Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

SC vēlēšanu kampaņu nebalstīs uz Ušakovu

Savu priekšvēlēšanu aģitāciju partiju apvienība Saskaņas centrs (SC) nebalstīs uz Rīgas mēru Nilu Ušakovu, kurš vēl aizvien atrodas Berlīnes klīnikā, par to Saeimas SC frakcijas līderis Jānis Urbanovičs pavēstījis intervijā žurnālam Otkritij gorod.

"Es nepriecājos par to, ka mans partijas biedrs atrodas tādā situācijā un tādā vietā. Taču, ja reiz viņa nav, domāju, ka tas mums palīdzēs citādā ziņā. Tas mums palīdzēs, lai arī ar nokavēšanos, rīkoties saprātīgi. Parādīsim, cik daudz mums ir citu gudru un talantīgu cilvēku. Nils nav vienīgais, uz kura pleciem turas "Saskaņas centrs"," sacījis Urbanovičs.

Urbanovičs gan atteicies prognozēt SC izredzes ārkārtas Saeimas vēlēšanās. Pēc viņa domām, grūtības ar naudas savākšanu un priekšvēlēšanu kampaņu būs vairumam partiju, izņemot šobrīd pie varas esošās.

"Viņiem šobrīd ir administratīvie resursi, sabiedriskā televīzija un līgumi ar dažādiem preses izdevumiem - viņiem būs vieglāk," sacījis SC līderis.

Pēc Urbanoviča vārdiem, premjerministrs Valdis Dombrovskis (V) un viņa komanda ir grupveida oligarhs, viņi izmanto sabiedrisko televīziju un radio. "Tur ielauzties ir ļoti sarežģīti. Bet, ja būsi ielauzies, tad līdztekus tavai intervijai tiks iesprausti viņu pareizo cilvēku vārdi, kuri vēstīs, ka Urbanovičs runā muļķības," politiķis sacījis žurnālam.

Savukārt nu jau bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers, pēc Urbanoviča domām, riskējot tikt apmānīts no to cilvēku puses, kuri atrodas viņam apkārt.

"Ja Zatlers šobrīd grib panākt, lai viņam būtu nākotne, viņam ir izredzes pašam būt par savas nākotnes arhitektu. Bet, ja viņš grib tikt piemānīts, viņš tiks piemānīts," domā Urbanovičs.

Urbanovičs arī ir pārliecināts, ka, atlaižot Saeimu, Zatleram arī pašam vajadzēja nolikt savas pilnvaras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas