Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sestdien gaidāms vējains laiks

Brīvdienās Latvijā gaidāms vējains laiks, un sestdien dienas laikā atsevišķās vietās brāzmas sasniegs pat vētras spēku 20 līdz 23 m/s, portālu Diena.lv informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un metereoloģijas centra sinoptiķi.

Naktī no piektdienas uz sestdienu lielākajā daļā Latvijas teritorijas gaidāms slapjš sniegs, bet dienā – īslaicīgs lietus. Naktī piekrastē vējš sasniegs 15 līdz 19 m/s, bet dienā – 20 līdz 23 m/s. Sestdien gaiss iesils līdz +3...+8 grādiem. Naktī no piektdienas uz sestdienu gaisa temperatūra noslīdēs līdz –2…+3 grādiem.

Svētdien gaidāms mākoņains laiks, dažbrīd skaidrosies. Dienā – īslaicīgs lietus, bet naktī -  slapjš sniegs. Pūtīs ziemeļrietumu, ziemeļu vējš, kas sasniegs 15 līdz 19 m/s. Naktī piekrastes rajonos gaidāms 20 līdz 22 m/s stiprs vējš. Gaisa temperatūra būtiski nemainīsies, salīdzinot ar sestdienu.

Nākošās nedēļas laikā sinoptiķi neprognozē laika uzlabošanos. Vējš iegriezīsies no rietumiem, dienvidrietumiem un pierims, līdz ar to gaisa temperatūra gan naktī, gan dienā paaugstināsies par 2 līdz 4 grādiem, dienas laikā gaiss iesils līdz +5…+10 grādiem, otrdien pat līdz +12 grādu atzīmei.

Perioda otrajā pusē virs Baltijas valstīm izveidosies jauns, nedziļš ciklons, līdz ar to Latvijā atkal līs.  Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu mērens vējš, bet saglabāsies mēreni silts laiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas