Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Saeimas deputāti vēlas aktīvāku cīņu pret „legālajām narkotikām”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gosa
G
Tuppstj , nebuet legalnih narkotikov , budut nelegalnie , gosudarstvu hotj smisl estj v legalnom hotj PVN :D a ot 4avih na lubane kotorie uzze kaak legali taam zivut to4no smisla nikakovo , i toz interesno po4emu ih tam nepoperevjazut vseh!
www. nta.lv
w
Izsakies kas buutu jaamaina satversmee un veeleshanu likumaa sadaljaa - forums.
poligoglots
p
В Одессе на Дерибасовской открылся публичный дом. Рабинович посетил его первым и рассказывает: - Захожу. Вижу две двери. На одной табличка: «брюнетки», на другой - «блондинки». Вхожу туда, где «блондинки», а там опять две двери: «платные» и «бесплатные». Я в «бесплатные». Захожу, снова две двери: «худенькие», «полненькие». Я туда где «полненькие». Опять две двери: «без извращений», «с извращениями». Я решил: была не была, давай «с извращениями»! Открыл дверь и снова вышел на Дерибасовскую
vv
v
Kamēr alkohols un tabaka ir legāli, visas šīs runas un lēmumi ir absolūta liekulība.
who cares
w
"Savukārt ar komisijas virzītajiem grozījumiem Preču un pakalpojumu drošības likumā paredzēts noteikt, ka pierādījums psihotropo vielu lietošanai būs arī ārstniecības iestādes ziņojums par cilvēka veselībai nodarīto kaitējumu." === Un šī savukārt ir norma, kas dod ārstiem iespējas izpausties subjektīvi, balstoties uz šo ideoloģisko indoktrināciju. Gadīsies kāds, kurš zina, ka ir visādi, būs viens rezultāts, gadīsies cits, kurš kaut ko spēs izskaidrot tikai vienā veidā - pavisam cits. = LR elite joprojām cenšas padarīt šo valsti par policejisku. Tādā varētu gan gribēt dzīvot tikai tie, kam pietrūkst PSRS laika vai līdzīgu laiku "kārtības". KAM TAS VAJADZĪGS?
Человек
Ч
А вообще Диена обнаглела. Просто взяла и тупо поставила материал, подготовленный пресс-службой сейма. Только к нему поставила свою подпись.
Человек
Ч
- Так это же латышская привычка - никто не хочет брать ответственность на себя. В США бы так и сделали, как вы говорите, и в России так бы сделали. Но в Латвии главное, это чтобы со мной все было хорошо, а чужие дети пусть погибают. Никто не хочет рисковать. Все говорят, не мана цуука, не мана друва. Моя хата с краю.
juris
j
relaks vecit. iezdersana piektdienas vakaros, nu jau ir dzivesveids. neesmu nevienu narkomanu saticis, kas man censtos iestastit ka kotikas ir veseligas un padara mus stiprakus. jus, cilveki, esat debiili. spice un citas legalas, ir tirais nieks salidzinajuma ar alkoholu. man nekad nav bijusas pagiras pec legalajam. tas jau ir fakts, neko labu neliecinoss par alkohola ietekmi uz organismu. tirakais populisms un stereotipisku pakju ziimeesanaas. alkohols izniicina cilvekus
who cares
w
"No tā jau nu gan neviens necietīs." = Cietīs gan. Tas, ka kriminalizēs kārtējo partiju kaut kādu vielu, nenozīmē, ka ļautiņi pārstās tās lietot, bet nozīmē to, ka šos varēs vajāt.
who cares
w
"Alkohola lietosanu neviens nepropagande" == Tikai nevajag. Reklāmas pēc bērnu laika jau nav reklāmas, vai ne? Šajā galā reti kurš ir pilnīgs atturībnieks, tāpēc īpaši sprēgāt ar epitetiem ~ "narkomāns" ir diezgan muļķīgi. Īpaši ironiski, protams, izmantojot segvārdu/palamu/iesauku/pseidonīmu "droporgs", kas netieši norāda uz konkrētām narkomānijas nosliecēm.
who cares
w
Aizliegsiet šņabi? Kur tad strādās Kalvītis? = Par pārējo - aizliegsiet dabu?
makorons
m
nē tikai ne to, cilvēki nemaz neprot apdolbīties miljons dažādos veidos.. .:D
droporgs
d
Taa var arii diktatuuru ieviest, "sabiedriibas interesu vaardaa" pieskjir vienam cilveekam aarkaarteejas pilnvaras, un diktators gatavs.
droporgs
d
Nu, nu. Alkohola lietosanu neviens nepropagandee taa kaa narkomaani (bet varbuut narkodiileri?) agitee par narkotikaam, bet tabakai vispaar nav halucinogeenaas iedarbiibas.
Ieva
I
Paši laikam tā īsti nevēlas atzīt, ka arī alkohols ir legālā narkotika. Labi vismaz, ka par tabaku atcerējās. Laikam tāpēc, ka ES smēķēšanu ierobežo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas