Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Seši ZRP biedri pamet partiju, ņemot vērā "nedemokrātisko lēmumu pieņemšanu un savstarpējo neuzticēšanos"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Attā
A
Olšteins ar šo gājienu savai karjerai ir pielicis punktu. Laikam jau stipendija gan ir nodrošināta viņam visam mūžam, bet vai tas bija to vērts. dzīve rādīs
skumji
s
Nu ko lai saka...kārtējais apliecinājums latviešu inteliģencei....šķiet, ka vairākums nesaprot, ka šie 6 nekad nebūtu ievēlēti, ja neizmantotu zrp vārdu...bet nu šķiet darbība "paimeķ i brosith" jau ir ieņēmusi savu vietu latviešu folklorā...skumji...
mazjuksis
m
voldinja burbulis uzspraaga,zheel to letinju veeleetaaju,kuri savas balsiites atdeva shimiem ampelmanjiem
mazjuksis
m
voldinja burbulis uzspraaga,zheel to letinju veeleetaaju,kuri savas balsiites atdeva shimiem ampelmanjiem
Užavnieks
U
Ko nevar nopirkt par naudu, var nopirkt par ventiem.
una
u
Bija naivi domāt , ka partriektie šakāli tik viegli noies malā . Lūk viņu atriebība! Un tas vēl tikai sākums. Turieties, Zatlera kungs !
štirlicu tabors
š
Cerams, ka izstājušies nu pilnīgi visi moskaļi, šķēlistu atbiras un šleseristi.visi
Patriot
P
Es nespēju vien nobrīnīties par to, kā lielākā daļa te To interpretē: 1. Ne jau pameta ZRP-, bet tas bija rīkojums !(par ko tad maksā algu) 2. Kāpēc tieši 6-lai izgāztu valdību šāda sastāvā, lai iekļautu SC-paskaitiet. 3.Zatleru vienkārši Kāds izmantoja-, viņš bija kā marionete, ko vadīja Kāds, pluss vel ir atrasts vainīgais, uz kuru Tautai dusmoties, bet pats jau vainīgs, nebija mugurkaula. Nebūsim muļķi-domāsim dziļāk, tālāk !
kronšteins
k
Vienkārši jāskatās, kam šis triks bija izdevīgs: vispirms personīgi Āboltiņai, tad Hūtei un viņa jaunajai kabatas partijai VL, tad, protams, Šleseram. Diemžēl LV viss vēl arvien pērkams... arī vēlētāju uzticība... Skumji un nožēlojami. Lai jau tie Jūdasa graši nāk viņiem labumā. Nebrīnīšos, ja notiks vēl kāda "tautu staigāšana". Nodevīga un gļēva tā mūsu tautas virskārta. Žēl...
  • 2
  • 1
K-K
K
... Bus jau vel atkriteji ... ka jau se to komenteju ... ari no ZZS ... !!! ... Sakas Visparejas Nacionali Demokratiskas partijas izveidosanas ar pavasara velesanas iespaju ...!!!
kartupeļēdājs
k
Aiz visa šīļembasta stāv biedru grupa : Lembis, Buldozers un Āboltiņa. Pat Šķēle līdz tādam zemiskumam nenolaidīsies.
K-K
K
... Ak, tad tomer Valdis Liepins ... ir ... !!!!!
Gunars >>glebis
G
u vas ne pravilnaja informacija, vidimo citatete russkie gazeti, Zatler nas obmanul, on pered viborami latisam govoril cto ne budet sotrudnicats s Centrom Soglasija no posle viborov imenno vdrug zahotel Centra Soglasija. Zatler ukral nasi golosa!
Krievs Latviešiem
K
Uhh.. .Nevieni no grābekļiem nav labi. Labāka ir lāpsta, arklis vai traktors, ar kuriem vismaz kaut ko jedzīgu var saražot :))
  • 0
  • 0
liepajnieks
l
...sūdīgi ja uzkāp uz grābekļa. bet ja uz bērnu grābeklīša uzkāpj tad ir vissūdīgāk...
  • 1
  • 0
Krievs Latviešiem - Gunars
K
Nē, Gunār, mums ir pareiza informācija, jo mēs lasam gan latviešu, gan krievu, gan ASV avīzes, bet jūs - tikai latviešu. Jums katras velēšanās (!!) partijas bosi karina makaronus. It kā jūs to zinat. Bet pats galvenais - jūs tam ticat! Un tas mani uzjautrina! Dakšu vietā jums katrām tie partijas bosi izsniedz grābekļus, uz kuriem jūs katru reizi uzkāpjat virsū :)
  • 2
  • 1
Gunars
G
Es domaju ka no kangara Zatlera driz ies prom vel cilveki, nav jega tur palikt, nakosas velesanas no Zatlera partijas iespeja ieveletam ir nulle, un but paklausigiem Zatlera pavelu izpilditajiem ari nav jega.
glebis
g
я с вас охреневаю. вначале голосуете за Затлерса, потом оказываетесь против его работы с ЦС, победителем выборов, зато за его работу с Единством, которое он же сам и выгнал из Сейма. и теперь, когда организовали "коалицию" и из партии Затлерса выходят люди, вы пишете им "молодцы" и ржёте над Затлерсом. это выглядит как процесс ради процесса, а голосовавшие за Единство и Затлерса выглядят как ненормальные клоуны.
Krievs Latviešiem
K
Глеб, прикольно со стороны наблюдать за этой движухой, правда!? Я в жизни с латышами общаюсь - вроде в большинстве нормальные люди. А почитаешь латышские форумы - так все тут какие-то "другие" и "странные" - вроде увольняют всяких дебилов, и тутже защиищают и принимают на работу обранто (!). Я действительно читаю и охренеавю ! :)))
  • 1
  • 0
sirmais
s
Varbūt, Zatlers ir ciešams ārsts, bet politiķis viņš nav, kā cilvēks viņš ir mēsls un no valdības viņu vajag turēt pēc iespējas tālāk.
lauķe
l
Aizmirsi piebilst, ka viņs ir arī Lilitiņas vīrs....ar visām no tā izrietošajām sekām....
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas