Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saldinātiem bezalkoholiskiem dzērieniem būs lielāks nodoklis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dusma
d
Es ierosinu uzlikt cukuram (visu nelaimju sākumam mūsu valstī) zelta cenu! Idiotu bars...tā vietā lai sāktu ar citu sērgu apkarošanu - piemēram spēļu zāļu aplikšanu ar tāāāāāāāādu nodokli, ka viņi vienkārši nespētu šo biznesu vairs "pavilkt". Bet nu protams, neķersimies taču klāt treknajam galam...sāksim ar nabagiem, kam pudele kolas piektdienas vakarā ir svētki...! Un arī nodokļus par jahtām, ūdensmočiem, privātajām lidmašīnām un citām ekstravagancēm neliksim, bet sāksim ar kājāmgājējiem (par trotuāru deldēšanu) un riteņbraucējiem (tāpat vien...aiz neko darīt...). Piekrītu "mono" komentāram par Staļina metodēm. Tālu jau vairs neesam. Lai valdība pagaida vēl pāris gadus un nebūs nekādu problēmu, jo vienkārši nebūs vairs iedzīvotāju ko aplikt ar nodokļiem...
Aspartāms
A
Acīmredzami partija un valdība mākslīgos saldinātājus uzskata par daudz veselīgākiem nekā cukurs!
tieshaam
t
Kaapeec gan neradiit biznesam naidiigu vidi, paliksi ar 3 vieteejiem burbuljuudenjiem kaa PSRS un tad vareesi buut laimiigs.
jautaajums
j
vari uzraadiit vienu no kolas dzersanas miruso vai atkal melo?
pakausis
p
shis nu beidzot ir viens sapraatiigs nodoklis.. pilnig vai jaabriinaas kaa colas lobijs nobukseejis :D ja muusu iereedniishiem un instanceem buutu vairaak briiva laika no deguna urbinaashanas un kafiju triekshanas, tad buutu jau sen izpeetiijushi kas ir aspartaams un sen, ja ne aizliegushi, tad uzmetushi vinjam akciizi niknaaku kaa alkoholam.. citaad ar vienu un to pashu muti tesham kolas un runaajam ka letinju paliek aizvien mazaak..
mono
m
Njā, tas cinisms ir neizskaidrojams. Gluži kā Staļina laikos paši savu tautu iznīcina, lai panāktu kaut kādu murgainu ideju izpildījumu.
edips
e
Beidzot prātīgs lēmums, kapēc pirmstam tika pacelts nodoklis alum, kuru ražo tepat uz vietas un daļa naudas arī te paliek. Kapēc gan beidzot nekāst ārzemju burbuļūdeņu nodokļus :)
kāmis
k
"Īslaicīgus sarežģījumus, ražotājiem pārkārtojot piedāvājumu, atsver ieguvums, ko dod ilgāks mūžs iedzīvotājiem," sacīja veselības ministrs Juris Bārzdiņš . maigi izsakoties, ciniski, zinot, ka valstīs ar lielāku dzīves ilgumu arī patēriņš ir lielāks. cūcis tu esi bārzdiņ!
Aristotelis
A
Ja sula un limpene būs vienā cenā tad nebūs 2 domu ko iegādāties. bye bye coca-cola
Ieva
I
Bet neēšana rada trīci, apjukumu, pazeminātu asinsspiedienu, ģīboni....Īpaši, ja cilvis cītīgi izvairās no gaļas....
skolnieki
s
Nu neko, dzersim vasarā vairāk aļuku! :)
!
!
Sals paaugstina asinsspiedienu. Ludzu uzlikt nodokli ari tam. Kad jau, tad jau! Es negribu sali edienos un partikas produktos.
jee
j
beidzot pareizs virsraksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas