Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Saeimā uzturas karavīri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
4.atmoda
4
Ārprāts, turēt labākos zaldātiņus tumšos kambaros! Vai tas nav antisanitāri? Kur skatās "sanepidstancijas" jeb SES? Kāmēr nenoēdīs Veldres zirgus, tikmēr laikam viņi tur dzīvos? Ko par zaldātiņiem domā viņu ģimenes locekļi, bērni?
lops
l
tikai tagad ir skaidrs kaapeec Veldrem zirgi bija vajadziigi........
karavirs
k
mes sargajam pasu valsts ipasumu nevis tos 100 ta saucamos gudros,un tie nav ne Militara policija ne drosibas dienests bet 1.KB karaviri kas ir labakie latvija jo vini mak visu un ir unversali atskiriba no parejiem militaristiem.
Inga
I
Vai tas ir normāli, ka Saeimai ir jāaizsargājas no SAVAS tautas ar armijas palīdzību?
Vol...
V
Skumji! Kadreiz Tauta aizstaveja Parlamentu,tagad ta ar interesi noskatijas,ka dauza logus utt. Kadi secinajumi, kungi?
jautrais
j
Un par to maksājam mēs no saviem nodokļiem. Lai par saviem personīgiem līdzekļiem sevi aizsargā 100 "gudrie".
īpaši citēšu:
ī
"... , jo viņi ir mācīti ne tikai aizsargāties, bet arī uzbrukt, nepieciešamības gadījumā nonāvēt pretinieku. ..."
Citāts no ...
C
ARTIS DRĒZIŅŠ, Latvijas avīze 15.01.1009, rubrika "13. janvāris Rīgā", raksts «Liela daļa karavīru atradās Saeimā» 13. janvāra notikumus Vecrīgā Latvijas armija izvēlējusies nekomentēt. Man tomēr izdevās iegūt viedokli no kāda Latvijas armijas virsnieka, kurš vēlējās palikt anonīms. "Karavīri darīja to, kas viņiem bija jādara. Militārā policija ir Latvijas armijas struktūrvienība, un viens no tās uzdevumiem ir apsargāt Saeimas objektus un amatpersonas. Šis uzdevums arī tika veikts. Lai karavīri, šajā gadījumā militārie policisti, dotos ieviest kārtību uz ielas, ir nepieciešams speciāls Ministru kabineta rīkojums. Tāda nebija. Kad sākās uzbrukums Saeimas ēkām, mēs izgājām uz ielas pie ēkām, bet neko vairāk iesākt nevarējām, nemaz nerunājot par to, ka varētu iet uz Doma laukumu. Nebija arī tādas pavēles. Notikumi ielās ir policijas darbības lauks. Liela daļa karavīru atradās Saeimas telpās – būtu gribējies redzēt, kas notiktu, ja kādi huligāni būtu nokļuvuši tik tālu... Tajā pašā laikā gribu atgādināt, ka militārie policisti ir apmācīti pūļa savaldīšanas darbībām, daļa no viņiem bijusi miera uzturēšanas misijās Afganistānā un Irākā, kur praksē lietojuši savas iemaņas. Varu pateikt atklāti, ka karavīriem bija nelāgas izjūtas, kad viņiem uzbruka pašu tautas daļa, kaut arī tikai huligāni. Vienlaikus tas bija visaugstākā līmeņa profesionālisms – noturēties pret vardarbību, neatbildot ar fizisku spēku. Karavīri pierādīja, ka viņiem ir augsts garīgais līmenis – ja viņi būtu gribējuši, viņi dažās minūtēs huligānus būtu nolaiduši no kājām, jo viņi ir mācīti ne tikai aizsargāties, bet arī uzbrukt, nepieciešamības gadījumā nonāvēt pretinieku. Es redzēju, ka vienam otram pūlī bija rotaļu šautenītes. Tas ir ļoti bīstami. Ja tādu pavērš pret karavīru un viņš uzskata, ka tas var būt īsts ierocis, karavīrs var arī izšaut – pa īstam, jo viņi ir bruņoti ne tikai ar roku dzelžiem un stekiem, bet arī pistolēm un mašīnpistolēm. Kopumā Saeimas ēkās un pie tām bija ap 200 karavīriem."
tauta pieprasa
t
Koalīcijas deputātiem sēžu apmeklējumiem piešķirt bruņu vilcienu!
Jā jā..
J
Saka,-suns zina,ko ēdis!
gnireb
g
Kas bailēs ļipas dreb , skataties nepielaižiet bikses Tagad meklē armijas aizsardzību . smiekls nāk .mēs nebijāmies OMON un nebīsimies arī no savas armijas kura gatava savu tautu , nu gandrīz šaut nost . atvelkiet vēl artilēriju un tankus.
Juris
J
Kas par laikiem?Tautas ivelētos kalpus jāpsargā no tautas?
tauta
t
aaa abdirsās
Dzinchis
D
Ha-ha.Mūsu valdība un deputāteli apmīzušies.
Jupis
J
No bailēm ka tik kāds neierauj kreklu dibenā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas