Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

SC politiķis: atkal ir noticis etniskais balsojums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
un ko tu gribēji ,okupantu mēsl ?
paldies
p
Vai SC vispār ir politiķi jeb tikai Maskavas aizmaksātas personas?
Nacionalais Krievs
N
vins ir dibencaurums. Ja latvija butu vairaki Krievi tad but vairaki balsojusi par krieviem
lux
l
Pilnīgi piekrītu! Jau 2004. gada 28. augusta Dienā Ūmeo universitātes profesors Tomass Lundēns rakstā "Ar Maskavu jārunā skaidra valoda" raksta attiecībā uz krieviem Latvijā, ka "ieceļotāji nekad nav bijuši pazemīgi darba meklētāji no tālām zemēm, bet ir nākuši no kaimiņlielvalsts okupācijas un aneksijas desmitgadēs." Tālāk viņš turpina "Mazām valstīm nevajadzētu dot priekšrocības ieceļotājiem, kurus tiem uzspieda pēc okupācijas." Par integrēšanos autors turpina: "Tas ir grūts process. Tas nekļūst vieglāks, jo Maskava turpina barot Baltija krievus art sagrozītu viņu situācijas vēstures ainu". To mēs lieiski redzējām saistībā ar šīm vēlēsānām. Kremļa kanāls atļāvās rīkot debates par vēlēŠAnām citā valstī. Gribētu redzēt, kā viņi to darītu attiecībā uz Igauniju. Un tas Aleksejs, kā viņu tur sauca no PLL vispār bija zem katras kritikas. Sovinists un vēl muļķis- bīstama kombinācija. Nilucītis uz viņa fona - eņģelis, neskatoties uz savām krievu biznesa rebēm RD. Kamēr tā būs, tikmēr arī būs etniskais balsojums. Nezinu, nb kurienes ziņas par 7% latviešu, kuri balsojuši par SC. Kauns par viņiem. Nu bet bija jau arī latvieši, kuri krievu tankus sagaidīja ar gavilēm.
Ducal
D
Igors lai brauc maja!
J
.
etniskais balsojums
e
Tā savādi sanācis ka gan Rīgas pašvaldības vēlešanas, gan tagad uz Saeimu Jūsu sarakstā bija samērā daudz latviešu, bet tieši viņi tika izsvītroti... Protams ne pēc etniskā , bet professionālisssma pazīmesssss
Mikelsons
M
Nekada gadijuma sim Urbanovicam nedrikst uzticet Ministra prezidenta amatu ,sis komjaunietis ir bistams latviesu tautai ,palasiet vina izteikumus prese.
Sirmais
S
Tā ja Plinera kungs, Jūs esat centrs bez saskaņas un negaidiet, ka kāda tauta balsos par saviem okupantiem. Tā mazā daļa kas balsoja par jums nav latvieši, tie ir kosmopolīti. Man nekas nav pret krievu cilvēkiem, bet kad es ikdienā uz ielas, veikalā, tramvajā redzu un dzirdu krievu naidu pret Latviju un latviešiem, man viņi kļūst pretīgi. Krievu un tikai krievu pašu vaina ,ka latvieši viņus nemīl, nevar mīlēt tos, kas tevi nicina. Krievi šeit nav aicināti dzīvot. Liela daļa no viņiem ir tiešie okupanti, tie ir PSRS virsnieki, viņu ģimenes, radi un pēcnācēji .
Pimenovam taisnība!
P
"Latvijas vēlētāju izvēli ietekmē etniskais dalījums latviešos un krievvalodīgajos" - jo vairāk jaunpilsoņu, jo krasāks dalījums: "tikai kādi 7 % no SC vēlētājiem šajās vēlēšanās ir bijuši latvieši", bet interesanti, cik "krievvalodīgo" (pasaulīt tu mana baltā! - nekādi nespēju izprast šī absurdā vārda būtību, jo arī es un vēl apmēram 75-85% Latvijas iedzīvotāju, nebūdami krievi, prot krievu valodu!) balsoja par "Vienotību" vai "VL!-TB/LNNK"? 0,0000%. Lūk, arī atbilde: etniskais balsojums ir "krievvalodīgo" prioritāte. Un, kamēr "krievvalodīgie" nevēlēsies integrēties savā mītneszemē (Latvijā), tikmēr SC būs tikai C = bez saskaņas Latvijā.
SC dalīsies?
S
noņēma PCTVL apmēram 5 % balsu. Ždanoka to nepiedos.Vairāk kā 25% šamējie godīgi saņemt nevarēja.
amizanti
a
Kā viņi klanījās Lužkovam, kurš izteicās par krievu valodas ieviešanu svešā valstī!
Artis
A
Jābūt dumjam, lai balsotu par partiju, kas vēlas krievu valodu padarīt par oficiālo valodu!
nav lāga
n
Viņam Ļauns acu skatiens!
aptrakuši
a
Nē, forši , dzīvo PIE LATVIEŠIEM un vēl nepatīk mūsu balsojumi. Ar tādiem nedrīkst sastrādāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas