Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Savu spēju robežās. Pilna intervija ar Edgaru Kotu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XYXYX
X
Gan Kots , gan viņa " jurists" = lieli nespējnieki, totāla kļūda ir viņus atstāt amatā.
milda
m
Izskatas daudzi komentētāji un tai skaitā dienas intervētāji neskatās latvijas televīziju. Es arvien biežāk sevi pieķeru pie tā, ka izvēlos LTV raidījumus vai arī filmas. Ipaši man gribas uzteikt 7 kanālu. Protams tie nav raidījumi, kur var cerēt uz lieliem reitingiem, arī filmas nav nav trilleri, bet ir labas filmas brīvā laika pavadīšanai. Un ja salīdzina ar to ka bijas piecus sešus gadus atpakaļ ir labāk. Un neprāta cena, vien ko bija vērta - tauta sametās., lai varētu turpināt seriālu. un tas bija LTV produkts. To nevajag aizmirst. Zel tikai, ka Kotam pietrūka prāta šo seriālu noturēt.
Auzas
A
Diena met laukā komentārus, izrādās. Vakar rakstīju, bet izņemts laukā. Kots ir vien liela viduvējība savu spēju robežās, tāpēc gudrākus apkārt sev nevar paciest. Te ir arī atbilde uz spēju robežām. LTV nemāk naudu pelnīt ar reklāmām, jo sačakarē attiecības ar visu pasauli, pie tam reklāmas daļu vada totāli nespējnieki savu spēju robežās bez kompetences Kota draugs, jurists un kaut kāda madāma, izcila iztapone, kas pamanās riktēties pie visām varām.
citrons
c
Izskatās, ka Tu esi Kota sabiedrisko attiecību speciālists
sviests 2
s
Tad, kas par to atbild? Sabiedrisko attiecību nodaļa? Tur, kur ir problēmas, darbinieki paši zina un es jau esmu runājis. Es varu teikt, ka LTV tā ir ilglaicīga problēma. -------------- ...ilglaiciga problema. Hm... Cik miljonus vajag, lai nomainitu 1, vai 2 darbiniekus uz spejigiem sajaa nodalaa?? un cik ilgi Kots jau ir gen.dir??
sviests
s
Tas nav saistīts ar kādām kļūdām LTV mārketingā? Es neesmu tik detalizēti auditējis, lai atbildētu – ir kļūdas vai nav. ------------ generaldirektors nav lietas kursaa, kas un kaa notiek galvenajaa naudas ienakumu nodalaa!!!!!! Šiki!!
sēne
s
Nu negaidīju gan, ka ''Dienas'' žurnālisti tik neprofesionāli varētu malt vienus un tos pašus jautājumus, bieži vien neko konkrēti paši tā arī nepaprasot. Liekas, ka paši ir badā, tāpēc uzbrūk tikai runāšanas pēc. Jā, bija daži sakarīgi jautājumi. Piemēram, par Plūmi un Šmiti... Bet visā visumā kvantitāti kvalitāte nesedza:(
aa
a
Kā sauc, tā atsaucas. Piekrītu, jautātāji tiešām varēja sagatavoties labāk.
aa
a
a tu iedziļinies. Ne vienmēr atbildei jābūt garākai par jautājumu, īpaši tad ja jautājums sākas ar "vai". Manuprāt, ļoti korektas atbildes, neraugoties uz intervētāja mēģinājumu iedzeltēt runājot par konkrētiem cilvēkiem un neraugties uz mēģinājumiem izvilināt nepārdomātas atbildes.
Ofers
O
Kotam ir jāizlidina no LTV Mareks Gailītis, Ilze Nagla un Iveta Elksne. Vai nu jāizlido būs pašam agrāk vai vēlāk, jo tas trio degradē Ziņu dienestu un defcato pilnībā.
gm
g
Nedomaaju, ka Kotam ir kaut kaads iipashs JL atbalsts. Kots un ar ZD Gailiiti aktiivi atbalstiija ieprieksheejaas koaliicijas - TP, ZZS un LPP poziicijas. To vareeja redzeet peec neskaitaamiem gruuti skaidrojamiem De Facto un Elksnes gaajieniem. To nesleepti leeji uudeni par labu TP un paareejiem. Kaut vai skandalozais un mulkjiigais gadiijums ar "taimkodu". Taa bij stulba un mulkjiiga izdabaashanas Krievijai, jo tikai kaads idiots vareeja iedomaaties, ka viduveeeja filminja par Putinu vareetu iespaidot veeleshanu rezultaatus Krievijaa vai starp krievvalodiigajiem, kuri LTV skataas apmeeram vienu reizi gadaa. Tas, ka shobriid JL runaa ar Kotu noziimee, ka vinji vienkaarshi neveelas riikota kaarteejaas raganu mediibas. Vinji meegjina skatiities konsturktiivi. Kaut gan ZD Gailiitis buutu pelniijis atvadiities no amata vienkaarshi neprofesionalitaates deelj. Tas gan shajaa intervijaa nezkaadeelj saudziigi apiets.
lno
l
Šādai intervijai 0 vērtība.
boss
b
Uzdevums, Kota kungs, ir pareizs jadod darbiniekiem! uzdevums! nevis godmanveidiga augstpratiga teergasana, ka visi mulki, tikai generaldirektors visu zin . Ta ir tuksa slepsanas aiz budzeta cipariem.Raidijumi varbut tiesam nebuutu slikti, bet VECMODIGI! SENIILI!! PAmainiet tos vecos simtgadigos rezisorus un redaktorus pret jaunakiem!! Paskataties kadi ir VIdes fakti! Nedomaju, ka noformejuma zinaa vini teree buutiski vairaak. Bet laikam japiekrit ieprieksejam komentetajam, vai nu tas ir apzinati darits, vai cilveks vienkarsi nav savaa vietaa.
z.e.
z
Vai nu Kotam pilnigi un apsoluti trukst intelekta , vai nu vins kartigi ir izpildijis uzdevumu pilnibaa izslegt LTV no reklamas tirgus par labu komerctelevizijaam. Izskataas, ka abi.
visi mēmi= Elinai
v
Manuprat tur vispar nav ko piebilst. Ja tads cilveks vada tik lielu un nozimigu uznemumu.jautajumi pat garaaki par atbildeem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Intervijas fragments ar Kotu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas