Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

SC: Par atklātajiem balsojumiem nedrīkst lemt šauru politisko interešu vārdā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
Piekriitu, nedriikst ljaut veeleetaaju shaurajaam poliitiskaam intereseem izjaukt partiju plashos aarpoliiitiskos un iekshpolitishos dariijumus!
grrr
g
Nerādi zobus, Andrej!
ērce
ē
Bet visas tautas vārdā to gan drīkst lemt. Slepenība ir šauru interešu labā.
MV
M
par ko ta satraukušies-par to ka piem.Cilēvičs izrādisies vēl lielāks melis?nopietni-l'\idz pagaišai ceturdienai biju pārliecināts ka lielākais melis LV politikā ir zatlers,bet pagaišcetrdien no tribīnes Cilēvičs viņu pārsita:D
Marga
M
Iznāk ,ka viņš vairāk uztraucas par ZRP,V un NA.Kaut kā neloģiski.Taisni smiekls nāk .SC arvien vairāk parāda savu nepievilcīgo ārieni.
!
!
Krieveļiem IR ko slēpt , ja tik ļoti baidās balsot atklāti. Nelieši bija un būs.
Amizanti -
A
''suverēnā vara pieder tautai'' - un es, varas pārstāvis, neesmu tiesīgs uzzināt sava tautas kalpa, deputāta, balsojumu vienalga kurā jautājumā? Kā Jums šķiet, biedri Elksniņ? Vienīgā izeja - SC var ierosināt mainīt Satversmi - ''suverēnā vara šajā valstī pieder deputātiem'' - tad rastos iespēja pasūtīt trīs mājas tālāk deputātu kalpus, tautu, neatklājot balsojumu...
zz
z
Sevis tirgošana slēptajos balsojumos varētu būt galvenais SC maizes darbs, tāpēc, iespējams, arī tāds satraukums par lietu kārtības maiņu.
xxxx
x
...Viktora Alkšņa ideju mantinieks! Pretīgs!
abet
a
vecīt, kādas "nesaskaņas"? Tu kā visi politikāņi aizmirsi galveno - deputāts nedrīkst sekot nekādiem "personīgiem uzskatiem" vai "partijas disciplīnai" - viņš ir vēlētaju algota balsojuma mašina. Un vēlētājam - viņa darba devējam (par pieklājīgu algu, starpcit) - IR JĀZINA kā viņa padotajs balso. Pilnīgi pofig frakciju/partiju vadības utt spiedieni/disciplīna - deputāts atbildīgs savu VĒLĒTĀJU priekšā nevis frakcijas vadoņa. Kamēr katrs deputāts nesapratīs ka viņš ir MANS padotais nevis tā čomaka ar sarkano (zaļo) kartīti, tikmēr jūsu reitingi būs zem nakts poda. Tāpēc balsojiet atklāti, lai es - tavs darba dēvējs - zinātu vai tev turpmāk uzticēties vai atlaist.
rinķī apkārt
r
Nu re - blakus Rubikam un Urbim saskaņiešu centrā ir nostājies vēl Andrejs Elksniņš. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas