Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Sievietei ar šaujamieroci piedraud atņemt telefonu, bet policija pat nefiksē cietušās vārdu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
NU KO JUS TE AR VISADAM MULKIBAM POLICIJU TRAUCEJAT! VAI TAD JUS NEZINAT KA POLICIJAI NAV LAIKA NODARBOTIES AR TADIEM SIKUMIEM! NU PIEDRAUDEJA AR PISTOLI! KAS TUR LIELS? Policijai ir daudz svarigakas lietas ar ko nodarboties!! Ir jaker un jaierosina KRIMINALLIETAS pret NOZIEDZIGAM personam kas interneta kadu DZIESMINU ieraksta!! TAS IR ISTS NOZIEGUMS!!! ar to policijai janodarbojas, paldies KUZIM un MURNIECEI!
jumors
j
Par stiklainajām acīm. Man jau apnicis rakstīt, visi zina un nekas nemainās. Ludzas un Mazās Kalna ielas stūrī regulāri uz stūriem stāv dīleru ķēdes posmi. Gaida mašīnīti, no kuras logiem, ātrumu nesamazinot, izmet paciņas, šie noķer un attālinās, it kā nekas nebūtu noticis. Manā acu priekšā policija saņēma vienu čali, pēc pāris dienām viņš bija turpat. Tur grozās tādas naudas, ka nevajag no ierindas policistiem prasīt neiespējamo. Viņi formāli savāc, un pēc tam viņiem pieprasa atbrīvot - nav nozieguma sastāva....
Sems
S
.. sū...i piedraudēja, vai priekšmets nebija pārāk līdzīgs pistolei, ja jau kundzīte telefonu neatdeva, es gan atdotu, ja priekšmets neraisītu šubas par to, vai ir pistole.
J
Policija vienotreiz par velti saņem algu. Ļoti slinki kaut ko darīt.
Teodora
T
Jā, nu daudzkārt tāda ir policijas attieksme. Citi atkal runā ar cietušo ļoti pozitīvi, bet nekas jau īpaši no tā liels nemainās. Rezultāta ziņā. Jā, tagad arī gaišā dienas laikā ir jābaidās... Pērnavas un Lauku-labā vietiņa, jā- Dievs lai atpestī!
ihaha
i
Latvijaa pierasts, ka cietushie savus aplaupiitaajus nokher pashi!
bush
b
Tas notiek tik vienkārši? "Meklējumi gan nav vainagojušies panākumiem, tādēļ pieņemts lēmumus nesākt kriminālprocesu" un viss? Kļūst skumji.
Sašutums
S
Arī par apzagtām automašīnām policija liek parakstīties, ka neprasu uzsākt krimināllietu, jo "neesot jau tā vērts - tāpat nekā neatradīšot".. Un rakstot ziņojumu par nozagtām mantām, ieraksta - pazudis mīklainos apstākļos. ļoti mīklaini apstākļi - izsists mašīnas logs. tad ir jautājums - kāda ir policijas būtība vispār!
Clash
C
Process jauzsāk par faktu, nevis pēc tā vai noķertas vainīgas personas. Tas tik ir līmenis!!!
shitaa
s
nu es ceru, ka žurnālists kaut ko nav sapratis, nu nevar tak šitā policijas pārstāvis pateikt, esmu labticīgs.
Negribas strādāt
N
Nu negrib policija neko darīt.
Pikselis
P
Policija strādā nevis kā maksā, bet kā māk.
Bo
B
"Meklējumi gan nav vainagojušies panākumiem, tādēļ pieņemts lēmumus nesākt kriminālprocesu." Kā šito frāzi var saprast???
absurds
a
volk tambovskij 08:29 policistri straadaa kaa maksaa, ___________ tad nevajag policijai vispār maksāt , bet veidosim zemessardzes vienības un pilsoniskās pašaizsardzības grupas
fffffff
f
par cīņu pret narkomāniem _______________________ cīnīties vajag nevis pret cilvēkiem-narkomāniem, bet pret narkotikām un to izplatītājiem tāpēc, ka policijai 'uzblīdusi' galva, tāpēc viņi cīnas nevis ar cēloņiem, bet sekām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas