Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Saeimas cilvēktiesību komisija pagaidām negrasās neko darīt Tiesībsarga biroja konflikta sakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
mūsu kolektīvā tā nenotiek. tas nav normāli. tas ir nopietns signāls. bet ne jau mūsu "valstsvīriem", kuriem nav nedz kripatas dromes un goda
Rukis
R
Bet tas jau vien, ka 26 darbinieki iet tik radikalu soli liecina, ka ar vadītāju nav kaut kas kārtībā. Normālā kolektīvā tas nenotiek. Un par to ir tieši atbildīgs vadītājs. Tas tomēr ir jāprot - sakasīties ar tik daudz cilvēkiem
Kas par ko atbild?
K
Starp Tiesībsargu un viņa biroja darbiniekiem ir jābūt diezgan stingrām padotības attiecībām. Nav pieļaujams, ka jebkurš šajā valstī diktē kaut ko Tiesībsargam vēl jo mazāk tie var būt viņa biroja darbinieki.
Anna
A
Nu, drusku nopietnāku attieksmi pret ļoti nopietniem pārkāpumiem no Apsīša puses gan no Saeimas varēja gaidīt. Jācer, ka attieksmi vēl mainīs. Apsīti pensijā!
v aldis
v
parodija par cilvēktiesībām un to garantiem
Sveicieni JL
S
Normāla reakcija būtu paaicināt uz sēdi un noskaidrot, kas noticis. Saeima galu galā ir institūcija, kura apstiprina tiesībsargu amatā un kurai būtu tikai loģiski veikt zināmu parlamentāru kontroli. Vai tiešām Jaunais laiks tik dziļi iestidzis koalīcijas dīlos, ka pat elementāras kustības jau baidās izdarīt?
Nožēlojami
N
Nekad nekas jēdzīgs šajā valstī nebūs. Politikāņi tak neies savus roklaižas atlaist. Roklaižas laizīs rokas politikāņiem. Un visi laimīgi. Un tauta to arī ir pelnījusi. Jo paši to visu pacieš un veicina.
ZIP
Z
Saki - neatkarīgus speciālistus kā Vaškeviču. Nebūt ne vainas :) Bet Saeimas lēmums ir tipisks valsts institūcijai - tā nav mūsu kompetence, liekiet mūs mierā (slinku, bailīgu cilvēku lēmums). Šādus lēmumus valsts institūcijas driķē sērijveidā sākot no Ekonomikas policijas un beidzot ar pašu Tiesībsargu. P.S. Man liekas, ka dažiem eksemplāriem ir galīgi saču..as smadzenes visur saredzot Sorosa sazvērestību. Nedomāju, ka Soross ir pat spējīgs kartē ar pirkstu iebakstīt kur ir Latvija, kur nu vēl iespringt par kaut kādām norisēm pie mums.
hosa
h
Nu vienreiz jēdzīgs lēmums no Saeimas puses kategorijā Zālamana lēmumi,tagad Apsītim brīvas rokas visus 26 Sorosa komisārus izdzenāt un - vai nu ar to samazināt štatus,vai uz vakancēm pieņemt darbā kārtīgus juridiskos un cilvēktiesību speciālistus,kuri meklē,kur strādāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas