Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

SAK rosinās veidot Sociālās drošības grupu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pavisam vienkārši!
P
Vairāk jātrenkā"treknās zosis"! Sk."Vairāk jātrenkā "treknās zosis"",JD valdes priekšsēdētāja vietnieks,Banku augstskolas docents Jānis Grasis,Latvijas Avīze,2006.gada 14.augusts.
Papandreu
P
Grupai vispirms vajadzētu doties uz jauno ES dalībvalsti Kipru,lai,apvienojot patīkamo ar lietderīgo- starp sauļošanos un peldēšanos Vidusjūrā,noskaidrotu,kā tas ir iespējams,ka šajā daļēji okupētajā,saules izdedzinātajā zemē, par katru bērnu,kas apgūst pilna laika universitātes izglītību Kiprā vai ĀRPUS TĀS saņem gadā 2,563 eiro sociālo dotāciju. 3,417 eiro pabalstu gadā saņem neredzīgie. Ja ģimenes ienākumi ir zemāki par (2004.g.) 30,755 eiro,tad vecākiem ir tiesības uz papildu pabalstu: par 1 bērnu (atkarībā no ienākumiem) 392; 98 vai 49 eiro;par diviem bērniem: 783;392 vai 294 eiro; par 3 bērniem: 2350;881 vai 734 eiro. Kā tas ir bijis iespējams,ka Kiprā līdz pat 2007.gada 31.decembrim visiem pārtikas produktiem un medikamentiem tika piemērota 0% PVN likme un arī tagad tā šīm precēm ir tikai 5%,neraugoties uz Pasaules mēroga ekonomisko krīzi!
Leontīne
L
"Beļģijā,kurā vidējā darba samaksa pēc nodokļu nomaksas četrkārt pārsniedz Latvijas līmeni,lētāk var nopirkt olas,eļļu,sviestu,pienu un banānus." Sk."Latvijā ikdienas pārtika dārgāka nekā citās valstīs",Ilze Šteinfelde,Neatkarīgā Rīta Avīze,3.marts,2009. "Vienpadsmit Eiropas Savienības(ES) valstu vidū Latvijā ir visdārgākais piens,milti,cukurs un eļļa,atsaucoties uz Lauksaimniecības tirgus veicināšanas centra rīcībā esošu informāciju,otrdien raksta "neatkarīgā Rīta Avīze". Salīdzinot ar Tallinu un Viļņu Rīgā ir arī dārgāks sviests,jogurts,vistas gaļa,burkāni,importa tomāti,sīpoli,dzeltenā paprika,banāni,apelsīni,laša fileja,"Lipton Yellow Label Tea","Corn Flakes un "Marlboro" cigaretes."
Todors
T
Īslandes 7% PVN likmi pārtikai un komunālajiem pakalpojumiem!
Lolita
L
Bez grupām un komisijām ir skaidrs,ka Latvijā ir jāmaina nodokļu sistēma!
Andrejs
A
Nevis kārtējā grupa ir vajadzīga(viena tāda jau pazuda bez pēdām Īrijā),bet gan Eiropas progresīvais ienākuma nodoklis un Lisabonas 5% vai, vismaz, Briseles 6% PVN maizei!
ll
l
šorīt pa radio dzirdēju, ka šī grupa cīnīsies ar krīzes sekām - protestiem, nemieriem, revolūcijām. Varbūt padomājiet no otras puses - ko darīt, lai tik tālu nenoiet?
lux
l
Ja kādam rodas iztikas problēmas - jāstrāda. Laukos zemes diezgan. Ari labs amatnieks sev maizi vienmēr nopelnīs. (Atcerieties, bija sķiet Liviem dziesmiņa"Tā lūk griežasdzīves rats... kal sev cilvēk laimi pats. Bet daļa latviešu tā demoralizējušies, ka tikai vairs no pabalstiem vien grib dzīvot. Un sakiet tikai, ka tā nav. Kapēc latvieši tik loti degenerējušies. Vai nebija neviena, kas saprastu, ka virtuālajai naudai, ko visi tā tērēja, seguma nav. Par SAK. Tad, kad uzināju, ka tue darbojas arī ķīlis -slavenais pop-profesorsw, zuda jebkāda uzticiba sim veidojumam. Kādreiz viņš jau arī bija pietiekami zinošs savā jomā, tču pētnieks nevar dzīvot tikai uz veciem taukiem,būr sevī iemīlējies mulķis, kas nemitīgi vaikstās un šķobās.
Olvins Šoflers
O
Man pie jums kautrs jautājums, kāpēc izņēmāt mana komentāra otro daļu? Vai tiešām tajā bija kādi draudi? Tikai jautājums par to, kādēļ LR pilsoņiem, nodokļu maksātājiem nav pieejama informācija, kas būtiski var ietekmēt viņu dzīvi???
Olvins Šoflers
O
Valdības mājas lapā ir pieejams Veselības ministrijas ziņojums rītdienas valdības sēdē <a Diemžēl nav atrodami (vismaz pagaidām) IZM un SAK gatavotie ziņojumi????
ierosinājums
i
Būtu labi padomāt arī par sabiedrības atbalsta pasākumiem - brīvprātīgu profesionāļu (juristu, ārstu utt.) mobilizēšanu, arī NVO, sabiedrisko brīvprātīgo un baznīcas pieslēgšanu.
šuriks
š
Nu tagad top skaidrs, kāpēc Zatlers uzstāj, lai rītdienas valdības sēde būtu slēgta. Gadījumā, ja tā būtu atklāta, sabiedrībai tūdaļ vien kļūtu skaidrs pop-zinātnieka Ķīļa vadītās komisijas intelektuālais potenciāls un šo brigādi vajadzētu izformēt,lai lieki netērētu piķi. Valstī taču esot taupības režīms.:))
dzeris
d
Birokrātijas pirmais likums - ja gribi rādīt darbības imitāciju, bet neko nedarīt - izveido darba grupu.
Olvins Šoflers
O
SAK sagatavotie dokumenti rītdienas valdības sēdei kārtējo reizi "patīkami" pārsteidz. Tajos dominē vispārīgas fŗāzes un sadaļā "Rīcība" sastopami līdz riebumama bieži dzirdētie vārdi - izstrādāt, koncentrēt, izveidot, sekmēt utt.,utjpr. .... Viss kā vienmēr ar mūsu t.s. intelektuāļiem.
!!!!
!
Prezidenta paspārnē esošajiem taču arī kaut kā nauda jāpelna....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

SAK: ļoti negatīva scenārija gadījumā Latvija var piedzīvot arī humāno krīzi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas