Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Segliņš nedomā, ka Jakāna un Repšes konflikta dēļ kritīs valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Paldies par Nirleb izlasīju , tajā tiesas spriedumu ,ko atradu man ir personīgi pazīstami tie ,kam uzkrāmēja sodu - visumā godīga kompānija. Latvija ir maza un vakar pat bijām sarunājuši satikties , bet pārceļas uz nākamo nedēļu tad pajautāšu par konkrēto gadījumu , bet pēc lietas būtības viennozīmīgi ir redzams ,ka tā ir vistīrākā naudas atmazgāšanas shēma. Viens kas nav skaidrs - 2001g. vēl pietiekami pieejami un brīvi strādāja PVNšķiki , kapēc tas kantoris ,kam atradu spriedumu nedzina cauri to piķi mazākās porcijās un caur vienkāršajiem " mazgātājiem" - gibēja laikam izlikties svētāki par citiem. Interesanti cik svarīga loma šeit bija pašam BAN un vai , ja ne VID, tad kādam tiesībsargam ir izdevies aizkulties līdz shēmas organizātoriem. Savādāk VID ir sodījis tikai vienu daļu , vājāk aizsargāto.
jautrais
j
Jakāns nav nacionālais varonis, bet aizsargs......
filozofs
f
aviizee ir raksts par to , ka valsti kriizee ir ieveduši valsts nozadzeeji un nekompetenti politiķi , šis ir viens no viņiem...
Elizabete
E
Bet palasiet , palasiet gan par Nilreb Profit (pēdējo gadu tiesas spriedumi vēl ir pieejami internetā), tas tiešām nav nekāds valsts noslēpums. Bet tikai kā karsts kartupelis daudzu (30-50 ?) Latvijas uzņēmēju azotē. Un interesanti, ka par Latvenergo 3 miljoniem vairāk kā 10 gadus spriež un zīlē, bet te par lielāku summu (nu labi, salasītu no galviņām), ne gailis pakaļ nedziedāja. Nu jā. Nav jau valsts nauda. Katrs uzņēmējs ar savu naudiņu taču var darīt, ko grib. Pat ja strādā ar zaudējumiem.
presidents atlaidīs saeimu
p
presidents atlaidīs saeimu jā TP iesāks bledīties, jo vienreizi presidentam jau pietiek, redzot ka tiesnesis netika apstiprināts jo (TP, ZZ, LPP/LC, TB/LNNK) mafijas partijas par viņu nebalsoja. 100% Zatlers neprasīs lai Skele vad ministru kabinēti. taču. protams ka TP var pateikt presidentam ka viņu atstās uz nakamiem 4 gadiem, bet viņš to neticēs jo Presidents saprot ka TP pati netiks nakamā saeimā. tauta zin kuras partijas atveda krizi, kuras partijas neklausijās, pasaules bankai, SVF un Moodys, un eiropas komisijas, kas Kalviša vaditai valdibai teica ka jaliek nodoklis uz NI spekulāntiem, tagad mes visi redzam kas notika, un kurš ir vainīģs. paldies par uzmanību.
segliņām bailes
s
segliņam bailes ka tauta tagad saprot patiesību un viņš nav tik dumš, segliņam bailes piedalīties melu detektoru parbaudei lai pierādītu cik viņš ir vai nav korumtēts.
Andris
A
Valdība kritīs ,jo no tām mizkastēm neko citu nesagaidīsim.Tautai jāpalīdz.
bombins
b
Dabīgi, ka to darīs citādi, jo Segliņš kaut arī atbilst partijas tēva kritērijiem, Jakāna bedrē neiekrita!
Dita
D
Šitais frukts,tāpat kā Kalvītis,visiem caurumiem lien par aizbāztni.
filozofs
f
taisniiba , skaidri redzams , kas ir diena , kaadreiz te neviena amatpersona no kliķes savus komentaarus un viedokļus nesniedza , tos publiceeja Lemba ciiņa ...., skaidrs ka kritiis , vieniigi varbuut taas zobu saapes ciietiis liidz pie'nems budžetu , tas nav aiz kalniem .
Nu gan
N
Nu smuki! JL jāaptur JL 16:21 Pretēji iepriekš paustajai pārliecībai, ka uzņēmumu padomes jāsamazina, partija «Jaunais laiks» (JL) šobrīd uz «Lattelecom» padomes priešsēdētāja amatu mēģina virzīt savu sponsoru Valdi Lokenbahu.
www.nta.lv
w
izsaki politisko viedokli
būs jautri
b
PVN, kontrobanda, starptautiskā transporta un pakalpojumu shēmas šajā jomā, Vaškeviča koridori....ja tas viss nāktu klājā, būtu interesanti. Balticovo...
skaisti dzied
s
Nupat Tomsona Kruspunktos dzied arī Lemberga avīzes (NRA) lakstīgala Anita Daukšte. ZZS satraukušies ne pa jokam, bail , ka viņu kasē nesāk svilpot vējs, ja aizvērtu ciet šo jakānu un vaškeviču veikalu.
Skaidrīte Spulga
S
Galvenā dienas ziņa: Segliņam trūkst faktūras. Kaut kā šim stipri vien pietrūka, tas vienmēr bija "uz sejas", nu pats beidzot atzinās. Tas labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas