Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Saldus rajonā pa trešā stāva logu izkrīt bērns

Saldus rajonā otrdien dzīvībai bīstamas traumas guvis kāds gadu un trīs mēnešus vecs puisēns, kurš izkritis pa trešā stāva logu.

Katastrofu medicīnas centrā (KMC) aģentūru BNS informēja, ka zēns sākotnēji ievietots Saldus slimnīcā ar smagām galvas un iekšējo orgānu traumām. KMC mediķi zēnu tajā pašā dienā pārveda uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu un viņa stāvokli raksturo kā ļoti smagu.

Saldus policijas pārvaldes personālgrupas inspektore Dace Veidemane aģentūrai BNS pavēstīja, ka zēns Nīgrandes pagastā izkritis pa mājas trešā stāva loga. Policijai pagaidām nav aizdomu par vardarbību un, visticamāk, tas ir nelaimes gadījums.

Šis nav vienīgais negadījums otrdien, kurā smagi cietis bērns. No Preiļu slimnīcas uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu otrdien pārvests četrus gadus vecs zēns, kurš, spēlējoties ar sērkociņiem, aizdedzinājis sev drēbes, gūstot 15% ķermeņa apdegumu. Zēnam apdegusi seja, rokas un krūškurvis. Mediķi uzsver, ka apdegums ir nopietns, taču bērna stāvoklis ir stabils.

Saistībā ar šiem negadījumiem KMC atgādina vecākiem par nepieciešamību ievērot piesardzību, neglabāt sērkociņus un citus viegli uzliesmojošus priekšmetus un vielas bērniem pieejamā vietā, kā arī neatstāt mazus bērnus bez uzraudzības.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas