Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Saeimas ētikas komisija: LTV vadība izvairās no atbildības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikus
M
Ari gaidijam ar berniem
Kotu ziepēs!
K
Normālā valstī Kots jau 2.janvārī būtu izlidināts no sava beņķa, bet tā kā NEPLP vada senils ieliktenis, tad LTV koma var turpināties. Interesanti, par ko mēs maksājam viņiem algu? Par nekā nedarīšanu? Reitingi LTV nekad nav bijuši tik zemi, bet neko pat nedomā uzlabot - veģetē vien tālāk, jo nauda tak' nāk. Pat prezidents šo jautājumu aktualizēja, tagad deputāti, bet reakcijas nekādas. Vai meklē "pārmijnieku"? Ne jau tā režisore vainīga, LTV nav darba organizācijas, lai tā nebūtu iespējams notikt. Un tur vainīgs ir direktors. Mūsu ģimenē tas bija šoks - iegrūst ģīmī reklāmu tik svinīgā brīdī...
Neatliekama palīdzība
N
Rasma Dumpe - ir tāda režisorīte, kas daudzus gadus līdusi visiem priekšniekiem pēc kārtas d....
Marta
M
Ja atceramies, tad režisori Artu Ģigu no LTV izmeta par viena rupja vārda pārraidīšanu ēterā. LTV vadības acīs tas bija ārkārtīgi smags noziegums. Kā tad ir šoreiz - vai sabiedrībai ir zināms, kurš ir tas ētera režisors, kurš Vecgada vakarā aizmirsa(!) palaist himnu, vai šis cilvēks ir atlaists no LTV un, vai LTV grasās, piemēram, vērsties pret viņu tiesā, lai piedzītu kompensāciju par to morālo kaitējumu, ko šī nolaidība ir nodarījusi visai iestādei?!!!
/
/
"Asi nosodām LTV atbildīgo personu skandalozo rīcību" - šito tekstu kāds dzeltenajā presē strādājošs sacerējis? Nupat šajā valstī, precizējot, šīs valsts medijos skandalozs ir gandrīz viss. Tepat, no Dienas meklētāja, pusmēneša laika'"Viena no skandalozākajām pēdējās desmitgades Ziemassvētku filmām", "skandaloza karaļa Kārļa XVI Gustava biogrāfija", "Skandalozais žurnālists Lato Lapsa", "Sniegts īss ieskats diriģēšanas vēsturē un Normena Lebrehta skandalozo faktu krājumā Maestro mīts", "izmanto skandalozu nepilngadīgas meitenes fotogrāfiju " , " Skandaloza ir pati par sevi situācija, ka tik lielai sabiedrības daļai piekļuve informācijai ir apgrūtināta", " skandalozā austrālieša Džūljena Asānža vadītā kustība" - apnika pārkopēt :D Vārdu sakot, ož pēc riktīga skandāla!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas