Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Segliņš saudzē PMLP vadītāju, jo palīdz policijai viltoto pasu izmeklēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LV
L
Populisma iemiesojums ir pats Segliņš.Bieži dzirdu cilvēkus slavējam Segliņu.Kad pajautāju kapēc, tad atbilde ir ka "gudri runā"! Tas ar ir vienīgais, ko viņš dara-gudri runā.Kādu laiku atpakaļ IeM bija sava armijas vienība - Sardzes pulks.IeM SP karavīriņi ēd putraimu biezputras un piekož 80tos gados ķertas reņģes, kas sasaldētas tiek saglabātas krīzes gadijmiem.Zivei beidzies realizācijas teriņš, to noraksta, bet neizmet ārā.To izbaro muļķa zaldātiņiem, bet pārtikai iedalīto naudu var iebāzt kabatiņā.Karbonāde 2 reizes gada laikā,Ziemassvētkos puss!!! banāns!! :) Atvaļinājuma naudu neredzēt, kā savas ausis,lai gan pēc "papīriem" tā jāizmaksā.Kazarmas brūk kopā, pavēles un rīkojumi tiek rakstīti ar rakstāmmašīnām!!!, bet pulka komandieris brauc ar jaunāko Volvo!! NBS ikdienās ēdiens ir daudz labāks un veselīgāks, nekā SP karavīru 18. novembrī. Braucot atvaļinājumā, katram tiek izmaksāta atvaļinājuma nauda, atbilstoši atvaļinājuma ilgumam. Tāda atšķirība neskatoties uz vienādiem finansējumiem no valsts uz vienu karavīru! Un tas laikā,kad Mareks Segliņš ir iekšlietu ministrs. Neticu, ka šāda afēra bija iespējama bez iekšlietu ministra ziņas, bet ja viņš tomēr saka, ka viņam par šādiem gadijumiem pirmā dzirdēšana, tad jājautā, kāda jēga tad no viņa? To visu nav grūti pierādīt. Jāuzņemas tik uzņēmība un pēc dokumentācijas jāatrod tā laika virtuves darbinieki un jāpajautā, kādi gadaskaitļi bija uz sldēto zivju kastēm,tā laika "zollim" jāpajautā, cik lielu atvaļinājuma naudu viņš parasti saņēma? Kapēc par to neviens nesūdzējās? Tas ir viens no armijas mugurkauliem - nečīkstēt, bet paciest visas grūtības.Armijā sūdzēšanās vienmēr sabojā tikai paša sūdzētāja dzīvi.Bet vēmiens nak redzot to cilvēku gozējoties varas sa
Lelle
L
Laikam jēkabsons segliņam atmeta kušķus no tās pribyļjas, vot i aizstāv...roka roku mazgā un abas netīras...
lasitaja
l
Jekabsonu nepieciesams atlaist no darba. Vinu varetu nesodit par sniegto atbalstu, bet nekada zina atstat darba, kura vins izradijies par nekompetentu. Nez kurs Seglinu piebremzeja!
Jānis
J
Īsāk un saprotamāk sakot: Segliņa kungs izmanto iepriekš tik cītīgi kritizētos "stukača" pakalpojumus. Jā, lai nu ar ko, bet ar saprāta un loģiskās domāšanas esamību Segliņa kungs gan neizceļas par uz stipri trūcīgā kopīgā TP intelektuālā potenciāla fona. \ Tieši tā!!!...ideju,kuru pats Segliņš nosauca par populistisku un nevajadzīgu!.... Segliņ Segliņ....
Nezinu, nezinu...
N
Kur palicis IeM iestāžu pārbaudītāju jājamzirdziņš - padoto kontroles trūkums? Jēkabsonam jāsadarbojas, lai pašam nav jāsēž, ne jau, lai saglabātu amatu. Nevēlami cilvēki no amatiem atbrīvoti bieži ļoti formālu iemeslu dēļ, bet šajā gadījumā, kad tiek grauta pat Valsts starptautiskā reputācija reakcija praktiski nekāda. Joprojām Latvijā ļoooooti maz cilvēku, kuriem pašiem pietiek drosmes (godprātības) atkāpties no amata pēc skandāliem vai acīmredzamām kļūdām savā darbībā.
Visitor
V
Visos Seglinja k-ga pazinjojumos uztveru zemtekstu - saciitais ir jaasaprot pilniigi preteeji.Arii shajaa negadiijumaa vienkaarshi nav cita varianta,lai glaabtu lielo pasuutiitaaju un liidzzinaataaju aadas.Kaarteejo reizi "laizj muljkji" . Izshtukojushi ,ka jaanoziedo neveelamais stukachu likums , jo lielaam naudaam ir lielaaka ietekme.Tad nu arii taa virspuseeji pamuljljaasies ar shaa visgodiigaakaa priekshniecinja sveetiibu.Dazjs labs ierindnieks briivpraatiigi piekritiis paseedeet,ja labi atalgos.
Berta
B
Segliņ, redzams taču, ka vajag to stukaču likumu, - pats taču atbalsti, vai ne? Bet laikam jau ir tā: kad runa ir par Saeimas deputātu iesaistīšanos noziegumos, tad stukaču likums nav vajadzīgs; bet, kad runa ir par parasto mirstīgo sastrādātajām ziepēm, tad stukaču likums der.
vai, kur pareizi !
v
Visiem tā vajadzētu - palīdzēt, un cietumi būtu tukši pavisam.
Rifs
R
Ak nauda,nauda.Ja visi blēži mācētu padalīties ar īstajiem cilvēkiem,tad cietumus varētu nojaukt.
lno
l
:))
ABC
A
Īsāk un saprotamāk sakot: Segliņa kungs izmanto iepriekš tik cītīgi kritizētos "stukača" pakalpojumus. Jā, lai nu ar ko, bet ar saprāta un loģiskās domāšanas esamību Segliņa kungs gan neizceļas par uz stipri trūcīgā kopīgā TP intelektuālā potenciāla fona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas