Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

SC deputāta Kravcova organizācija saņem naudu no Krievijas par pilsonības izsniegšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vispār
v
ja tā patiešām ir, tad tas nozīmē, ka Krievija dod pilsonību, neievērojot pati savus likumus. bet dod.
ui!
u
Skaists gan! Ūsas - gandrīz kā Kristovskim!
jomojs
j
es gan zinu, kad būtu jādara, lai Latvija celtos! ------------------------------- Nu, kad?
Latvietis
L
Krievijas pilsonibas likuma nepastav iespejas etniskajiem Krieviem iegadaties Krievijas pilsonibu ja vini dzivo Latvija!!! Nepilsona gadijuma tur ir skaidri teikts (citata no likuma): ".... и постоянно проживают на территории Российской Федерации". Ja nepilsonis parceljas uz pastavigo dzivi uz Krieviju tad vinsh nevar sanemt Latvijas pastavigo uztureshanas atljauju!
Sirmais
S
Raikins teica: "Ja sapnī ieraudzīsi - nepamodīsies".
es
e
Nu šitam tik ragus un uz elli prom.
papucis
p
Moloģec Kravcov!
APKOPĒJA - ILUZIONISTE
A
TAS IR LABS MĀJIENS MASKAVAI , KA VAJAG VAIRĀK NAUDAS UN VAIRĀK KOMPROMATU !!! ŠEIT BIJA ZVIEDRI , POĻI , VĀCIEŠI , TAD KRIEVI ,PĀR VISIEM NĀCA TAUTAS LĀSTS , VIŅI VISI PAZUDA ,PĒDĒJIE VĒL TAISĀS PAZUST , JO CIK TAD ILGI VAR IZTURĒT DZĪVOT MŪŽIGĀ NOLĀDĒJUMĀ ,MŪŽIGĀ NICINĀJUMĀ , OKUPANTS ARĪ ĀFRIKĀ IR OKUPANTS !!! VAI TAD PAŠI OKUPANTI MĪL HITLERU ...??? NĒ TAČU , BET MĒS NEMĪLAM NEVIENU NO ABIEM FAŠISTU REŽĪMIEM , NE HITLERA, NE STAĻINA SARKANFAŠISMU ............ MĒS VISPĀR NEKAD NEESAM MĪLĒJUŠI OKUPANTUS , NEVIENU UN NEKAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*****
*
Такого встретишь ночью на улице, бумажник без спросу отдашь
rentgens
r
Nebrinīšos, ja uzzināšu ka tas ir NAUDAS ATMAZGĀŠANAS process, kurā ir iesaistītas KF Ārlietu Ministrijas amatpersonas. Dzirdēts, ka t.s. 'otkatu' norma KF ĀM sniedzas pie 50%. Kravcova būšanu LR Saeimā var uzskatīt par piesegumu šādam biznesam.
Sirmais
S
Klausies,durak, tad jau iznāk, ka Krievija drīz paliks pavisam nabaga, jo tur lozungs, "Krievija tikai Krieviem", ir lielā cieņā. Vai tie arī nav lieli brīnumi - izrādās, ka lai iegūtu Krievijas pilsonību ir jāzin krievu valoda. Kāpēc tad, pēc Jūsu domām Latvijas pilsonība būtu jādod krievam, ja tas latviešu valodu neprot,varbūt tāpēc, ka tiesības ir tikai lielvalstīm ?Pēc Jūsu saprašanas šajā pasaulē tiesības ir tikai Krievijai un krieviem un salīdzinājums ar citu pasauli ir pavisam muļķīgs, ne Anglijā, Francijā ar Jums neviens par kaut kādām krievu valodas tiesībām nerunās. Kad Jūs beidzot sapratīsiet ,ka runa nav par Jūsu dzīvošanu Latvijā ,bet par to kad beigsiet uzvesties kā okupanti .
Liepājnieks
L
Šis cilvēks Liepājā nodarbojas ar atklātu naida kurināšanu. Vienkārši pretīgi.
Josifs
J
krievi war nebraukt uz krieviju jo newiens tur viņus negaida.aizbrauks uz kreiviju un par tewi būs pofig.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Es ar psihopātiem nesarunājos! Jūs varat mani komentēt cik gribat!
anta
a
Tas tips ar ģīmi ar kuru var zirgus baidīt nav vis kāds vecticībnieks,bet pirms divdesmit diviem gadiem no sibīrijas mūžamežiem izlīdis ķēms,kura prāta spējas nespēj sagremot,ka parlamentā jālieto valsts valoda.Nesen dzirdēju kāda psihiatra atbildi uz jautājumu,kāda ir diagnoze cilvēkam ,kas nevar iemācīties citu valodu,atbilde bija-plānprātība.Un runājot par to piedzimšanu Latvijā,pieņemsim ,ja zirgu stallī cūkumātei piedzimst sivēni,vai tad viņus arī sauksim par kumeļiem?Smiekliga ir tā okupantu un viņu pēcteču taisnošanās par viņu atrašanās likumību te,pēc visiem starptautiskajiem likumiem visiem okupētājvalsts civilokupantiem nemaz nerunājot par militārajiem Latvija bija jāpamet jau pirms divdesmit gadiem,tikkai gļēvais pleskavas ceļš to nepieprasīja,tagad visiem tiem tūkstošiem rusofīlu,kuri tā ienīst latviešus un Latviju nevajadzētu te mocīties,varētu savu asinskāri apmierināt krievijas sastāvā slaktējot čečenus,gruzīnus,melnos un visus citus kuri viņiem krīt uz nerviem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas