Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Sieviete, kura aizdedzinājās pie Reihstāga, ir Latvijas valstspiederīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja
j
ja būtu latviete tiktu rakstīts vārds un uzvārds un visi radi...
venerelogs
v
Ja jau si sieviete ir aizdedzinajusi savas kajas tad ari noteikti vinai ir kajstarpe ir izdegusi, ka smejies veca kula ir nost un ir labi dezinficeta...vares darboties sarkanaja fronte ar pilnu atdevi, ipasi kad nak virsu 9.maijs...
izaks
i
Ka so sievieti sauc Galina vai Sara, Tanja vai Roza?
xx
x
Nepilnvērtīgs "pilsonis " saucas "valstspiederīgais".....
pikols
p
pardon šis bija domaats tam krievam kurš paarvietojaas uz vilciena jumta.
pikols
p
viņš brauca uz Konova beereem , bet pavadonis nepamodinaaja....
Adatiņa
A
Nu ,piedodiet,tas ir murgs,tā ir izrādīšanās ,mēs taču neesam musulmaņi! Negribas ticēt,ka tā sieviete būtu latviete! Latvieši ir lepna tauta un līdz kautkam tādam neaizies! Ja nu vienīgi,tad var būt visādi , ja viņa nav psihiski nelīdzsvarota.
lux
l
Es arī uzskatu, ka tur Krievijas ietekme ir skaidri saskatāma. Jan ne konkrēta veinošanās par samaksu veikt šādu akciju, tad vismaz skaidri redzams kremļa zombētāju darba rezultāts.
lux
l
Augsts līmenis, neko teikt. Ja nepiekrīti, argumentē, bet ir jau daži, kuriem tikai gānīties, tā viņi ceļ savu pašapzņu. Patiesībā nozēlojami.
pēteris
p
ciniskā cūka ! maita ,neraksti latviski!
Maita Krieva
M
Pilnīgi piekrītu! To, ka tas ir Krievijas iedvests solis, man vispār nav nemazāko šaubu. Tas, kā tā "valstspiederīgā" šo akciju veica jau vien norāda uz to.
Sociāldemokrāts
S
"ar savam krokodilja asaram padauzi galvu pret kremla sienu,krema gangrena ir atbildiga par to lopisko dziveslimeni kads ir LV,pirms sarkanarmieshu okupantu iebrukuma LV cilveki dzivoja kaa Skandinavija///" =========================================== ======== Redzi (esam uz "tu"?), pēdējo 20 gadu pieredzē ir tādi geografiski nosaukumi, kā Piedņestra, Abhāzija, Osetija, Srebreņica, Vukovara u.tml. Tas domājošiem ļaudīm kaut ko izsaka. Man tas izsaka to, ka: 1) arī šodien mēdz notikt konflikti it kā civilizētās sabiedrībās ar mums samērā izprotamu mentalitāti; 2) konflikti sākumstadijā izpaužas kā tāda ļauna un cietsirdīga savstarpēja "parunāšana" un "uzbraukšana" (skat.komentārus); 3) negribu, lai man kāds liktu izvēlēties - "kurā pusē karot" - es varu karot tikai LATVIJAS pusē (tas tieši nozīmē - ne "latviešu" vai "krievu", bet Latvijas valsts pusē!) Tev gribu paskaidrot tā īpaši, lai Tu saprastu ar savu teļa pauri - ne Tu mani audzināji, ne Tu mani izglītoji un ne Tev, jefiņ, būs mani karot sūtīt!
nejuutiigais maiss
n
Ciniski ir ekspluateet citu lidzjuutiibu ar pfofesionaalaam raudaasanas kampanjaam. Tie visizmisiigaakie raudaataaji ir labi nodrosinaati, ja jau var darba dienaa gaudot nevis straadaat, un dazi, spriezot peec raudaasanas intensitaates un laika (vesels bars gaudo par badu un bezceriibu darba laikaa un, iespeejams, no darba vietas kompjiem) ir profesionaali gaudotaaji, kam gaudot ir dziives jeega.
trusis
t
sis nesmukais karogs kuru katru var sadedzinat uz reihstaga plivoja sarkans gaiss karogs atbrivotaju-karogs-brivibas nesejs.....latvija latviesu valoda jav senskolas eksiste debiliem laikam cita valoda regojas tapat krieviem krievu valoda uzprieksu cina dodas donhikoti karo ar vejdzirnavam.......
>Sociāldemokrāts
&
ar savam krokodilja asaram padauzi galvu pret kremla sienu,krema gangrena ir atbildiga par to lopisko dziveslimeni kads ir LV,pirms sarkanarmieshu okupantu iebrukuma LV cilveki dzivoja kaa Skandinavija///

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas