Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

SC veselības aprūpei sola 4,5% no IKP, "Vienotība" - 5%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
#auction
#
Kurš sola vairāk? likmes pieņemtas. SC 5% Vienotiba 6%. Izsole slēgta.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Sasolīt jau var daudz. Nez vai izdosies kā minēts. Vai būsim tik gudri un izdarīgi?
vv
v
Vienkārši Vienotības demagoģija
Zābaks
Z
Paskaidrojiel lūdzu kāds vai tie skaitļi tiek domāti PIRMS vai PĒC tā IKP izrīšanas ???
pakausis
p
haha.. kurš nu vairāk gāzīs piķi tai nesakārtotajā caurumā? - tad nu gan atraduši ar ko lielīties :DD starpcitu - lai Vienotība, SC un jebkurš cits veselības nozarē iemestu tos 5% no IKP - viņiem tie no sākuma būs jāatņem jums mīļie pilsonīši jūsu nodoklīšos.. tā ka patiesībā šamie mērās kurš vairāk no jums noplēsīs, lai nepaliek pārāk daudz naudas kartupeļiem un desai :))
VAI PAR TO JAU NEMAKSĀJAM??
V
"Latvijā patlaban ir ļoti augsts sociālais nodoklis-33%,no šī nodokļa budžetā ienāk ceturtā daļa no kopējā budžeta jeb 1220 miljoni latu,taču par spīti tam nepietiek finansējuma"obligātajai veselības apdrošināšanai",ko tagad ir plānots ieviest? "Latvijā sociālais nodoklis ir 33%,Zviedrijā,kur pie daktera ejot,jāsamaksā 1,5~3 lati,-32,42% un Anglijā-22,8%. Jāatceras,ka Zviedrijā 83% un Anglijā 96% no veselības aprūpes nepieciešamām finansēm tiek iekasēti sociālā nodokļa veidā un nevis ar papildu maksājumiem,kas pēc būtības nozīmē vēl .,lielāku nodokļu slogu strādājošajiem vai darba devējiem laikā,kad Latvijas ekonomikas izaugsme samazinās." Sk."Uģis Gruntmanis: Veselības obligātā apdrošināšana-vai par to jau nemaksājam?",Diena,22.janvāris 2008. http://www.diena.lv/lat/politics/doctor/ugjis_gruntmanis_veseliibas_obligaataa_apdros...
Ieva
I
Ja nodokļu nemaksātājs noliekas, piemēram, ar infarktu, tad vienīgā cerība valsts budžetam, ka tas notiks pietiekami vientuļā vietā un šis cilvēks nomirs pietiekami ātri, citādi sanāk tieši tā pati situācija, kā ar maksātāju, kas nav palīdzību saņēmis savlaicīgi un arī gan maksātāju, gan nemaksātāju, kas nepilda ārstu norādījumus (jo nav naudas vai nav gribēšanas).
!
!
Nu jā, ja IKP mazinās, tad arī vajadzības rūk. Tad varbūt vienkārši jāpārtrauc sniegt pakalpojumus un ražot, lai tas IKP samazinātos līdz 0, un tad nevienam nekādu veselības aprūpi vispār nevajadzētu!
Par pareizajiem
P
mASkavas roka bljaustiises kaapec Vienottiba sola tik mazus ciparus prieksh veselibai bet man prieks ka Valdis Dombrovska kungs nav populismisks un sola kaa ir nevis urbjanovichs kursh sola daudz vairaak bet nevar pildiit.
muhahahāāā
m
ka tik rīt tie solītāji neaptaisās no pārsteigumiem.
  • 1
  • 0
info
i
Domāju ka vairāk vērts ne kaut kādiem protestiem par reklāmpurniem, bet tiesiskais ceļš' Valsts nav nedrošinājusi Satversmes ievērošanu no valsts institūciju puses, pieļaujot vēlētāju gribas ierobežōšanu , atļaujot tehniskiem darbiniekiem manipulēt ar informāciju. šo pārkāpumu jau izcēlis Latvijas Tiesībsargs, un šoreiz tas norāda uz apzinātu rīcību. Kas jau vēlk uz kriminālpantu. pievienoju pilsoņu iesniegumu ģenerālprokuroram un vienas diskusijas pierakstu zemāk Latvijas Saeimas šī brīža lielākā nelaime ir tautas minimālā uzticība parlamentam. Novērst šo neuzticību var tikai organizējot vēlēšanas bez jebkādas partiju diskriminācijas no valsts institūciju puses. Tāpēc sakarā ar novērotiem un Latvijas Tiesībsarga atzītiem Satversmes u.c. Latvijas likumu pārkāpumiem no valsts institūciju puses, organizējot Saeimas ārkārtas vēlēšanas, partijas Tautas Kontrole un Tēvzemes Mantojums uzskata par nepieciešamību apturēt šīs vēlēšanas. Organizēt mēneša laikā jaunu priekšvēlēšanu laiku bez kādu Latvijas partiju diskrimināciju. Nedrīkst pieļaut ka tiesiskais nihilisms tiek veicināts no valsts pārvaldes puses. http://velesanas.diena.lv/vertejums_.html
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas