Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Saeimas saliedētības komisijas vadītājs Kasparova pilsonības lietu sola nepakļaut birokrātiskam pingpongam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www.mail.ru
w
Sk. www.kinolot.com / dokumental / 23018 - marina neelova - ne - sprashivayte-menya - o - romanah - 2011 - satrip.html - filmaa redzam Kasparova aarpuslauliibas meitu Niku Neelovu - teeva kopija ! Un kas attiecas uz LV pilsoniibas pie's'kir'sanu - nekaadaa GADIIJUMAA !!!!!!!!
NACIONĀLISTS
N
Nekādu dubultpilsonību GARRY ! Lai atsakas no Krievijas pilsonības un naturalizējas likumā noteiktā kārtībā. Jāizbeidz Kremļa "veļas mazgāšana "pāri robežām !
bumers
b
Tas nav saprotams!!! Cilvēkam ir nauda , viņš var nopirkt īpašumu Latvijā , un ja grib tad arī dzīvot šad, tad ilgākus periodus šeit. Kāda velna pēc viņam obligāti , tieši tagad vajadzīga pilsonība? Es saprotu, ka te ir kaut kas aiz ādas! Domāju, ka nav jādod viņam pilsonība. Vel jo vairāk viņš ir draugos ar to sliņķi , diedelnieku musinātāju Lindermani. Ja nemaldos , tad abi ir ebreji. Un ebreji parasti ir izdomājuši vismaz divus gājienus tālāk ,nekā jebkurš cits cilvēks! Tātad pilsonība viņam nav jāpiešķir. Ja grib, tad lai brauc un padzīvojas tapatās! Ja mūsu valdība būs debila, tad iedos viņam pilsonību! Ta, kā mūsu valdībai samērā maz interesē Latvijas iedzīvotāju un valsts labklājība, tad droši vien kaut kādu atkal savtīgu nolūku vadīta iedos viņam pilsonību. Bet sūdus vēlāk būs jāizstrēbj Latvijas tautai.
klm
k
Nu gan var jārēties par neko? Nu iedos pilsonību, viņš ko - viens pats ieviesīs Latvijā krievu valodu kā oficiālu ar piespiedu metodēm? Neesmu pārliecināts, ka viņš pat grib to krievu valodu. Ja pašcieņas un pārliecības par sevi nav, tad būtu jābaidas no viena cilvēka pilsonības pieteikuma,
Gogi
G
Ko tur var muhļīt ??? Ir jāpasaka konkrēts NĒ Kasparova pilsonībai. Putina pretinieks atradies - "дурилка картонная" !
Fiksais
F
Vai Latkovskis un viņa NA kompānija nav Kremla aģenti, kur nacionālisms ir kā piesegs? Vai Latvijā nav zināma likumiska kārtiba, kā tiek pieškirts patvērums vai pilsonība? Vai šis džeks nav kā Trojas zirgs, ņemot vērā viņa simpātijas boļševikiem?
stingrā mamma
s
Ar LV pilsonību apdāvināt Lindermana drauģeli? Nosaukt draudzību ar Lidermanu par "īapšiem nopelniem Latvijas labā"? Saeimas deputātiem, kas to atļautos, tādu atļaušanos noteikti jāatgādina ar neievēlēšanu nākamajās Saeimas vēlēšanās. Atteikuma pamatojums faktiski jau gatavs, -- pietiek salīdzināt iesniegumā apgalvoto ar Kasparova kādreiz rakstītajiem un TV paustajiem izlēcieniem pret Latviju, salīdzinājuma rezultātus godīgi un mierīgi nosaucot par Kasparova meliem.
vilks(ne eurovilks)
v
Vai mums maz mēslu, ja gribam vēl papildināt ?
vāvere
v
...bet viņus jau vairo arī glupovska pa kreisi un pa labi andelētās uzturēšanās atļaujas, neprasot ne milzīgo maksājuma līdzekļu legalitātes deklarāciju, ne paša ieklīdeņa darbības priekšvēsturi, tā dodot pajumti neskaitāmiem noziedzniekiem, kam ar legālu biznesu mazāk sakara, kā cūkai ar kosmosu.
  • 1
  • 0
LP
L
Latkovski, esi gan tu glumjš.
"Akls" 'sahists
&
Piekriitu kritikai. Kasparovam LV pilsoniibu - NEE !!! Vi'nam bija ne tikai 3 lauliibas, bet ir arii aarpuslauliibas beerns. Attieciibas bija jau jauniibaa , kaa arii nodeviiba: izmainiija uzvaardu Vain'steins uz Kasparovu , pameta sievas un beernus !!! Un decembrii vi'n's atbrauks uz Riigu - a'giteet un kritizeet ! " Sen to Riigu neredzeeju... Iesim, braa'li, mees uz Riigu, Riigaa - laba dziivo'sana: Riigaa medus, Riigaa alus, Riigaa skaistas mamzeliites ." Gribu LV pilsoniibu, nekur vairs ne'neem !
Beretta
B
Nu par tiem bērniem var tikai priecāties, bet fakts, ka vispār diskutē par pilsonības piešķiršanu FAKTISKAM VALSTS IENAIDNIEKAM ir tik absurds, ka to grūti komentēt.
  • 1
  • 1
Lapa
L
NO Diena Kasparovs un Ļimonovs iestājas par Lindermanu 6 Autors: Ivo Leitāns. 2008. gada 14. aprīlis 18:20 Vairāki Krievijas opozīcijas spēku koalīcijas Cita Krievija pārstāvji, to vidū arī kustības līderi — bijušais pasaules čempions šahā Garijs Kasparovs un Nacionālboļševiku partijas (NBP) vadītājs Eduards Ļimonovs — vērsušies ar atklātu vēstuli pie Latvijas prezidenta, ģenerālprokurora un iekšlietu ministra, kurā aicina «godīgi un taisnīgi» izlemt Vladimira Lindermana (iesauka Ābels) lietu. Nacionālboļševiks V.Lindermans, kurš ir viens no Citas Krievijas līderiem un ideologiem, šobrīd ir apcietināts aizdomās par aicinājumu vardarbīgi gāzt Latvijas valsts varu un par neatļautu ieroču un sprāgstvielu glabāšanu. Paziņojumā tiek apgalvots, ka šīs apsūdzības esot politiski motivētas un nepierādītas, bet Lindermana likteni iespaidojusi Krievijas slepeno dienestu pozīcija. Lindermans, kurš vairākus gadus atradās starptautiskajā meklēšanā, šā gada februārī tika aizturēts Krievijas galvaspilsētā. Maskavas Izmailas rajona tiesa nolēma, ka Lindermans deportējams no valsts, jo viņš pārkāpis vīzu režīmu — ilgstoši atradies Krievijas teritorijā bez atbilstošiem dokumentiem. Uz Latviju Lindermans tika deportēts 19.martā. Sākotnēji viņš tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā Balvos, taču dienu vēlāk pārvests uz Rīgu. ...........
Lapa > Vārds
L
Skaties GOOGē, es lasīju šo rakstu, laikam tā bija Diena un 2008.gads, kur bija publicēta Kasparova vēstule Prezidentam un laikam arī Ģenpr., tā bija KASPAROVA vēstule LINDERMANA aizstāvībai. Ja Latkovskis iestāsies par pilsonību šim Kasparovam, tad NA vajag viņu izslēgt no apvienības. Nē, pilsonībai katram kā desas luņķi.
Saliedība......
S
Kasparovs vienkārši taisīs probl;emas visiem
Vārds
V
Kasparovs jau ir visiem sataisījis problēmas ar savu pieteikumu pret kuru visi izturas kā karstu kartupeli.
  • 3
  • 1
LP
L
Latkovski, vai Latvijā jau tā nav par daudz Krievijas pilsoņu. Neaizmirsti, kašis savā laikā vērsās pie Latvijas amatpersonām ar vēstuli Lindermaņa aizstāvībai. Šķiet, tas bija 2008.gadā. Latkovski, paskaties GOOGLĒ. Pasaki, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu. Kasparovs nav nevienu labu darbu izdarījis Latvijas labā. Tad jau arī iemesls var būt, ja kāds, teiksim, sēž uz latvijā ražota poda, vai arī kādreiz bijusi mīļākā latviete. Nāciet taču pie prāta, kam vēl viens Kievijas pilsonis Latvijā?
dore
d
Kādam hrenam tā sabiedrības saldiedēšanas komisija,kam tā domāta?Lai latviešus saliedētu ar naidīgo krievu 5.kolonnu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas