Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

SC: Pilsonību nepilsoņu bērniem jāpiešķir automātiski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anda
a
NEPILSOŅU BĒRNI RADĀS NO NELEGĀLI IEBRAUKUŠAJIEM CILVĒKIEM LATVIJĀ ! VIŅI IEBRAUCA MUMS PAT NEPRASOT AR SARKANFAŠISTU TANKIEM ! SĀKUMĀ VAJAG NOVĒRST NELEGĀLI IEBRAUKUŠO CILVĒKU PROBLĒMU , TAS IR VISU NELEGĀĻU DEPORTĀCIJA , UN TAD LATVIJĀ BŪS ATRISINĀTAS VISAS PROBLĒMAS KO PIESAUC SC - BEZDARBS , NEPILSOŅI , NEPILSOŅU BĒRNI utt.
pav
p
Jāpiešķir, ja pārejam uz apmācību tikai latviešu valodā
n
n
z
Nameisis
N
Nevajag nevienam neko piešķirtt, jo īstie Latvijas pilsoņi dzimst īrijā, Lielbritānijā , Spānija utt.
irst!
i
jaa, jaa - automātiski un piespiedu kārtā!! Smieklīgi! Priekš kam kādai valstij ir vajadzīgi šādi "pilsoņi" kas pasi to nevēlas??? sviests
urbis
u
Tad jau labāk , lai raksta iesniegumu, ka nevēlas, lai piešķir pilsonību un tad neviena jūtas un tiesības netiks aizskartas. Mans personiskais uzskats ir, ka mūsu valstij pilsoņi ir nepieciešami un ne jau Dzintars vai Rasnačs man stāstīs, kurš te ir lojāls vai nelojāls pilsonis. Vienīgā valsts valoda ir un paliks latviešu valoda un pat naturalizējot visus nepilsoņus nekāds cits rezultāts referendumā nebūtu gaidāms. Cilvēkiem sāk rūpēt lietas , kurās viņi pašiem pieder vai arī var tās ietekmēt. Kādu lojalitāti Tu vari gaidīt no cilvēka, ja viņš jau no paša sākuma tiek pasludināts par kaut kādu 5.kollonu. Ja cilvēkam nav lemšanas un politisko tiesību, tad uz viņu lojalitāti nav ko lolot lielas cerības.
urbim
u
Neizrīkojies kā okupants,tad arī tevi nesauks par okupantu!Jūs,hitroz.j.o.p.i.j.e krievi gribat,lai jums dod pilsonību un tiesības un tad jūs ,,varbūt" būsiet lojāli,varbūt runāsiet latviski,varbūt cienīsiet valsti,tautu un tās tradīcijas.Nekā nebija! Vispirms pierādiet,ka esat lojāli,runājiet latviski,cieniet valsti,kurā dzīvojat,cieniet tautu un tās kultūru,kura jūs pieņēma un tad runāsim par jūsu pilsonību,tiesībām un protams arī par jūsu pienākumiem.Bet pagaidām jūs esat tā pati 5.kolonna,tā saucamie okupantu pēcnācēji.
  • 1
  • 0
koļa
k
Vai Lindermans un Osipovs ir lojals LR ?Latvijā visiem ir tiesības būt lojāliem. Pierādi, ka esi lojals valstij , kurā dzīvo un piedalies politiskaja, kultūras, sadzīves u.c.jomā. Ja jūties kā ciemiņš, tad izturies kā ciemiņam pieklājas svešās mājās.
  • 0
  • 0
Vaļera-Haļera
V
Labākj būtu nelojālos nepilsoņus izraidīt no valsts, bet bērniem bot iespēju palikt un augt par latviešiem.
lasitaja
l
Taa kaa, beernam ir iespeeja dabuut pilsoniibu peec pilngadiibas sasniegshanas, tad pirms tam vajag pieprasiijumu vismaz no viena vecaaka.
Nevis jādod, bet jāatņem
N
Mēs neraudāsim, ja jūs atstāsiet Latviju kopā ar saviem bērniem. Nesapņo! Ne tikai nedrīkst dot pilsonība, bet pilsonība tādiem kā jūs ir jāatņem.
..by the way
.
..kad beidzot ,krievu rasistiem Latvijaa, aizliegs tracinaat tautu ??
...
.
Latvietim imigraacijaa nekas nepienaakas automaatiski....kaapeec lai krievu imigrantiem Latvijaa kaut kas pienaaktos automaatiski ???
ha
h
Krievi dara visu iespējamo,lai izprovocētu latviešus sākt akcijas pret krieviem un tad viņi teiks,ka latvieši sit krievus un saukt palīga putleru.Nevaijag paļauties uz viņu provokācijām,vajag ignorēt un noraidīt visas viņu prasības.Vajag panākt lai krievi pirmie sāk masu nekārtības,tad viņi vairs nevarēs žēloties putleram un mēs likumīgi varēsim krievus Latvijā apkaut.
re!
r
Nāk Krievijas prezidenta vēlēšanas!
  • 0
  • 0
ha
h
tas nozīmē pielikt pie sienas un ar automātu?
F-līmenis
F
Jā ,bet vai viņi ir lietas kursā par to kuras valsts pilsonība tā tieši ir?
Latvijai lojāliem pienākas.
L
Tieši tāpēc jau SC ļaudīm nepienākas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas