielas. Kad reali vajag aizstavet pashiem savas tiesibas, nevis Vienotibas politiskas intereses, vai Zatlera ego, tad ir klusums - nekas nenotiek. Tikai notiek kaut kada murmuleshana ka vajag "meklet gudros un skaistots" kas nu tagad vadis valsti musu vieta. Meritokratija nav ne pa kapeiku labaka par oligarhiju. Pashiem ir jasaimnieko valsti un javel cilveki kas parstav pilsonjus, nevis komponistus, doktorus, tiesibu zinatnju ekspertus un vel kaut ko.
  • 2
  • 4
dzeris
d
Un ko tu ar to gribēji pateikt?
  • 3
  • 2
antidzeris
a
man nav skaidrs, kad beidzot Latvijas pilsonji saks domat ar galvu, nevis tikai skries ara pablaut uz ielas, kad kads uzsauks kreklinju un karogu pa brivu. :)
  • 1
  • 4
Andrītis
A
Ko tad jūs no melīgās "vienotības" gaidījāt...
who cares 2 dzeris
w
Referendums ar atklātu balsošanu? CVK pakārtos.
  • 1
  • 0
dzeris
d
Tai projektā bija iestrādāts, ka arī referendums notiek ar atklātu balsošanu, t.i. viss tika novests līdz absurdam, acīmredzot, tāpēc, tagad paskatījos vēlreiz, Dienas informācija ir nepilnīga.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas