Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

SC līderi gaida Ādamsona paskaidrojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brinos?
b
Ka tas vecmeitas Murniece un Petersone ir tik sulbas? tiklidz Abu Meri tiks pie lielas naudas ta uzreiz apnems sev kadu jauninu meiteni ka Usakovs izdarija savu veco veceni pasutija di-st, Ko ta Petersone un Murniece atbalsta to AbuMeri ja jau ieprieks zinams ka tas aferists AbuMeri vinas pasutis..
englanders
e
ja ielaidīs Latvijā muslimus var teikt latviešiem , vieglas smiltis. Šitie ātri vairojas un pārņems visu tirzniecību.
jurka
j
lai nu kāds būtu Ādomsons, pareizi saka, lai sēž savā žurklandē.
Eva Braun
E
Adamsons ir sarkanā prostitūta,bet Urbanovičs Zurova bandas rokaspuisis... labi sader kopā ,lai tik gāda savam elles katlam malciņu...
-> bums
-
+1
Leo
L
katram ir tiesības uz savu viedokli un tā paušanu. piemēram es saprotu un uzturu Ādamsona domu.
Katrs var
K
Jā katrs var,tikai ne svarīga amatpersona,deputāts vai deputāta kandidāts.Varu būt droš,ka tādu partiju un tādu kandidātu vēlētāji neatbalstīs un neiecels par mūsu visu tautas pārstāvji varas gaiteņos.
  • 0
  • 0
kas te tagad notiek?
k
Tas nav tik vienkarsi ar to Abu Meri, es esmu dzirdejis runas ka vins veloties organizet pec Slesera shemas par ,,otkatiem,, ari arabu un musulmani iebrauksanu Latvija un Abu Meri kantoris bus galvenais ,,otkatu,, sanemejs. Ja nem vera ka Vienotiba un Dombrovskis ir pateikusi ka Latvija vajadzetu ievest ap 60 000 musulmanu stradnieku... ko lai te piebilst.. tas var izradities baumas bet var but ari patiesiba.
.................
.
Redziet ko viens Arabs dara Riga.. uzreiz kaskis un stridesanas... un kas bus ja uz Rigu atbrauks 80 000 Arabu? Vienotibai ir japadoma vai to kasku rikotaju AbuMeri nevajadzeu izslegt no Vienotibas rindam.
x
x
Veco sieviesu bruncu mednieks Abu Meri atbraucis no arabijas labi iekartojies saeima ar paveco sieviesu atbalstu un tagad lai vairotu personigo popularitati sak nodarboties ar intrigam? Butiba Abu Meri melo un sagroza faktus jo Adamsons neteica ka vinam butu kadi aizspriedumu pret musulmaniem, es pilnigi atbalstu Adamsona viedokli ka turisti no arabu zemem laipni gaiditi Riga bet 50 000 lidz 80 000 musulmanu viesstradnieku Riga kategoriski pret!
bums
b
Jānim Ādamsonam pirmdien būs jāpaskaidro savi izteikumi, kas izraisījuši nosodījumu par cilvēku dalīšanu rasēs un tautībās ----------------------------------------------------------------------------------- Cilvēkus rasēs ir sadalījusi daba nevis Ādamsons. Un ja baltās rases pārstāvis būs apmaldījies Londonā viņš pareizo ceļu tīri intuitatīvi prasīs baltajam cilvēkam.
Par Ādamsonu
P
Так ведь пёт же. По лицы видно...
K-K
K
... Personigi, man nav nekada interese par to ko doma un sprausla manas zemes okupanti, to zombetas atvases, imigranti, kailie kapitalisti, vai 5.kolonnas parstavji!!! Man un mums, pamattautai ir nesalauzama tiesiba lemt par to kas un ka vada musu dzivi, ne savadak !!!! ... Man, ka parejiem etniskiem latviesiem ir jaatrod veids ka aizstavet un garantet manas, manu bernu un tautas - ka autohtonas, ar tai AN konvencijas dotam tiesibam - dzivi sava sencu zeme pec savas kulturas vertibam !!!! Te nav runa par rasi, krasu, ideologiju vai naudu,bet, par internacionali atzitu principu - unikalas kulturas tauatas tiesibam un globalas vispusibas realitates vajadzibam !!! ... Latvijas pamattautas 'rapojisais' GENOCIDS, blakus ekonomiskajai izvarosanai, jau paliek par skandalu internacionala skala !!! Tam nevar pievienot vel vienu destuktivu procesu - masveidigu imigraciju !!!!
Nav problēmu
N
A kas tur ko skaidrot. Pateica tak "jasno po russki": Ar balto rasi kopīgu valodu atradīsim. Kur ir problēma? Tikai nevajag tagad izlikties, ka pārējie Agēšini, Kravcovi u.c. Zatulavīteri šausmīgi mīl musulmaņus. Lielākus šovinistus un rasistus par krievu ļaudīm būs grūti pasaulē atrast. Palasiet Krievijas ziņas.
Labi
L
Tajā Deputāta kandidāta no SC citātā ir teikts,ka viņš nezina ko mēs vēl darīsim,ka iebrauks te arābi.Priekš kam mums tādi tumsonīši un nezinīši,ko darīsim,es aicinu visus pilsoņus nebalsot par tik stulbu cilvēku partiju.
  • 0
  • 0
cony
c
Pilnīgi pareizi,jo Krievu šovinisms nebūt nav zudis no padomijas cilvēkiem un Adamsons ir KGB,Padomijas ideoloģijas audzināts produkts un objektīvi,ne viens mēs no savām biksēm un pelēkās vielas nevaram izlekt un pēc vajadzības ielēgt jaunākās,attīstītās ideoloģijas izpratnē.Tā ir ļoti aktuāla tēma ne tikai Ādamsonam,SC.Vēlētājiem jābūt vēl gudrākiem un nebalsot par atpalikušu,kaitīgu,nedemokrātisku ideoloģiju un par viņu partijām.
  • 0
  • 0
Vuarzazi
V
15% no musulmaniem ir arabi...
L.Grantiņš LRTT
L
Nu pareizi, mērkaķi ādamzon, kad šeit iebrauks musulmaņi, tad krieviem būs d.....
Ādamsons
Ā
nav mērkaķis, viņš ir sarkana haizivs.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas