Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Saeima pieņem jaunu Latvijas valsts karoga likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dinamo
d
nezinu kā ar "ģinamas" maču, bet pie mums valstī uz visa uzvārās... un papildus pieņem likumus, lai kāds uzvārītos vēl vairāk... izzog valsti visciniskākajā veidā!
replika
r
pērkot biļetes uz Ģinamas maču arī domā tikai par to, ka kāds "vārīsies"? Vai tomēr par kaut ko citu?
dinamo
d
Par to karogu biznesu. piekrītu, jo kāds atkal uzvārīsies.
mnja
m
Izlasi tak rakstu.. Nevis par karogu nezlikšanu pie "veciem māju graustiem", bet gan par izlikšanu draud sods (brīdinājums)..
Ilmārs
I
Latvijā tātad ir 4 svētku dienas un 5 sēru dienas. Kurš te vēl brīnās, ka latviešiem ir slikti ar humora izjūtu un jokiem!? Ja jau valsts vara liek tautai vairāk sērot, nekā priecāties!
Merly
M
Tā ir vesela biznesa industrija, kas pelna naudu ar karogu, statīvu un statīvu turētāju pārdošanu! Ko darīs visi maznodrošinātie, pensionāri un daudzbērnu ģimenes no veciem māju graustiem?! Tie visi vienkārši 1. nevarēs atļauties iztērēt 50 Ls "patriotisma ekipējuma" iegādei, 2. veciem vai/un slimiem nebūs spēka un veselības tik bieži izlikt un novākt karogus...
Ilmārs
I
Karogs vispār bija jāizkar arī Lietuvas un Igaunijas valsts svētkos. Vai tagad iznāk, ka vairs nav jākar? Man liekas, ka abas šīs valstis savus karogus 18. novembrī nekar!
Laiks
L
Jaunais likums paredz arī kārtību ES karoga lietošanai - ikdienā tam jābūt pie ministrijām un Ministru kabineta un pašvaldībām, Eiropas dienā 9.maijā pie Prezidenta pils un Saeimas - agrāk šāda kārtība nebija.
No mals skatoties
N
"Lietošanai nederīgu karogu var iznīcināt diskrētā veidā." Ko noziimee 'diskreets' shinii gadiijumaa? Taadas lietas vjag reglamenteet visnotalj preciizi lai neiznaak taa, ka kaadaa itkaa sleegtaa krievu neofashistu saietaa var dariit ar muusu karogu kas vien ienaak praataa.
Gringo
G
Re sakartoja likumu lai TP censoņi to var apgānīt nu jau droši un bez riska ! Vajag vēl zagšanu legalizēt
nnn2
n
es jau ironizēju
sirmais
s
Ir vajadzīgs likums, kas aizliedz lietot totalitāro režīmu karogus un simbolus. nnn2 tāpēc,ka 9. nav ne svētku, ne sēru diena. Fašisma sagrāvi visā pasaulē piemin 8. maijā .Likumi jau ir ,bet es domāju tādus kuri būtu arī jāpilda un vienreiz beigt to sarkano lupatu plivināšanu Rīgā.
XAU
X
Nu nezinu, vai rīkot kāzas sēru dienā ir labais tonis un vai par neērtībām šajā sakarā būtu jāuztraucas, bet dzimšanas dienu gan neizvēlas. Un tā attiecība 4:5 arī tāda padrūma.
nv
n
/..Latvijas valsts karoga likums trešajā galīgajā lasījumā tika pieņemts, 80 deputātiem balsojot «par», nevienam nebalsojot «pret» un pieciem deputātiem atturoties..../ ----- nu vismaz VIENĀ jautājumā bija tāda vienprātība.
Oskars
O
Tagad Ušakovam un citiem KRIEVIEM katru RĪTU ,dienu nāksies SVEICINĀTIES un uzturēt KAROGU kuru NEATBALST Krievijas KREMLIS un Latvijas KRIEVI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas