Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Sagatavoti grozījumi likumos par ļoti bargiem sodiem dzērājšoferiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sliktais
s
Nu, pēc kāda laika var izrādīties, ka par šī likuma upuriem var kļūt paši šī likuma autori, pieņēmēji un izsludinātāji, no siles tak šos drīz tāpat nobīdīs, arī Zivtiņam tur karjera beigsies līdz ar viņa saimnieku nogrūšanu no siles. Tāda likteņa ironija, kad likumu autori paši kļūst par savu ideju upuriem ir vēsturē redzēta.
ciniķis2
c
cietumos vietas visiem nepietiks.
ciniķis
c
A moš, ka šie jau laicīgi devalvāciju ierēķinājuši? Bet nu, es domāju, ka ar šo likumu tik mēģināts lāpīt robus budžetā. Tikai man nav saprotams, kā viņi tos sodus iekasēs? kas viņiem maksās? Vai arī aprēķins uz to, ka tie, kas varēs CP priekšniekiem nomaksās kukulī līdz pusei soda un materiāls tiks ielaists papīrgrauzējā? Nē, nu, tā ir vētrainas darbības imitācija, valsts iet krīzes dibenā a šie pieņem populistiskus un praktiski neizpildāmus likumus.
Pēteris
P
Otra problēma - sodu samērs. Ja mēs šādi sodīsim šos cilvēkus, kā sodīsim citus? Kā, piemēram, sodīsim izvarotājus, slepkavniekus un tamlīdzīgus fruktus?
peka
p
Paskat vien kā visi dzērājšoferīši sarosījušies, lai apsūdzētu valsti par cilvēktiesību pārkāpumiem - nevarēšot vairs kukulim salasīt naudiņas. Nesaprotu, kā var protestēt pret šādu likumprojektu, ja skaidri zināms, ka tas glābs daudzu mūsu līdzpilsoņu dzīvības!Ideja ir vienkārša - pārtrauciet dzert un slepkavot cilvēkus uz ceļiem!!!
Pēteris
P
Alkoholu lietoja pat ASV prohibīcijas laikā, to lieto un to, acīmredzot, lietos, kamēr pastāvēs cilvēce. Un tos, kuri iedzēruši, potenciālais sods nebiedēs. Viņiem tobrīd "jūra līdz ceļiem", par sodu viņi tanī brīdī nedomās. Un viņi brauca, brauc un brauks. Un reizēm viņi tiks galā bez incidentiem, reizēm (paldies Dievam) viņus noņems no trases, pirms viņi būs sastrādājuši kādas lielākas ziepes, bet reizēm viņi nodarīs pāri citiem cilvēkiem vai paši sev. Mes (sabiedrība) proetams, var šiem cilvēkiem uzlikt šos sodus, bet mums arī vajadzētu mēģināt prognozēt, kas notiks tālāk: 1. Ja tas ir jauns, varbūt pat nepilngadīgs puisis - 2. Ja tas ir ģimenes apgādnieks - 3. Ja tas ir padzīvojis cilvēks, kurš bērnus jau ir izaudzinājis, kuram jau ir mazbērni, un kurš, iespējams, jau saņem pensiju - Būtu ļoti labi, ja mēs šos cilvēkus nemarginalizētu "nepastumtu zem tilta". Jo tas mums (sabiedrībai) var atspēlēties krietni nepatīkamākās formās.
ABC
A
Piedzēries cilvēks pie stūres ir potenciāls slepkava jeb, kā tautā mēdz teikt, mērkaķis ar granātu, un SM izstrādātie grozījumi ir atbalstāmi un apsveicami. Vaimanāšana par milzīgajiem naudas sodiem ir smieklīga: ja cilvēks nespēj sevi savaldīt un nesēsties pie stūres dzērumā, tad valstij jādara viss iespējamais, lai šāda cilvēka iespējas tikt pie stūres pārcirstu pašā saknē.
Vaira
V
Ja sads likums tiks pienemts un izlobets idiota Slesera vadiba tad tas ie jaiesudz Starptatautiskaja tiesa, jo sie soda meri ir nesamerigi. Ka var prasit no dzerajsofera tadu naudas summ, ja tie ir vina 4 darba gadu ienakumi Latvijas valsti, ka nu kuram un tiesibas atnemt uz muzu ari ir nesamerigs sods. Es esmu pret to, ka cilveki dzeruma sezas pie stures, bet tapec jau nav jadod vala visadiem idiotiem Sleseriem, Kasteniem, smitiem no sektanu partijas uzspiest savu vajpratu.
aaa
a
pareizi ir
jenkjis
j
vienlaikus paredzot iespēju tās iegūt no jauna tikai pēc desmit gadiem, ja persona laikā, kad tiesības viņai ir atņemtas, nav izdarījusi jaunus administratīvos pārkāpumus ceļu satiksmē, vadot transportlīdzekļus. ------------- kaut ko nesaprotu: vaitad vadi auto kad tiesibas atnemtas nav parkapums?
Inga
I
Pilniigi piekriitu! Ja grib braukt dzeerumaa, peec tam lai arii maksaa un iet kaajaam! Bet tiem, kas pret to protestee - vienkaarshi smadzenju nav! Diez, kaa Juus justos, ja kaads paardzeeries kretiins dzeerumaa buutu noslepkavojis Juusu maati, sievu vai beernu!?
Good man
G
cik tagad maksā ceļu policists? ...bez pārmetumiem, pilnīgi nopietni.
kukuliitis
k
Vel jo projam nesaprotu, no kurienes ir radies vards "dzerajshoferis".
black
b
"2007.gadā, salīdzinot ar 2006.gadu, situācija pasliktinājās, kas pamatojams ar strauji augošo ekonomisko situāciju līdz 2008.gada otrajai pusei"? WTF?
MĀSIŅA
M
ASV PAR ATKRITUMU IZMEŠANU NO BRAUCOŠAS MAŠĪNAS---SODS --200 DOL !! UN TIKAI TĀ VAR SASNIEGT REZULTĀTUS.........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas