Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Saeimas komisija rosina partiju tēriņu griestus pirms ārkārtas vēlēšanām samazināt divas reizes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zebra
z
Manis vēl te pietrūkst šai zvēru dārzā ! Nu kur tad liks to naudiņu Lembergs , Šķēle vai šlesers, ja aizliegs tērēt savai reklāmai? Nedod, Dievs! Vēl izdomās, ka kāds latiņš jāatmet labdarībai, slimiem bērniem vai veciem cilvēkiem, kas GADIEM cieš badu? Oi ! Tāds sapnis šovakar nosapņojās...Vai uz laiku maiņām?
aizliegt vispar!
a
nav, ko piesarnot vidi, eteru un papiru
zex
z
pareizi,nesen bija vēlēšanas,nav ko šķiesties vispār,...pēc teiciena....ar varu atpazīstams [mīļs] nekļūsi....
Zilonis
Z
Debilitāte nav izārstējama. Tā ir fiziski jāiznīcina. Kādi var būt tēriņi? Kam un kas ir jāskaidro un jāaģitē? Ja ir jāievēl viens cilvēks no 10 cilvēkiem, kuri tikai aizvakar ir ieradušies Latvijā, tad, protams, viņus nepazīstam un ir jāuzzina, kas ir kurš. Vai tad jebkurš, kurš pēdējos 20 gados ir tepat Latvijā grozījies, nav kādam zināms, kas viņš ir ? Kas te būtu skaidrojams un aģitējams !? Kas te ir jātērē ?!!!!!!!!!!!!!!!
Lops
L
Jāsamazina 3x-un jānorāda soda naudas izmērs trīskārtīgī lielāks par iztērētajiem līdzekļiem priekšvēlēšanu kampaņām! Un vispār šo divkosību nevar izturēt-kad taisa referendumu-kā piemēram par latviešu valodu valsts apmaksātās skolās-tad sākās nīdēšana,ka jāiztērē 2mljn.latu,bet priekšvēlēšanas kampaņām partijām vēl kompensē daļu iztērētās summas no valsts kases 100000ls apmērā-vai tas ir normāli?
zvirbulēns
z
Solis nepareizajā virzienā, tā ir naudas aprites ierobežošana, ko kā reizi tagad nevajag darīt! Cietīs plašsaziņas līdzekļi, negūs naudu, žurnālistiņi neiegūs, kā bija neēduši, tādi arī paliks, bet neēdis žurnālists - tā jau bēdu ieleja, jo tad viņi pārtop par komunistiem, revolūcionāriem, sāk musināt tautu uz revolūcijām un citādām situāciju vien pasliktinošām lietām.
dzeris
d
Var rosināt, ko tik gribi, ja par noteikumu neievērošanu nekāds sods netiek, visiem uz to nospļauties. Ja grib ko mainīt, jāaizliedz politiskā reklāma el. masu mēdijos.
zvirbulēns
z
Jā, jā, dzeri, jāaizliedz! Vēl labāk būtu svītrot no Satversmes 100. pantu, tev tas patiktu! Kur Tu tik neizglītots, kur tevī tas komunisms radies, badā dzīvo vai?
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas