Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sējas darbi beigušies, Afganistānā gaidāma islāmistu aktivizēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilgvars
i
(Man karoce katreiz lasot komentarus vienkarsi sakot visi latviesi ir totali noriebusies (es ar esmu latviets) tatad ieteikums kam ir kada ciena pret berniem un pecteciem izlasit par tiem politikiem struntigi ir galigi un nav brinums mus no krusta kara laikiem dreseja ka neesam nekas un katrs par sevi it ipasi pedejos gadus tatad no musu vietejiem var gaidit poziciju turesanu un ticiet man mes esam diezgan labi vajag ievest naudu zinasanas jaunus cilvekus savejos ar jaunu domasanu zinasanam (TAS IEKLAUJ 2 LIDZ 4 BERNU RADISANU) nemiet par piemeru to Freibergu un nesaciet domat jauka ka mamma vai kas tada gara vina ir biologisks piemers tas pats latviets tikai atbraucis no arzemem labs piemers kas ir jadara tiem kas vel kauks nav labi nav naudas vai vel kaut ko ierakstiet EURABIA apmainiet vietam vinus ar mums un ar tiem imigrantiem bus pasmagi bet mes kaut ka to frontes liniju laikam turesim laigan mes kritam ta paatri bet dazi gan turas ka tas biologiskais apsekotajs teica.Beigas piemetinasu pajautajiet sev vai tas ir godigi pret musu senciem ka mes katrs palaizam sito iespeju garam un musu senci sala lidz navei budami 15 vai vel mazaki bez apaviem un vel viskaut ka un atkal un atkal lida atpakal skaidri zinadami ka dabus lodi vai vel kaut ko ribas lai mes MAITAS GABALI TOTALI IZDIRSAM VINU AR ASINIM UN VINU PASU LIKIEM NOBRUGETO CELU.
Juta
J
Kādi sējas darbi? Bin Ladens novākts, viss. Tagad var braukt mājās. Ko tieši Latvijas karavīri pazaudējuši Afganistānā? Labojiet mani, ja kļūdos. Kopš Latvijas (un ASV) karavīru atrašanās Afganistānā, narkotranzīts no šīs valsts ir dubultojies.
Sējējs
S
Afrganistānā sēj nevis grudus, bet magoņu sēkliņas. Saņēmis lasītāju izsmieklu, A.Klimovičs pārvācās no Lībijas uz Afganistānu. Neiznāca kopā ar statistu grupu iesoļot Tripolē, scenāristam tuksneša vējš sajauca scenārija lapas.
iipasha cena
i
prikoliigi skan - ieseej graudus peec tam nav ko dariit un iet pakarot liidz tam laikam, kad graudi jaanovaac. un peec tam kad graudi nvaakti atkal iet pakarot :)
ha
h
savas valsts karavīrus saukt par algotņiem var tikai mērglīs! viņi ir KARAVĪRI, kurus tur nosūtīja tevis ievēlētais parlaments! tu esi līdzvainīgs tādā gadījumā pie tās "okupācijas"!
NAV VIENALGA
N
mums nav obligaataa armija, ta ka.... vinji ir algotnji, ne kareivji! okupantu algotnji!
ha
h
jūsu ievēlētie deputāti karavīrus turp sūta, nevis viņi paši turp brauc, tā ka nebļaujiet te jēlības, paši savēlot velns zina ko!!! karavīri vismaz savu darbu izdara teicami atškīrībā no jums!!!
Ministry of Truth
M
Labāk lauvas migā maisīt svešu putras katlu, turklāt par naudu, nekā šo naudu nopelnīt kā civilists, iemācoties kaut ko kā pakalpojumu pārdodamu un daudziem lieti noderīgāku, sprieda kareivis, izjaucot un saliekot automātu vietā, kur katra cilts domā tikai par sevi.
Senais
S
Varbūt tagad būtu vērts apsvērt iespēju doties prom no valsts, kur islamisti ir savējie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas