Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

SCP kļūst populārāka, pieaug politiski neizlēmīgo skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Nu ko ņematies, vai tad skaitīt nemākat.Ar visu apvienošanos(jocīgi gan kapēc PS bija jāšķeļ JL,ja tagad atkal apvienosies=SK vajadzēja savu partiju,un Repši viņa baidījās .) ar visu tātad viņu reitings nekāds dižais nav.Tātad nav viņi nekāds jaunais spēks un plašu tautas slāņu apvienošanās un patiešām jaunas sejas,
I.B.
I
zvirbulēns- līdējs pa logu, kad izsviež pa durvīm. apbrīnu pelna -kur pats atradis niku, kas ,tiešām, norāda uz ZIRGĀBOLIEM. Arī, uzstājoties ēterā un TV, līdz riebumam pretīgs cilvēks.
jā!!!!!!!!!
j
Par PILSONISKO SAVIENĪBU!!!!
RĪKOJAMIES!
R
Visi ielās! Rīcības partijas protesta akcija notiks 31. janvārī plkst. 12.00 -14.00 Esplanādē! Nost valdību!
XXL
X
Būtiski ir, lai šie , kas valsti nolaiduši, uzņemas kriminālatbildību. Domāju, ka jāsāk par to runāt skaļi, jāvāc paraksti un jāprotestē !!!! ----------------------- Uz priekšu! 200 % atbalstu! Šāda ideja no manas puses tika pasniegta SCP valsts pārvaldes darba grupā, ka amatpersonām jau darba līgumā jāieraksta, ka viņas par sava darba (vai nedarba) sekām atbild materiāli. Kaut arī tagad KL ir panti, kuri šo atbildību ("nolaidība", "amata noziegums" u.c.) nosaka. Tikai kāpēc prokuratūra neiejaucas, baidās par savu ādu? Tikai tā, nevis citādi var panākt efektīgu valsts pārvaldi.
lux
l
Maz gan latviesiem vajag. Ka tik kāds kliņgerus no debesim pasola. Stokenbergs pat par sava mitiņa sekām nespēj atbildēt, kur nu vēl par valsti. Un vel, ja kāds neizglitos mulķis tic viņa pasakām, tas piedodami, bet viņš, kas vadījis ekonomikas ministriju tacu zina, ka nekas no nekā nerodas. Bet "tauta" sajusmā. Un vel Saulvedis TV parādās džemperī. Tas nekas , ka džemperis maksā tik, cik vienam otram mēnešalga. Salikt no gaisa rautus procentus programma lielu maku nevajag. Bet kāpēc nepaskaidro, ka nonakts pie tieši sadiem skaitliem. Vai nevajadzētu tomēr atcertēites rugto pieredzi ar TP solījumiem. Tagad gudrīši ibrēc "mus apmānija, mūs apmānija. Bet apmānīt var tikai to, kurs ļauj sevi apmānīt.
Berta
B
Es uzmanīgu vēroju kas notiek ar šiem jaunajiem spēkiem un saistībā ar SCP man ir divi komentāri: ..... SCP ir būtisks mīnuss - sabiedrība nav tik plaši informēta par šīm viņu jaunajām sejām. Es saprotu, ka neesot pie varas ielīst ekrānā ir daudz grūtāk, taču prasītos, lai viņi vēl aktīvāk runātu ar sabiedrību! * * * Tieši tā !!! SCP ļoti daudz un kvalitatīvi strādā savās darba grupās, bet tieši uz šo momentu es norādīju jau vairākas reizes: vajag vairāk sevi rādīt un par saviem labajiem darbiem un idejām vismaz informēt sabiedrību. Lai neiznāk tāpat kā ar SCP izstrādāto ekonomikas atveseļošanas variantu - valdība pat izliekas neko nezinām, ka tā ir spiesta ieviest tieši SCP vēl 2008. gada jūnijā pasniegtās idejas. Tā jau ir - neērti atzīt, ka oponenti ir gudrāki.
klusā atbalstītāja
k
Malači, malači, malači!
JL
J
"To nespēja salauzt masīvā TP melu kampaņa, kura tā iedzina murgus cilvēkus galvās, ka viņi pat par velti bija gatavi gānīties līdzi TP un bara instinkta dēļ pievienojas." analoga, varbūt pat masīvāka kampaņa pašlaik notiek pret SCP. Smalkā vārdā tas viss saucas polittehnoloģijas.
kuba
k
es ar tagad balsotu par štokija blici, un ja viņi uzvarētu tad vajadzētu ar abām acīm lūkoties, vai nav sakaru ar mākoņiem
gm
g
Pagaidām vienīgā, kura ir izturējuši laikā pārbaudi, pierādījusi, ka spēj izturēt valdošās bandas sitienu ir JL. To nespēja salauzt masīvā TP melu kampaņa, kura tā iedzina murgus cilvēkus galvās, ka viņi pat par velti bija gatavi gānīties līdzi TP un bara instinkta dēļ pievienojas. Šķēle ar Kalvīti par to pasmīnēja, paskatījās, kā cilvēki gāna viņu nīsto JL un sacelta trokšņa fonā "sakārtoja" valsti, par simtiem miljoniem (nu jau miljardiem) apčakarējot tos pašus, kas par velti lamājās uz TP konkurentiem. Smalkā vārdā tas viss saucas polittehnoloģijas. Brīdim, kad cilvēki sāka attapties tika sagatavots jau cits polittehnoloģijas triks - parādījās "opozicionārs" Štokenbergs. Tas pats kurš gauži raudādamas par pensionāriem, pamanījās apturēt liekus nodokļos nekustamajiem īpašumiemj uz kuriem nopelnījā kādu nieka miljonu. Tas nekas, ka nekustamā īpašuma burbuļa laikā no biezajiem nesavāktie miljoni aizgāja garām to pašu pensionāru deguniem. Tagad jocīgajam Segliņam atliek pateikt, ka viņš nesniegšot savu roķeļim Štokenbergam un visi uzreiz notic, ka SCP ir opozicionāri. Cilvēki, kad tiek čurāts uz galvas, tas nenozīmē, ka līst atkal lietus.
G
G
Domāju, ka Gobzems ir viens no SCP nākotnes lokomotīvēm. Viņam piemīt harizma. Viņš dažiem patīk, dažiem nepatīk, bet nav vienaldzīgo. SCP līdz ar to ilgākā posmā reitingi tikai kāps, manuprāt, jo arvien parādīsies jaunas sejas.
Liva
L
Man šķiet vistraģiskākais skaitlis no visiem ir 17,8% - tik cilvēku neietu uz vēlēšanām. Gandrīz divdesmit procentu... Un cilvēki vēl brīnās, no kāpēc valsti problēmas. Lūk, arī visa problēma!
mazuts
m
Kāpēc naftas zemnieki atpaliek? Roze velk grā'vī?
leģionārs
l
Es saku, ka ne vienmer viss ir tā ka tas izskatās... Lembergs domā, ka Šķēle baidās! Cienijamo zvirbulēn, varbūt Jūs man varat attaisnot vienas "koalīcijas" esamību? proti, kā labā biedri Berķis, Stepānovs un citi "liec" savu muguriņu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas