Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Sāktas gandrīz 50 lietas par bērnu aizvešanu no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Visvairāk cieš bērni. Taču kauns Latvijai, ka neaizstāv savus bērnus. Mēs Latvijas iedzīvotāji neesam pasargāti ne no kā. Laikam, senči daudz grēkojuši, ka mums ir tik slikti.
rīdziniece
r
Jūsu izpratnē "izlaidība" un "netikumība" ir attiecības ar ārzemnieku, citas valsts iedzīvotāju?.. Jebkurā gadījumā un situācijā? Tad Jūsuprāt, piemēram, Elīna Garanča un Baiba Skride arī ir izlaidīgas un netikumīgas, jo viņu vīri ir ārzemju mūziķi?...
uldis
u
Izaugs lieli tā kā tā aizbrauks projām.Jaunieši saprot,ka ļatvijā nav ko darīt.
Sliktais
S
Protams,ka dalot beernu un iedalot to maatei,beerns tiek sadaliits pareizi un viss notiek vinja interesees,turpretim,ja beerns tiek iedaliits Teevam,tad beerns ir apdaliits un pilniigi nekas nenotiek vinja interesees!
David
D
Krīze? Nav naudas? Te ir perfekts darbs 500LVL/ nedēļā ikvienam kurš vēlas strādāt brīvajā laikā. Tiek meklēti darbinieki no visas Latvijas kas piedalītos aptaujās darbs tiek nodrošināts gada garumā. Katru nedēļu jūs saņemsiet no 10-30 epastiem ar lūgumu piedalīties aptaujās. Katras aptaujas aizpildīšana aizņem aptuveni 15-20 minūtes. Samaksa par vienas aptaujas aizpildīšanu 20-30$. Nepieciešamas angļu valodas zināšanas pamata līmenī. Vecums no 18 gadiem. Pieteikties zemāk esošajā mājaslapā. Vakanču skaits ierobežots. www.paysurveys.info
Человек
Ч
Из этой тонущей страны бегут все. И вывозят из нее детей. Особо не слышно, чтобы детей вывозили из США. Нет, детей вывозят из стран Африки, Латинской Америки - конечно, Латвии - Украины, России и т.д.
"vards"
&
Visas nelaimes cēlonis ir izlaidīgs dzīves veids, netikumība. Pretīgi visu šito lasīt. Nelaimīgie kretīni ir tie, kas nolemj ģimeni izjaukt. Tādus uz elli pa taisno.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Mirjanai ar bērnu pagaidām atvēl trīs dienas nedēļā

Latviete un itālis tiesājas par bērnu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas