Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

SCP uzrunājusi Andrejevu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meitene jautātāja
m
Vai, kundzīt, Jūsos runā skaudība? Vienādie pulcējas baros, labākie iet pie labākajiem, tā taču dabā iekārtots.
"Kabinets"
&
No A. Terzena intervijas ar G. Andrejevu: - Tātad jūs faktiski norobežojaties no atbildības par to, ko "Latvijas ceļš" kā varas partija sastrādāja deviņdesmitajos gados, un kā atbalsis mēs tik sāpīgi izjūtam tagad, tā dēvētās krīzes laikā? - Ja arī pienākas kāda atbildība, tad tā acīmredzot jāprasa no tiem cilvēkiem, kuri ieņēma vēlētus amatus tieši pašā partijā. Ja runā par privatizācijas mahinācijām, tagad jau daļēji aizmirsto naudas vagona afēru un daudzām problēmām, tad jāsaprot, ka no partijas ierindas biedriem neviens tam visam nav pat stāvējis tuvumā. Savukārt mēs, kuri darbojušies ārlietās, liekot roku uz sirds varam droši apgalvot, ka tas, ko šajā jomā virzījis "Latvijas ceļš", sākot jau no Neatkarības deklarācijas pieņemšanas, kad tādas partijas pat vēl nemaz nebija, līdz pat ministra Induļa Bērziņa laikiem, kurš pēdējais no šīs partijas pabija pie valsts ārlietu stūres, pamatā bija Latvijas interesēm atbilstošs. Mēs panācām virkni zināmus, Latvijai noderīgus rezultātus un tajā grūti saskatīt kaut ko sliktu. Jā, mums dažreiz bija arī domstarpības ārlietu jautājumos. Piemēram, par Krievijas armijas izvešanas no Latvijas noteikumiem. Nākotne rādīs, kuram no mums bija taisnība. Bet citādi savā ziņā bijām pilnībā atdalīti no tā, kas notiek partijas iekšienē. Neizslēdzu, ka partijā bija arī cilvēki, kuri itin veikli izdarījās ar šeit atstāto padomju kapitālu, spēja savtīgā gultnē ievirzīt privatizācijas procesus un daudz ko citu, tādējādi, iespējams, nodarot kaitējumu jaunajai Latvijas valstij. Grūti bija saprast, kas bija tie spēki, kas dažreiz kādu piespieda rīkoties tieši tā un ne savādāk. Tas attiecas arī uz ārpolitikas jomu. Reizēm patiešām likās, ka dažus mūsu tā laika politiķus apstrādājis kāds īpašs Kašpirovskis. - Vai tagad vismaz saprotat, kas bija šie spēki? - Aizvien varu tikai nojaust tādēļ sīkāk neizteikšos... Varu tikai piebilst, ka leģendāro maisu atvēršanas sākotnējā aktualizēšana tieši sakrita ar to brīdi, kad es strikti iebildu pret minēto Krievijas armijas izvešanas līguma papildprotokolu parakstīšanu un atrados komandējumā ASV. Var tikai minēt - sak, vai tas nebija kaimiņvalsts polittehnologu izstrādāts plāns? Ja bija, tad jautājums par to, kas un kāpēc to akceptēja arī šeit, Latvijā, paliek atklāts. - Vai arī tāpēc mēs šodien dzīvojam salīdzinoši sliktāk pat par tuvākajiem kaimiņiem ziemeļos un dienvidos? - Protams, tas ir daudzu valdību neizdarības vai pārliekas pārcentības rezultāts. Un tas tāpēc, ka visiem mūsu valdošajiem politiskajiem spēkiem bez izņēmuma jau kopš sākuma ir bijis tikai viens kredo, proti - materiālais pašlabums. Cilvēki allaž negausīgi rausuši tikai naudu, naudu un naudu. Valsts intereses kā tādas bijusi tikai izkārtne, kuras paspārnē to visu varētu darīt. Tā rezultātā, manuprāt, mums ir visnotaļ bēdīga perspektīva.
Tā arī
T
Nu, protams! SCP pašiem nav nekā, ko piedāvāt, mēģina sagrabināt pa kaktiem to listi. Nekas tur nesanāks, varēs vien startēt paši ar saviem murgiem.
lno
l
Riebjas lasīt komentārus. Visu cieņu Andrējeva kungam!
kaut kas nav kartiba
k
ar so valsti, ja tadi glumi komformisti ka Andrejevs tiek uzskatiti par nacijas varoniem un glabejiem.. visu muzu locijies, lai izpatiktu valdosajiem vejiem, vecais cekists tagad atkal sajutis, no kuras puses vejs pus... vot es ta reizem veroju visus sos kretinus un iedomajos, kas tagad notiktu, ja Riga atkal iebrauktu krievu tanki.. ka visi sie andrejevi un riekstini skrietu pa lenina ielu un kaisitu nelkes un ko tik vini visu neizdomatu, lai apliecinantu, ka gaidijusi so mirkli...
es > zigis
e
Bet taas jau bija gaidaams. Vinjsh tachu nav ne mata tiesu labaaks, driizaak tikai zemaaks ar savu lishkjiibu.
zigis
z
Un Pabrikam jau atkal kaut kas sleepjams. Shito neteiksi, to teiksim veelaak. Kaapj uz tiem pashiem graabekljiem.. kur tas atklaatiiba pret tautu utt.?
AndrisR
A
Žēl, ka "Cita Politika" melo tāpat kā pārējie.:-( Kur tad ir tā izslavētā lietpratēju "komanda", ja deputātu kandidāti pa pasauli kā pabiras jāvāc?!
kheh
k
Uzrunājis un tālāk? :) Nu es varbūt uzrunāju Dž. Bušu :) Man jau liekas Andrejeva kungs ir labs cilvēks, bet piedodiet viņa pienesumu latvijai ar to, ka bija viņš Ep nejutu nekā!
Stulbi gan
S
Kāds čekists, kāds "nožēlojies", kāds kažoku pārmetējs, kāds ....vienkārši ķer muļķus!
!
!
Andrējevs ir godprātīgs cilvēks, taču jāšaubās, vai SCP būtu viņam īstā vieta.
1905/2009
1
Kas lēni aug, tas izaug lielāks nekā ātraudži. Andrejevam ir gēni, kas nepieciešami pilnvērtīgam ilgdzīvotājam, arī politiskam. No viņa mēs vēl varam sagaidīt daudz.
Mg
M
Tas, ka Andrejevs bija LC bija loģiski. To, ka viņš izstājās no LC es varu saprast. Bet to, ja viņš iestāsies SCP, nekad nesapratīšu.
zvirbulēns
z
Georgs Andrejevs ir godīgs, taču viens jautājums paliek neatbildēts, ko viņš labu ir izdarījis Latvijai būdams EP deputāts?
dzeris
d
Ļoti godīgs un sakarīgs cilvēks, būtu liels ieguvums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Loskutovs iestājas Štokenberga partijā

Loskutovs gatavs startēt vēlēšanās


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas