Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

SC gatavs atkāpties no ieceres atlikt starptautiskā aizdevuma atdošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Tas Saskaņas Centrs man sāk patikt. Viņi ir tik forši "paņēmuši un uzmetuši" savus vēlētājus, ka sāk likties tīri normāli cilvēki. Varbūt galu galā viņi izrādīsies cienījami godīgi žuļiki, nevis Maskavas roka, krievu/padomju šovinisti un 5. kolonna. ;) Jebkurā gadījumā, SC gatavība atteikties praktiski no visa, ko viņi iestāstīja saviem aprobežotajiem vēlētājiem, mani patiesi priecē.
w
w
Nu apsveicu jūs SC vēlētāji.!Nedabūsiet jūs lielākas pensijas,ne pabalstus un arī penšiem drīz haļava beigsies.ha ha ha ha ha.Tāpat konsolidēs,jo jūsu mīļais SC gatavs atteikties no saviem solijumiem,lai tik tiktu pie siles.Ar to tad arī apsveicu ,jūs tizleņi. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
bulciņa
b
Man jau šķiet, ka Zatlers ir tāds varaskārs vientiesis un visa šī koalīcija būs tāds milzis ar nopuvušām kājām, ko vējš un Biškekas Cnetrs gāzīs gar zemi,
pakausis
p
SC mēģina mums atkal jau skaidrot veco labo ZZS ievēroto ideju - politika ir kompromisu māksla... jeb citiem vārdiem sakot - klaja melošana savam vēlētājam, lai pēc tam savus solījumus neturot varētu tikt pie šeptēšanās un varas - varas, kas patiesībā ir vienīgais mērķis, kamēr viss pārējais ir prasta lirika priekš cilvēkiem ar pilsoņu pasēm!
666
6
Ko mēs vispār zinām par SC?
Dallas
D
Ļoti ticami,ka maskavieši ieguldījuši naudu, bet neveiksmes gadījumā tā jāatdod.
nazis
n
SC ir gatavi atteikties no visa, ko savam veeleetaajam soliijis, lai tikai tiktu pie siles. Vieniigais no kaa shii nacionaalaa naida kurinoshaa sarkano fashistu partija neatteiksies ir okupaacijas atziishana, jo tas ir vieniigais, ko vinju veleeetaajs saprot. Par paareejam lietaam tam lumpenelektoraatam ir tumsha bilde.
MELNĀKI PAR MELNU?
M
VARBŪT MASKAVIEŠIEM BŪS JĀATDOD NAUDA UN TĀPĒC ŠAMĒJIE ĀRDĀS KĀ TRAKI????
so
s
Taa vietaa,lai uzrotiitu piedurknes un realizeetu vienu sakariigu,latvieshus vienojoshu koaliicijuVienotiiba+ZRP+ VL(56 balsis+ticu,ka sakariigaako deputaatiu no ZZS balsis), un kertos pie to uzdevumu veikshanas ,ko 10.saeimaa blokeeja slesera-skeles,lemberga partijas rokrokaa ar SC, Zatlers dikti sasaruupeejies par SC un taa elektoraatu. Latvieshu ieveeleets , tik naski metas krievvalodiigiem patapt?????Rietumu demokraatijaas taadi reveransi tiktu pieliidzinaati politiskai pashnaaviibai!!
AK
A
SC visu apsoliis- Busim latviski runat, mes laba drauga,..mes par mieru,mes pret karu un aiz muguras dariis kaa 10.Saeimaa, Zatlers buus vientiesiibas korifejs,ja noticees Kangarovicam un Co! Vinam nepietiek ,ka prezidenta velesanaas vinu uzmeta??
pakausis
p
starpcitu - jā.. tiešā.. tā Zatlera kvēlā mīlestība uz sociķiem tiešām grūti saprotama.. šams bezmaz svētais sanāk :))) gatavs otru vaigu pagriest :)))
  • 1
  • 0
Bille vēl
B
Jā,es arī nebūtu par Zatleru balsojusi,ja paredzētu,ka viņš tik ļoti gribēs ar SC draudzēties.Varbūt tādēļ bija Maskavā?????
fui
f
tie jau gatavi uz visu,lai tikai maskaviešiem izpatiktu...
Bille
B
SC nu jau gatavs solīt jebko,lai tikai tikut valdībā un savējiem teiktu,re,kā tikām.::(((
edgariņs
e
Jā, neatkarīga LV, tiešām? Bez ASV, ES, EK, un SVF jūs esat neatkarīgi? Un tagad būs SC un KF, vēl neatkarīgāki? Tiešām muļķu tauta, Dievs svētī jūs.
2 edgariņs
2
Pasaulē nav NEVIENAS patiesi neatkarīgas valsts. Pat varenākā pasaules lielvalsts (Latvijas draugs un sabiedrotais) ASV ir daudzējādi atkarīga no citiem.
  • 1
  • 0
Alvis.
A
Tas taču ir stulbums pierunāt ,lai Saskaņas centrs maina savus uzskatus par visu varu,lai tikai paņemtu valdībā.Viņi nekad nebūs lojāli Latvijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas