Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Saskaņa gatavo ētikas kodeksu un partijas rindu tīrīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aha
a
Lūr uz sociāldemokrātisko nišu?
Lelle
L
Vaņkas un ētikas kodekss?! Tas neiet kopā...lai nu matjugojas vien tālāk bez visa kodeksa...
Terorists
T
Kārtējais Urbanovič Jāņa dižais un grandiozais plāns bez reāla pielietojuma.Labākajā gadijumā iztīrīs partiju no tiem kas tā pat uz sapulcēm neiet un nemaksā biedru naudu. Un atbilde tam ir vienkārša nav jau šajā partijā nemaz tik daudz to biedru un partija nav tik spēcīga lai mētātos ar cilvēkiem un tādēļ ir jālien koalīcijās un jātēlo varenie. Bet lūk uz vēlēšanām šādi paziņojumi liekas vilinoši un skaisti skan;ĒTIKAS KODEKSS,PARTIJAS TĪRĪSANA utt,bet dzīvē liels un trekns fufelis lēticīgiem ļautiņiem.
Dr.xy
D
Cerams, ka si izdzimtenu ligzda tiks tik kartigi tirita,ka no viniem visiem nekas pari nepaliks.
K-K
K
... Ari Hitlers tirija savu nacionalsocialo partiju - diezin kamdel ta - tas butu mazs uzdevums Urbanovicam un Usakovam ! Vai nepatik brivdomataji ?
l'avocat
l
Interesanti, veiš ir mainījeis?! t.s. liberālā partija pārtapa par socdemokratisko?! kā tā var būt? laikam vēlēšanās dziedās "internacionālu" :))) bet bez jokiem - mums jau ir LSDSP - kura pieradīja, ka tā neparstāv socdemokratiskās vērtības, Ušakova partija "Saskaņa" nav izņēmums.
Teodora
T
Vai tad to slaveno ierakstu no Domes neredzēji ( nedzirdēji)? Tur sadzirdēju tādu teicienu : "Bļ.., Bogdanova atkal" :-DDDD Paskaties ( paklausies) , internetā var atrast.
Nezine
N
Paldies par skaidrojumu! Par to teikumu garumu vārds vietā. Diemžēl manu apmulsumu, neziņu un mazvērtības sajūtu Tev mazināt nav izdevies. Kurš domē tagad jāgodā par “pankūku”, kurš par “(vīrieša) daiktiņu”? Saki ko gribi – Rigas Mēra leksikonu nepārvaldošā elektorāta izglītošanai bez vārdnīcas, pie kam skaidrojošās, neiztikt.
jautājums
j
Ļoti labi, atbalstu SC, tikai ir jautājums Ušakova kungam - vai Bogdanovas jaunkundze arī piedalīsies šī dokumenta apspriešanā. Jau iepriekš paldies. --------- Kas tur ir ar to Bogdanovu?
Teodora
T
Starp citu, vēl pāris dienas atpakaļ es nodomāju, ka labāk būtu bijis tajā vietā Dolgopolovs.
Viesulis
V
Tagad, vēršoties RD ir jāvēršas pie deputātiem un amatpersonām ar uzrunu bļ...ģs vai bļ...ģa kunga vai kundzes vietā....Vismaz ievēlētie uzeiz sapratīs, ka griežas pie viņiem. Citādi vēl nespēs sagremot pārmērīgo pieklajību. Vēl teikumi ir jāveido pēc iespējas īsāki - bez palīgteikumiem. Tas arī viņiem ir par grūtu - īpaši vienam no Šlesakova siāmas dvīņiem!
Skats no malas
S
Manuprāt, deputāts Mirskijs sevi ir pilnībā diskreditējis! Ja viss, kas tiek rakstīts www.kompromat.lv ir taisnība, tad viņš nevar parstāvēt Latviju EP. Vulgārs tips!
riņķī apkārt
r
drīz SC sevi būs izsmēluši. Cik ilgi var pa tukšo vārīties :)
Viesulis
V
Vai tad nav jāsāk ar atbrīvošanos no Bļeģakova, kuram ētika ir palikusi labierīcības podā?
Nezine
N
Pie reizes SC varētu sagatavot un izdot lielā metienā Vārdnīcu nepareizā vidē augušajiem un patreizējā Rigas Mēra leksikonu nepārvaldošā elektorāta izglītošanai. Ne jau es vienīgā, kas neziņā un mazvērtības sajūtā gadu miju sagaidīju un pavadīīju. Ne vairs runāt atbilstoši Rīgas pilsētgalvas līmenim protu, nedz arī nepieciešamības gadījumā savas domas, pārdomas par Rīgas domē notiekošo rakstiski izklāstīt protu. Kad man tagad, vēršoties Rīgas domē, jāraksta ”Ne mārrutku nezinu”, kad “mārrutks viņu zina”? Laimīgu jauno gadu Jūsu partijai pat pie labākās gribas novēlēt nevaru, jo nezinu, kā tad tagad tas jāsaka –“ Mammu-tavu-ar-laimīgu-jauno gadu” vai “tavu-mammu utt?”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas