Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Savickis: Vai esam tik stulbi un zaglīgi, ka mūs jāpieskata?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Visās citās bijušajās PSRS republ.un satelītvalstīs čekistus tiesā,bet pie mums čekists Godmanis viņus cēla godā un biznesā.VDK darboņi IR !! gan SABā,gan DP ! Tapēc ar ī Latvijā muziku pasūta Ušaki,Lindermaņi,Gopaņenko utt.P_ašam čekistam Savickim ir teikšana Dienā,tapēc es atteikšos no abonēšanas.To jau nevar lasīt Toču u.c.mamikinveidīgos!
fgsd
f
"paregulēt ekonomiku ar naudu" tas ir uztaisīt devalvāciju un tā apzagt vienkāršo cilvēku. Cita regulēšana tur nav.
MATRACIS
M
IZLASĪTAIS DIALOGS BIJA KĀ IZBIJUŠĀ "JŪRAS" STIPENDIĀTA UN ČEKISTA SARUNA SMILŠU KASTĒ!!!! VIENS OTRU UZ ""JŪS"" UZRUNĀ, KAUT GAN SAVULAIK VIENU ""ROTAĻU"" KOPĪGI SPĒLĒJUŠI!!!!!
zaglis ir stulbs
z
parasti viņš ir arī čangals-jāklis, ja runa par Latviju
Villijs Brants
V
esat stulbi un zaglīgi, jā.
kaifarix
k
Mēs esam gudri un zaglīgi! Arī nozagt ir jāmāk! Vai kāds no lielajiem zagļiem "sēž"? Nu nē taču, tāpēc nākas secināt ka esam gudri un zaglīgi!
js
j
lielaakai daljai sii raksta autora teiktajam piekriitu, iznemot to ko vinjs saka par Visu Latvijai, bet ari tas neskaneeja launi un nievaajoshi.
umka
u
Zaglīgi - vārds vietā!
x
x
Savickim nevajadzetu pust Maskavas stabule tik citigi, Savickis ir ,,bijusais,, VDK darbinieks? un tagad Savickis nav Krievijas drosibas dienestu agents?
pīlādzis
p
Protams. Piemēram, kad veidoju pirmo biznesu Vācijā - pirkt un vest mašīnas -, interesanti bija tas, ka, tikko uzzināja, ka esi strādājis VDK, uzreiz pilnībā tev uzticējās, uzskatīja, ka ar tevi biznesu taisīt ir droši. Man pašam sākumā tas radīja zināmu izbrīnu, jo čekai it kā nebija laba reputācija, izlūkdienestus nekad nenodalīja no čekas. Tā ka kontakti - jā, bet ne tikai, svarīga bija personība, neviens ar mani - arī ārzemēs - biznesu nekautrējās taisīt. Tieši otrādi. Tas nozīmēja, ka esi pārbaudīts, neesi zaglis, neesi bandīts. ================================ Nesen noskatījos youtube interviju ar Ļošu Soldat, kurš bija killeris kgbešņika izveidotā mafijas grupējumā Maskavā. Baisi. Tā kā saiti ielikt nevar, meklējiet youtube: Интервью Алексея "Солдата" Шерстобитова из СИЗО 99/1
uzvārds
u
"- savickis baigais Latvijas biznesmenis? viņš te kaut ko ražo vai tikai pārdod krievijas gāzi? cik daudz un kur tā nauda aiziet? - ko savickis ir izdarījis labu Latvijā? Tikai tik vien, kā devis izklaides Diņamo tēlā?" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - vai vārda "bizness" nozīmi saproti? - bez Rīgas Dinamo vēl ir Latvijas Tenisa Federācija. Ir tāds žurnāls - Enerģija un pasaule - . Tas ir viņa nopelns. Katru gadu tiek piešķirta prēmija “ITERA-Latvija”, Latvijas Zinātņu akdēmijas un RTU Attīstības fonda balvas . Tas arī ir viņa nopelns. Sv.Meinarda piemineklis Ikšķilē ir viņa sponsorēts. Meinarda sala atjaunota pateicoties viņam. Sarakstu var turpināt.
Ziv3
Z
Savicki, esi cilvēks beidz purkšķēt katru otro dienu Dienā. Nu neviens tak pat i nešaubās ka tev labāk patikstu ka LV būtu Krievijas guberņa, kur pa kluso varētu jāt vietējos un bāzt visu kabatās. ES tev tiešām traucē - skatās uz nagiem, kā tad lai netraucē? Diena vispār vārvēršās par kaut kādu PLL un citu zagļu ruporu, kā atver mājas lapu tā visi kroplīši priekšā -Šleseram smuki izgāja vēders, Savickis gudri nožvājās un tā bez gala. Nenormāli svarīgas ziņas.
vilis
v
Jā!Tā nu reiz ir sanācis!
rekur-dr.hy
r
Pazvaniet man, ja, kaut kur bezmaksas lopu vagonā var pabraukāties Austrumu virzienā. Man aldziņa maza un labprāt par velti pavizināšos.
Dr.xy
D
To:rekur (plkst.13:45). Nebedajiet par dargo celu uz Launuma Imperiju,Jums un viesiem parejiem Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidniekiem,cels lopu vagonos austrumu virziena, bus bezmaksas.Bet,bez jeb kadam iespejam atgriesties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas