Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Saeima pagarina Latvijas dalību starptautiskajā operācijā Afganistānā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Okupācija turpinās.
NAV VIENALGA
N
es!
trek
t
Puse Latvijas ir okupācijas sekas, kremļa un čekas pārstāvji. Kas tā vispār par valsti? Vairāk izskatās pēc piekrievijas sādžas.... Saprotams, ka sādžā daudziem nepatīk NATO. Otrai pusei, kam patīk, patīk aizsardzība, bet pašiem negribas neko dot pretī. Kā tādiem mūžīgiem nabagiem.
!
!
"Diena - uzmanies! Revolt tiek finansēts no mūsu nodokļiem un viņš ir kara kurinātājs. Tas ir tāpat kā nolīgstot killeru atbildība par paveikto no Dienas netiek noņemta."
antidemagogs
a
Ko TU domā Afganistānas sakarā, visi sen zina. Bet kurš tev, nenotikušais politiķi, teica, ka tu pārstāvi "Latvijas sabiedrību"?
Revolt
R
Kādā veidā nodokļu maksātājs atbalsta tavus piesauktos "kremļa pārstāvjus"?Es tik redzu ka Latvijā par nodokļu maksātāju naudu tiek izveidota treniņnometne lai atbalstītu imperiālisma karus.Kādā sakarā šādu treniņnometni neizveido pašā afganistānā un neapmāca pašus afgāņus bet gan sagatavo algotņus trešajās valstīs?
egorec
e
ai, nu vismaz tos mūsu karavīrus Afganistānā varētu konsolidēt līdz 10
Dr.xy
D
Revolt uzmanies, Tu no savas nodoklu naudas,ja Tu vispar maksa nodoklus,atbalsti kremla parstavjus Latvija.Ir jau ari iespejams,ka nodoklus Tu nemaksa,jo sanem Judasa grasus aploksne tiesi no cekistu parstavjiem Latvija.
patriots
p
Loti labi, bet lai lidzi karaviriem un Afganistanu brauc ari Imants Viesturs Liegis, Girts Valdis Kristovskis, Aigars Stokenbergs, Artis Pabriks (ista mikstmiesu, glevulu, lupatu komanda) un daudzi citi, kuri balsoja par Latvijas minisjas pagarinasanu Afganistana.
egorec
e
ai, smiekli pat nāk par mūsu vadību. Vot, mums līdzīgi palīdzēs gadījumā ja kāds izdomās apdraudēt Latvijas demokrātiju. MUĻĶu vaība! AMERIKA JEBKURĀ GADĪJUMĀ IEJAUKSIES JA PIE MUMS APDRAUDĒS DEMOKRĀTIJU, ESAM MĒS AFGANISTĀNĀ VAI NĒEE VAI KĀDS VĒL PAR TO ŠAUBĀS!!!!!!
J
Redz kāda "spārnota" doma! "Vainīgie" izrādās karavīri - algotņi! Paši pūta, paši dega! LV tikai tā, starp citu. Var jau būt, ka Tev taisnība. Tās 100 galvas, kuras sadalītas sešās mafijās, katra ar savu sponsoru un katra ar savām rebēm, par valsti nosaukt mute neverās.
resnītis
r
Gribam būt drošībā, tad arī kaut kas ir jādara NATO operācijās! Valsts, kas nebaro savu armiju, baros svešu armiju!
Revolt
R
Strādniek - uzmanies!Šie karavīri tiek finansēti no mūsu nodokļiem un arī mēs ar tevi esam kara kurinātāji.Tas ir tāpat kā nolīgstot killeru atbildība par paveikto no tevis netiek noņemta.
Nu!
N
Neviens no šiem karavīriem netiek piespiests tur doties ! Tā ir viņu pašu vēlme , tā ka -nevajag !
a
a
...starptautiskajā okupācijā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas