Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sēžu laikā pārbaudīs deputātu valodas prasmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a.b.
a
Vai kāds var paskaidrot,kā var klūt par pilsoni ,nezinot valodu? Un kā var kļūt par deputātu,ja nav pilsonis? Varbūt Aldermane zina atbildi?Pajautājiet viņai!
diskobumba
d
Bet nezinātāji jau nekad neiet runat no tribīnes! Vai vini ies arīi kafejnīcā klausīties?
filozofs
f
pareizi , paarbaudiit vajag pirms seedes pie durviim , kas nemaak iekšaa nelaist, citaadi interfronte latviski nejeegs nekad , bet faktiski nemaz nevajag , lai briinaas kaa auni uz vaartiem , kaada jeega buus krievu veeleetaajiem no nejeegaam??? varbuut veelaak saaks domaat jau veeleešanaas.
normāli
n
Krieviskie ebreji tagad klusēs ?
Ikijs
I
Kārtējās muļķības . Kādas valsts parlamentā tā darba laikā vēl var notikt kaut kas tamlīdzīgs ? Valodu neprotošos deputātus apliksim ar naudas sodiem ! Valodas prasmes apliecības visiem Saimas deputātiem ! Kas piešķīris VVC tādas pilnvaras ? Kāda jēga ir vēlēšanu procesam vispār, ja tiek ievēlēts "nepareizais deputāts", kas nezina valsts valodu ? Valoda ir saziņas līdzeklis un ne vairāk. Progresīvas idejas arī ķīniešu valodā ir progresīvas. Dumjas idejas arī vistīrākajā latviešu valodā ir un paliek dumjas. Valodas pārbaude Saimā vispār un jo sevišķi sēžu laikā ir ļoti dumjšs pasākums.
Alma
A
Ai, atkal cilvēciņš būs pikts, jo atkal tu slikti raksti par krieviņiem. Īstenībā krieviņiem spuķniku rūpnīcu nemaz nevajag. Viņiem ir tādi meistari, kas savā garāžā var sanaglot spuķniku no finiera jumtu skārda.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Ai, nesaki tā! Rekur šodien pat, trīs kriviņu spuķniki nogāzās kādiem uz galvas. ------- laikam rūpnīcā strādnieki bija pamatīgām pāli kad montēja tos sputņikus.... rezultāts redzams!cieti! :)
Budapešta vēl atceras 1956..
B
un to arii paraada dziives liimenis latvijaa. ------ Kas vainas dzīves līmenim Latvijā? Cilvēki dzīvo un dzīvos! Tev laikam unikalitāte un izcilība tikai asociējas tikai ar ekonomiku? Sekli spried... :)
Alma
A
Ai, nesaki tā! Rekur šodien pat, trīs kriviņu spuķniki nogāzās kādiem uz galvas.
arturs
a
un to arii paraada dziives liimenis latvijaa.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Latvieši ir unikāli un izcili! :)
Budapešta vēl atceras 1956..
B
ja tavs domāšanas līmenis ir tīneidzera līmenī, kad prioritāte ir apsaukāties - psihs - tā tad ir tava problēma! :) p.s. neesmu gan redzējis, ka tu komentāros būtu kaut reizi izvērsis intelektuālu analīzi! Vien lētas un muļķīgas frāzes. Turklāt pilnīgi iespējams, ka tu esi čebureks kurš savā neprātā raksta ar dazadiem nikiem un dazadas valodās, bet vai mani tas uztrauc? Protams, ka nē! :)
arturs
a
bet tas ka esi psihs laikam nekluudiijos?
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Puķins uzmetīs man uz galvas ātombumbu ---- domāju, ka tikai tukšu izrūsējušu konservbundžu :) Tā teikt: "tukša muca tālu skan!" :)
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Tu labāk domā ko runā, tīneidžer. :) ASV modrā acs vēro visu šajā pasaulē :) p.s. tomēr neuzminēji gan, bet paldies Dievam, ka es neesmu krievs kā tu! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas