Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

SCP pieprasa ārkārtas vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M
A
Punkts,ka bankas nevar prasīt lielāku summu par īpašuma patreizējo vērtību ir kaut kas jauns un interesants.:)
Lelle
L
Valdības katls ir smagi piesvilis...izberzt vairs nav iespējams. Prognozēju, ka šonedēļas beigās vai nākamās sākumā Godmans atkāpsies...
Amalija
A
Loti precizi un tiesi ir noraksturots valdosas zaglu bandas darbibas un pla. Latviajs valsts prezident V.Zatler, nekavejoties dari visu, lai padzitu no valsts vadisanas so zagligo, impotento valdibu, lai visu so izdzimtena Godmana bandu tulit tiesatu us soditu, lai Latviajs valsts tiktu atbrivota no siem zagliem, korumpantiem, neleisiem.
mērglis
m
situaacija mainaas ar katru dienu un visa taa buušana paliek aizvien nejeedziigaaka , tuuliit neviens arii nedomaas par valsts izvilkšanu no purva , iespeejams ka nav arii domaajis , izņemot vienu kuram bija interese par pareksu , un taalaak kaa dies dos, tad jau labaak veeleešanas, tikai tad liidz veeleešanaam nekaadu KNABa direktoru , taa jau buus jaamaina visi tiesu galvenie speciaalisti un bez žeelastiibas izskaužami kliķes ielikteņi Cimdaris tai skaitaa...
***
*
Banku un un ārzemju investoru lobija priekšstāvji sūkstas, ka valdība darbojas banku lobija interesēs? :) Kamēr varēs tā, ka PVN pacelt/ienākumu nodokli pazemināt piedāvā Štokenberga kompānija, bet publika ar zābakiem tomēr taisās mest tikai Godmaņa portretam, laikam ne to vien nāksies lasīt.
Lelle
L
Jaunajā Saeima būs līdz 80% jaunas sejas...ta ka šoreiz atpazīstamības un lokomatīvju principi nestrādās. Gatavojamies ārkartenēm...tikai Cimdars gan ir jādabū projām...
ierosinājums
i
ir informācija, kurai vajadzētu arī palikt tikai informācijai. Šīs vienkāršās patiesības atkārtošanu šeit, cienījamā Diena, varat vērtēt kā aicinājumu izšķirt 2 publikāciju kategorijas - tās, kurām ir un tās kurām NAV nepieciešami komentāri. nekādi. piemēram, šis SCP paziņojums ir objektīvs politisks fakts. tas, manuprāt, ierindo šo materiālu pie tiem, kam komentāri nav nepieciešami. Politiskās gribas izpausmes izšķirošā brīdī ir tieši tas, kas ir, materiāls, par kuru vienkārši jāuzzina sabiedrībai. Tikmēr: Interaktivitāte ir acīmredzami auglīgāka tur, kur tiek uzdoti jautājumi un paustas polemizējamas idejas. paldies! P.S. protams, šo radās vēlme uzrakstīt, izvērtējot 1mo 2vu informācijas komentāru kvalitāti un saturisko 'vērtību'.
Loceklis
L
Grūti iedomāties salkanāku uzsaukumu.
janis
j
Štok un Pabrik, vienreiz apriģeļiķes, ko īsti gribat??? 13.janvārī gribējāt atlaist Saeimu, 19.janvārī saucāt TP par liekuļiem, kad viņi uzstāja uz nekavējošu Saeimas atlaišanu, 26.janvārī paši prasāt nekavējošu atlaišanu. Viena lieta ir uzrakstīt valdībai dažus neizpildāmuys darbus, otra lieta ir pašiem vismaz piedāvāt risinājumu. Kādu risinājumu esat izdomājuši, lai nodrošinātu, ka kredīta pamatsumma ir iesaldējama uz 2 gadiem?
PaPa
P
Vaitad pašiem nebūs grūti bez "lokomotīvēm"? Tak Jūsējos/pārējos tik labi nepazīstam...
!
!
Nepareizi. Kas atbildēs par šo ārprātu, kas sastrādāts? Deputātus turpmāk nedrīkstētu ievēlēt uz vairāk kā 2 sasaukumiem, tad visādi Durij Obeļi pat tuvumā netiktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK


SCP aicinājums Valsts prezidentam un Latvijas sabiedrībai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas