Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

SC pauž gatavību atbalstīt Dombrovski Saeimā un valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
onkulis
o
Viņi nekur nepajuks- ies pei siles ņurrādami un neviens no šiem neaizies. Par vēlētājiem arī nav ko trūkties- krievi tāpat balso par Saskaņu un latvieši tāpat nebalso.
Anna
A
Nu ir pinācis patiesības moments SC. Dolgopolovs nesen pateica „Mēs nekad nestāsimies ceļos!” Un paskatīsimies cik ir ciets mugurkauls SC, cik šīs partijas Saimā izvelētie deputati ir patiesi un principiāli, cik vienoti ir viņu vārdi un darīšanas. Gaidīt palika nedaudz un tad būs skaidrs kurš ir kurš un vai bija taisnība tiem, kuri noticot Ušakova vārdiem balsoja par SC. Bet Dombrovska piedavājums arī ir centiens sabrūkt SC un sabrūks. Jā SC nakarāsies no tas aizies daudz nepiekrītējo. Jā nē aizies pēc varas izslāpušie. Premjera uzstadītais jautajums vispār nav tiesīgs. Politiskus jautājumus risina Saimā nevis valdībā. Bet par okupācijas jautajumu pat vēsturnieki nav atnākuši pie kopīga slēdziena – daži to sauc par okupāciju, citi dveseļu-inkorporacija, treši tieši un patiesīgi – Ulmaņa nodevība, ceturtie ... nu tē jūs jau bez manim variet skaitīt. Es zinu tikai vienu SC nav Latviju okupējusi! Šodien to dara PVF! Un likums par valodu ir Saimas prerogativa. Valdošā koalīcijā tapat vairākums balsu piederes nacionālistiem – priekš kam tad smerēties?
muska
m
tos L AIMONUS jaliek psihiatrijaa...........palasi vestures gramatas un bibeli...............kad tu vipar kaut ko normalu esi lasijis? vai ari dabu no normalas babas tas te ari deficits
muska
m
tos L AIMONUS jaliek psihiatrijaa........es jau pat skatities nevaru uz tadiem laimoniem......palasi vestures gramatas un bibeli...............kad tu vipar kaut ko normalu esi lasijis? vai ari dabu no normalas babas tas te ari deficits
Buba
B
Kāpēc Solveigai Ugunsgrēkā vēl nav dvīņumāsas?
jecis
j
Ierosinu izbeigt reaģēšanu uz Человек stulbajiem izlēcieniem, kuru dēļ te daudzi cepās. Ir taču apjēdzams , ka to dara, lai latviešus kaitinātu. Paskatīsimies , kā būs SC ar okupācijas atzīšanu un atteikšanos no divām valsts valodām.
onkulis
o
Neko viņi nepalīdzēs, krievu partijas nemaz nav labākas kā latviešu-viena otras vērta.
Oskars
O
Tas nozīmē,kad krievi palīdzēs arī KNAB likvidēt Latvijas Izlaupītājus un rūpnīcu likvidētājus. Es ar prieku gaidīšu pirmos pakārtos.
Ivars
I
Latvija var iztikt bez nolādēto padomju okupantu atbalsta! Lai brauc uz savu roģjinu! Kremlī pabaros ar sliekām...
basta
b
Dombrovskis tagad ir pieradinājis SC. Dresetāja būris ir pietiekami stiprs. : ))
Dombrovskim
D
Pirmo reizi vēlētājs tik skaidri bija paudis savu gribu, ka nesaprast vai pārprast bija neiespējami. Kopumā redzu, ka Dombrovskis ir visu sapratis un ļoti labi izpratis šo situāciju, kā arī novērtējis cik plašas manevra iespējas dod 63 balsis, malacis. Mandāts ļauj aicināt SC valdībā, lai parāda, ko spēj ekonomikas atdzīvināšanā...... : ))
NINZA>>citplanētietis
N
Un tomēr, uzskatu, ja koalīcijā būs saskaņieši-krievi daudzus starptautiskus līgumus (kas, starp citu, arī Latvijai būs ļoti izdevīgi) noslēgs un parakstīs daudz raitāk. Nu, kaut vai tāpēc, lai pierādītu, ka vot tieši šāda koalīcija, un šāda valdība bija tieši tā, ko viņi visu laiku gaidīja. Un tā būs. Tici man- vismaz eksporta apjomi gada laikā točna palielināsies uz pusi. Arī darba vietas Latvijā augs kā sēnes pēc lietus, jo abas šīs lietas saistās savstarpēji. A pēc gada arī paskatīsimies, kam taisnība. Ko te daudz diskutēt un šķēpus lauzt...
>onkulis
&
ja un tie aizdeveji nav nekas cits kaa kgb agenti
onkulis
o
Nav svarīgi kā viņi tur sačuposies, jo vienalga ne jau viņi valdīs, bet starptautiskie aizdevēji. Kāda atšķirība ir starp saskaņiešiem un vienotībniekiem?- Nekāda.
standzinieks
s
Būs interesanti paskatīties, kā krievu avīzes, kas visu laiku kritizēja valdību, tagad metīs kažoku uz otru pusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas